Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected er utvalgte hoteller med høy standard og komfort som passer for par og familier. Her deltar alle barn gratis i Polly & Mino Playtime og det er lekeplass, oppvarmede bassenger for store og små og en herlig strand eller golfbane like rundt hjørnet. Nå kan barna lære seg å svømme i ferien. Vi tilbyr svømmekurs med skandinavisktalende personale tre ganger i uken. På disse hotellene finner du også kaffe- og juicebaren Mondo Coffee – en oase i oasen der du kan unne deg en velsmakende kaffe latte, nypresset juice og lokale delikatesser.

Trening i ferien

Det skal være enkelt å holde seg i form – også i ferien. På alle våre Apollo Mondo Selected-hoteller finnes det velutstyrte treningsrom, og i visse perioder i løpet av året tilbyr vi gruppetrening med skandinavisktalende instruktører på hotellet. Dessuten er det morgenyoga fem dager i uken med profesjonelle skandinavisktalende instruktører. I blant tilbys det andre gruppetreningstimer på hotellet.

Enklere å reise med barn

Reiser du med små barn? Du kan forhåndsbestille barnepakken vå med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Alltid på Apollo Mondo Selected:

Charterresor med ApolloMange fornøyde gjester

Charterresor med ApolloFin beliggenhet

Charterresor med ApolloMondo Coffee

Charterresor med ApolloLekerommet Pollynesien og lekeplass

Charterresor med ApolloPolly & Mino Playtime og svømmeskole

Charterresor med ApolloMorgenyoga 5 dager i uken

Charterresor med ApolloGratis trimrom og WiFi

Se alle Apollo Mondo-hotellene

Polly & Mino Playtime

Fem dager i uken er lekerommet Pollynesien bemannet. Da venter to timer med morsomme og lærerike aktiviteter, og man får muligheten til å lære seg masse nytt som for eksempel å si hei på landets språk. Tegneskole og skattejakt er andre populære innslag. Vårt faglærte skandinavisktalende personale sørger for at alle har det bra. I tillegg er det minidisko en kveld i uken og på enkelte hotell er det også filmvisning. Aktivitetene er gratis, og alle barn kan delta.

Lekerommet Pollynesien

Innimellom er det deilig å trekke innendørs når solen står høyt på himmelen og det er som varmest. Da er lekerommet Pollynesien et passende sted for alle våre små feriegjester. Her kan barna sysle med spill, puslespill og leker. Og kanskje er det akkurat her de finner seg en god lekekamerat i ferien? De større barna finner seg etterhvert god til rette i lekerommet og finner veien hit selv, mens de minste får en kvalitetsstund med mamma og pappa. I likhet med Mondo Coffee, er det den velkjente svenske interiørarkitekten, Jon Eliasen, som står bak den vakre og spennende innredningen.


Kaffe for den kresne

Mondo Coffee

I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee kan du la den herlige feriefølelsen synke inn samtidig som du nyter eksepsjonelt god kaffe! Baristaer fra Johan Damgaard fra Johan & Nyström, har lært personalet vårt kunsten å lage en perfekt kaffe. 

Det lille ekstra

På Mondo Coffee kan du også kjøpe cappuccino, kaffe latte, espresso, ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og is med tilbehør – alt av ypperste kvalitet. 


Gratis treningsøkter og morgenyoga

Trening på hotellet

I tillegg til de aktiviteter som foregår på eller i nærheten av hotellet er det morgenyoga fem dager i uken, som ledes av profesjonelle skandinavisktalende instruktører. I blant arrangeres det også andre gruppetreningstimer på hotellet med skandinavisktalende instruktører. Aktuelt treningsprogram får du på hotellet.

Løperunder og sykkelkart

Peak Performance – ett av verdens fremste multisportlag, har kartlagt de beste sykkel- og løpemulighetene rundt de fleste av våre Apollo Mondo Selected-hoteller. Løperundene er markerte med fargekoder og vi tør å love en løpsopplevelse utenom det vanlige. Du kan låne sykkel- og løpevogner, samt gåstaver i resepsjonen mot depositum. 


Velg land og reisemål

Klassifisering

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hoteller

Hvordan vil du bo

Pris