Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected

Stolt, stoltere… stoltest? Vi liker selvsagt alle våre hotell og er stolte av dem alle, dog ulike måter. Apollo Mondo Selected er noe spesielt slik navnet tilsier er de utvalgt for å gi deg den ferien du lengter etter. Her har vi helt enkelt hevet nivået på det meste. Standard, beliggenhet, service og utvalget av aktiviteter – alt det vi tror du elsker og som gir deg en god helhetlig ferieopplevelse. Dette er hotell som er grunn nok i seg selv til å reise, pluss at du skal oppleve atmosfæren, stedet og ting å gjøre som hører ferien til. Like behagelige for voksne par som når alle barna er med og hele familien vil unne seg noe ekstra. Apollo Mondo Selected er alt det du elsker med å bo på hotell. Og litt til.

Se alle Apollo Selected-hotellene

Apollo Mondo Selected:

  • Høy standard
  • Flott beliggenhet
  • Yoga flere dager i uka
  • Gratis treningsrom og wifi
  • Svømmekurs på flere av hotellene
  • Direkte transport t/r hotellet

Se alle Apollo Mondo-hotellene

Yoga på hotellet

Der aktivitet er avkobling

På Apollo Mondo Selected sørger vi for at du kan slappe av og ha det bra. Her tilbys yoga flere ganger i uka og i blant tilbyr vi gruppetreningstimer med Apollos profesjonelle instruktører. For deg som foretrekker å tren på egen hånd har vi kvalitetssikret hotellets treningsrom og latt Urban Tribes kartlegge de beste sykkelbanene og løperunder rundt hotellet. Alle aktivitetene er inkluderte og det er sykkel- og løpsvogner til låns mot depositum i resepsjonen. Tider og aktuelt program for uka finner du på hotellrommet.
 

Mondo Café

Mondo Café

På Apollo Mondo Selected er det alltid Mondo Café  – et sted for å samle krefter. Her kan du bestille juice, lokale delikatesser og vin av høy kvalitet. På Mondo Café kan du ta en pause fra solen eller roe ned etter treningsøkten. Dessverre er det ikke Mondo Café på Napa Mermaid Hotel & Suites. 

Svømmekurs

Svømmekurs

På flere av Apollo Mondo Selected-hotell kan du finslipe svømmeteknikken. Kursene ledes av profesjonelle svømmelærere fra Det svenske svømmeforbundet og alle snakker skandinavisk. Det er daglig svømmeskole eller privattimer for barn fra 3 år. På mange hoteller tilbys crawlkurs og privattimer for voksne og barn over 12 år.

Club Polly & Mino

Club Polly & Mino

På flere av våre Apollo Mondo Selected hotell finnes Club Polly & Mino – Apollos barneklubb med spesialutdannet skandinavisktalende personale. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, men det er også mulig å lære seg en masse nytt – som å hilse på det språket som snakkes i respektive land eller lage en lokal matrett.

Reise med barn

Reise med barn

Du som reiser med små barn kan bestille trillevogn, barnestol og barneseng. Bestill hele barnepakken eller enkelte deler når du bestiller reisen, eller legg det til etterpå ved å logge inn på Min reise.


Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hoteller

Hvordan vil du bo