Lei båt i Kroatia

Opplev Kroatia på sjøen! Er du i Kroatia skal du ikke går glipp av muligheten til å oppleve landets fantastiske skjærgård. Begi deg ut på det krystallklare vannet og kjør til de nærliggende byene, eller finn en vik som du får ha helt for deg selv på en av de vakre øyene. Bad fra båten og bare nyt livet.

Lei båt, Kroatia Føl på friheten til å oppdage Kroatias herlige skjærgård med leiebåt.

Lei båt i Kroatia

Er du i Kroatia bør du ikke gå glipp av muligheten til å oppleve landet fra sjøsiden. Begi deg ut på det krystallklare vannet og kjør til byene omkring eller til øyene. Har du båtførerbevis (eller lignende) kan du leie båt helt på egen hånd, ellers er det mulig å leie båt med en skipper. Det er enkelt å kjøre båt i den kroatiske skjærgården, som nesten helt er uten grunner. Her kan man leie alt fra mindre gummibåter til skikkelig store båter. Utleierne finner du langs med havna i Makarska og i flere av de mindre byene langs rivieraen. 

 

Lei båt i Kroatia. Kjør over til øyene Hvar eller Brac.

Fabians beste tips 

Fabian som nå er Product Coordinator på Apollo jobbet i mange år som Destination Manager i Kroatia og leiede ofte båt når han hadde fri. Her deler han sine beste tips med oss! 

  • Kjør bare rett ut på det speilblanke havet, slå av motoren og bare lå båten gli gjennom vannet. Bad fra båten og bare nyt roen. 
  • Kjør over til øyene Hvar eller Brac. Her er det mange bortgjemte viker og det er stor sjanse for at du får en hel vik for deg selv.
  • Oppdag kystlinjen langs fastlandet og byene langs Makarskas riviera.

Tips & inspirasjon

Finn inspirasjon av våre reisetips for Kroatia..

Ditt Kroatia

Med koselige badebyer, små fiskelandsbyer, kilometerlange strender og bortgjemte badeviker – kan det være litt vrient å velge ditt Kroatia. Les våre tips og finn din ferieoase.

Les våre tips

De fineste strendene i Kroatia

Kroatia er kjent for sin vakre skjærgård hvor man bader fra klipper og svaberg. Men visste du at det også finnes mange fine strender? Les vår blogg om strendene i Kroatia. 

Se våre favorittstrender i Kroatia

De beste tipsene fra lokalbefolkningen

Marija Babić er fra Makarska og jobber som lokalguide. Dette er hennes beste tips til det beste Kroatia har å by på med alt fra matopplevelser til strender og mindre kjente steder.

Les mer