To jenter som slapper av og bader i bassenget

Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected er hoteller med høy standard som tilbyr det lille ekstra. Hotellene er spesielt utvalgte fordi de gjør ferien komplett med både trening og avkobling. De ligger ofte ved stranden og er utstyrte med komfortable fasiliteter. Morgenyoga, golfrunder, forfriskende bad, lunsj under en parasoll, treningstimer og late dager ved bassenget er bare noen eksempler på hvordan du kan tilbringe ferien din.

Hoteller for en bedre helse

På Apollo Mondo Selected blir du tatt godt vare på, slik at du kan slappe av og ha det bra. Alle hoteller har velutstyrte treningsrom. I blant tilbys gruppetimer og du kan alltid bruke kartene, som ligger på respektive hotellside, over områdets beste sykkel- og løpestier. Etterpå venter nytrukket kaffe, en frisk juice eller en lokal delikatesse på Mondo Coffee – en liten oase i solen.

Ferie for hele familien

Apollo Mondo Selected er hoteller for hele familien. Det er lekeplass og i lekerommet Pollynesien kan barna treffe nye venner. Fem dager i uken er det Polly & Mino Playtime med vårt skandinaviske personale i Pollynesien. Alle Apollo Mondo Selected-hoteller har barneseksjon i bassenget eller oppvarmet barnebasseng og vi tilbyr svømmekurs med skandinavisktalende instruktører.

 

Alltid på Apollo Mondo Selected:

  • Høy standard
  • Flott beliggenhet
  • Morgenyoga fem dager i uken
  • Gratis treningsrom og WiFi
  • Svømmekurs
  • Gratis Polly & Mino Playtime
  • Se alle Apollo Mondo-hotellene
To som er ute å jogger i ferien

Der aktivitet er avkobling

Du fortjener å ha det godt i ferien. På Apollo Mondo Selected har du flere muligheter til trening og mosjon. Her starter dagen med yoga fem ganger i uken og vi har i blant gruppetreningstimer med skandinavisktalende gjesteinstruktører. For deg som foretrekker å trene på egen hånd har vi kvalitetssikret hotellets treningsrom og latt Peak Performance kartlegge de beste sykkelløypene og løperundene rundt hotellet. Alle aktiviteter er inkludert og det er gåstaver samt sykkel- og løpevogner til låns mot deposisjon i resepsjonen. Tider og aktuelt ukeprogram finner du på hotellrommet.

Mondo coffee

Mondo Coffee

På Apollo Mondo Selected er det alltid Mondo Coffee – et sted for å samle krefter. Her kan du bestille juice, lokale delikatesser og vin av høy kvalitet. Dessuten har kaffespesialisten Johan & Nyström lært opp kafépersonalet i kunsten å lage skikkelig god kaffe. På Mondo Coffee kan du ta en pause fra solen eller roe ned etter treningsøkten.


Barn som har svømmetrening i bassenget

Svømmekurs

På alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du finslipe svømmeteknikken. Kursene ledes av profesjonelle svømmelærere fra Det svenske svømmeforbundet og alle snakker skandinavisk. Det er daglig svømmeskole eller privattimer for barn fra 3 år. På mange hoteller tilbys crawlkurs og privattimer for voksne og barn over 12 år.

Apollos svømmeskole
Lekerommet Pollynesien

Lekerom og Polly & Mino Playtime

Lekerommet Pollynesien er stedet der de yngre gjestene finner nye venner, spiller, kan være kreative og leke. Fem dager i uken er Pollynesien bemannet. Da venter to timer med Polly & Mino og skandinavisktalende personale. Gjennom lek og moro lærer vi oss masse nytt, blant annet om landet vi er i. Alle barn er velkomne og det koster ikke noe ekstra å være med.

Barn som spiser godteri på ferie

Enkelt å reise med barn

Du som reiser med små barn kan bestille trillevogn, barnestol og barneseng. Bestill hele barnepakken eller enkelte deler når du bestiller reisen, eller legg det til etterpå ved å logge inn på Min reise/min bestilling.


Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hoteller

Hvordan vil du bo