Isola Verde

apollo mondo boutique

Isola Verde

 • • Opplevelser for alle sansene
 • • Genuine og rolige omgivelser
 • • Ekte og enkelt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 14 år

I hjertet av det uberørte Epirus-området med sin dramatiske kystlinje, krystallklare badevann, fjellandsbyer og sin lange historie, i byen Sivota, har vi skapt vårt første Mondo Boutique-hotell. Isola Verde er et hotell med høy komfort, design og opplevelser for alle og enhver. Naturen er storslagen med fantastisk utsikt. Sivotas mange viker er kjent for å ha noen av de beste badeområdene i Hellas.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 1-2 personer. Dobbeltrom i de øvre etasjene for 1-2 personer. Dobbeltrom i etasje for 1-3 personer. Handikapvennlige dobbeltrom med eget basseng for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Basseng og designet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Isola Verde trer du inn i elegante, intime og avslappende omgivelser. Hotellets innredning er av naturlige materialer – her veksler det mellom vakkert treverk, marmor og hvit kalkstein, krydret med greske dufter og detaljer. Her er det enkelt og ekte. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære.

Herlige basseng
På Isola Verde er det et lekkert bassengområde med et basseng med solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert. Trapper ned i bassenget. Vil du kose deg med eget basseng i ferien kan du bestille dobbeltrom med eget basseng.

Lokale mattradisjoner
Isola Verdes restaurant er hotellets hjerte. I kjøkkenet har kjærligheten til den greske matkulturen sin naturlige plass, og menyen er fylt av tradisjonelle matretter med en moderne vri. Rettene er basert på lokale råvarer, ofte økologiske og lokalproduserte. Hotellet har en restaurant og en poolbar. På frokostbufféen har du et godt utvalg med innslag av greske delikatesser som lokale oster, gresk yoghurt og oliven.

På dagtid tilbys enkle lunsjretter og snacks i baren og i restauranten. Mondo Meze, våre greske småretter, typisk for det greske kjøkkenet, serveres både til lunsj og til middag. I restauranten er det også en à la carte-meny om kvelden. og en tre-retters meny fra det tradisjonelle greske kjøkkenet med moderne vri, for de som har halvpensjon. I vinkjelleren ligger lokal og internasjonal vin av høy kvalitet, nøye valgt ut til restaurantens meny.

Helse og velvære
Start dagen med morgenyoga til utsikten over det asurblå havet og mektige fjell. Tren sammen med andre eller på egen hånd i det velutstyrte treningsrommet. På hotellet er det også en liten skjønnhetssalong. Her tilbys behandlinger som manikyr, pedikyr, massasje og andre behandlinger.

Inkludert i Mondo Boutique

 • Morgenyoga 5 dager i uka
 • Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uka
 • Inngang til treningsrommet
 • Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget
 • Wifi på hele hotellet
 • Luftkondisjonering

Mot avgift

 • Skjønnhetsbehandlinger

Øvrig om hotellet
Hotellområdet ligger i en åsside med nivåforskjeller og flere trapper. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære og vender seg først og fremst til et voksent publikum over 14 år. Det er ikke noen fasiliteter eller aktiviteter tilrettelagt for barn. Skal dere reise med barn anbefaler vi et av våre Mondo Family-hotell- eller Mondo Selected-hotell med familieprofil slik som Parga Beach eller Santa Helena Beach. Hotellet er helt røykfritt og det er kun tillatt å røyke utenfor lobbyen/resepsjonen.

Oppdag omgivelsene
Hotellet ligger vendt mot havet og den fine Mega Ammos-stranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet, med noe av det bedre badevannet i Hellas. Naturen er storslagen med flott utsikt over høye fjell, frodig natur, krystallklart vann og vakre olivenlunder.

Les mer om Apollo Mondo Boutique-hotell her.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Noen rom har halvpensjon.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé samt middag med en tre-retters meny).

Sesongvariasjoner

Isola Verde er et Apollo Mondo Boutique-hotell i perioden 6. mai-20. oktober 2024. Utenom denne perioden tilbys ingen konseptaktiviteter som morgenyoga eller treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Boutique
 • Matkultur
 • Kvalitet for bedre komfort
 • Design og estetikk
 • Trening og velvære

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Isola Verde kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.


Sykkel- og løpekart

Har du lyst til å trene løping og sykling mens du er på Isola Verde kan du laste ned kartene:

Pin-ikon  Sivota 5,4 km 

Pin-ikon  Sivota 6,3 km

Pin-ikon  Sivota 8,5 km

Pin-ikon  Sivota 20 km


 

Alle hotell – Sivota

Hotel Sivota

Hotel Sivota ligger nært den hyggelige havna med restauranter og barer på hovedgata i Sivota. Hotellet har et stort bassengområde og en gresk restaurant med utsikt over hagen og bassengområdet. Sommeren 2023 ble Apollos rom på hotellet renovert.

Mega Ammos

Et lite stykke utenfor Sivota ligger fine Mega Ammos i vakker natur ved Sivotas kanskje fineste strand. Her er du omgitt av olivenlunder, sitron- og appelsintrær og har en vakker utsikt. Hotellet er et selvsagt medlem av vår Apollo Mondo Local-familie, takket være gode tilbakemeldinger fra våre gjester samt den ekte, personlige greske atmosfæren.

Albatros (Sivota)

Albatros har en rolig beliggenhet blant olivenlundene i utkanten av Sivota. Her kan du koble av ved bassenget eller gå ned til en av alle de små strendene som ligger i nærheten. Når kvelden kommer anbefaler vi at du tar turen inn til havna i Sivota, her ligger det restauranter og barer på rekke og rad og frister med en vakker solnedgang.

Villa Marie

På Villa Marie starter du dagen med en god frokost og så litt avslapping ved bassenget hele dagen og så avslutte kvelden i hotellets bar. Dette sjarmerende hotellet er særlig populær på grunn av det hjelpsomme personalet og den genuine atmosfæren. Har du lyst til å oppleve koselige Sivota ligger havna i gangavstand fra hotellet.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas er et helt spesielt hotell som ligger i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet passer perfekt for deg som vil kombinere avkobling i vakker natur og urørt omgivelser med et bredt utvalg av sport og trening. Sykling eller løping i fjellene, spille padel eller tennis, eller ta en tur i treningsstudioet utstyrt ifølge olympisk standard. Har du ikke lyst til å være på land kan du padle kajakk, vasse til Bella Vraka stranda, eller oppdag øyer og grotter fra et stand-up paddleboard eller en båt. Hver dag har du også tilgang til hotellets ulike gruppetreningstimer og yoga.

Lango Luxury Living

Lango Luxury Living er et komfortabelt og hyggelig hotell som ligger i kort avstand til sentrum av Sivota. Her kan du bo i dobbeltrom med utgang til basseng eller familierom og ta en spasertur til Zeri Beach for et morgenbad i havet.

Sivota Diamond

Sivota Diamond ligger på en høyde over byen og byr på fantastisk havutsikt, god service og fin beliggenhet mellom stranda og byen. Store og små gjester får et basseng i passelig størrelse.

Villa Heivi

Villa Heivi er et lite leilighetshotell for deg som vil oppleve en ferie med genuin gresk atmosfære og ikke ønsker et hotell med mange fasiliteter. Nyt den vakre utsikten over havet og naturen rundt hotellet.

Mourtemeno

Mourtemeno er et pent hotell der du bor du i fine rom i utkanten av Sivota. Bad i hotellets basseng eller ta turen til en av Sivotas mange badeviker med taxibåt.

Ephyra

Midt i det greske landskapet blant oliventrær og sypresser i utkanten av Sivota ligger det hyggelige hotellet Ephyra. Her bor du i fine dobbeltrom og på dagtid kan du ta det med ro og bade i bassenget eller ta en tur ned til en av Sivotas fineste strender – Mega Ammos.

Mikros Paradisos

På Mikros Paradisos i Sivota er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell med en hjemmekoselig stemning og et vennlig personale. Her venter et lite paradis der du rusler rundt blant hibiskus og oliventrær i hagen. For å komme ned til den vidstrakte Mega Ammos-stranda er det bare å følge en liten sti. Hotellet er perfekt for deg som vil bo nært havet i rolige og vakre omgivelser.

Sivota Hills Suite

Sivota Hills Suites byr på fin utsikt over Sivota og havet. Ved bassengområdet er det gode solsenger der man kan lene seg tilbake og bare nyte livet. Du bor i fint innredede suiter og vil du ha litt ekstra ferieluksus bestiller du en suite med eget basseng.

Harmony Apartments Sivota

Harmony Apartments Sivota er et hyggelig leilighetshotell som ligger like utenfor Sivota. Her bor du i fine leiligheter og hotellet er perfekt for deg som gjerne tar en kveldstur ned til havna i Sivota for å smake på de lokale rettene eller tar en enklere middag på balkongen. På hotellet finner du et lite bassengområde til avkobling.

Costa Smeralda

Det vakre hotellet Costa Smeralda i Sivota ligger oppe på en høyde med fantastisk utsikt fra saltvannsbassenget. Det er mulighet for å bade fra klippene like ved hotellet, og gangavstand til butikkene, barene og spisestedene rundt havna i Sivota.

Domotel Agios Nikolaos

Domotel Agios Nikolaos ligger i skråningen ned mot havet og her venter fine dobbeltrom og suiter, noen suiter har eget basseng for litt ekstra ferieluksus. Hotellet har to basseng med herlig utsikt og rett nedenfor hotellet ligger en privat strand. Ved strandbaren Skipper kan du lene deg tilbake i en komfortabel solseng eller prøve deg på stand up-paddle og padle kano.

Filakas

Filakas ble et hotell i 2000 men restauranten åpnet allerede 1960 og er hotellets juvel. Her kan du spise gode fiske- og skalldyrsretter men også moderne vri på en del pastaretter. Hotellet ligger nede ved havet og har en nydelig utsikt over Sivota og etter en kort spasertur unna ligger havna med restauranter, tavernaer og små butikker. Det er bare å sette seg ned ved et bord og nyte av livet.