Barn og bestefar

Apollo Mondo Selected

Stolt, stoltere… stoltest? Vi liker selvsagt alle våre hotell og er stolte av dem alle, dog ulike måter. Apollo Mondo Selected er noe spesielt slik navnet tilsier er de utvalgt for å gi deg den ferien du lengter etter. Her har vi helt enkelt hevet nivået på det meste. Standard, beliggenhet, service og utvalget av aktiviteter – alt det vi tror du elsker og som gir deg en god helhetlig ferieopplevelse. Dette er hotell som er grunn nok i seg selv til å reise, pluss at du skal oppleve atmosfæren, stedet og ting å gjøre som hører ferien til. Like behagelige for voksne par som når alle barna er med og hele familien vil unne seg noe ekstra. Apollo Mondo Selected er alt det du elsker med å bo på hotell. Og litt til.

Se alle Apollo Selected-hotellene

Alltid på Apollo Mondo Selected:

  • Høy standard
  • Flott beliggenhet
  • Morgenyoga fem dager i uken
  • Gratis treningsrom og WiFi
  • Svømmekurs
  • Direkte transport t/r hotellet

Se alle Apollo Mondo-hotellene

Yoga

Der aktivitet er avkobling

Du fortjener å ha det godt i ferien. På Apollo Mondo Selected har du flere muligheter til trening og mosjon. Her starter dagen med yoga fem ganger i uken og vi har i blant gruppetreningstimer med skandinavisktalende gjesteinstruktører. For deg som foretrekker å trene på egen hånd har vi kvalitetssikret hotellets treningsrom og latt Peak Performance kartlegge de beste sykkelløypene og løperundene rundt hotellet. Alle aktiviteter er inkludert og det er gåstaver samt sykkel- og løpevogner til låns mot deposisjon i resepsjonen. Tider og aktuelt ukeprogram finner du på hotellrommet.

Mondo Café

Mondo Café

På Apollo Mondo Selected er det alltid Mondo Café  – et sted for å samle krefter. Her kan du bestille juice, lokale delikatesser og vin av høy kvalitet. Dessuten har kaffespesialisten Johan & Nyström lært opp kafépersonalet i kunsten å lage skikkelig god kaffe. På Mondo Café kan du ta en pause fra solen eller roe ned etter treningsøkten.


Barn som har svømmetrening i bassenget

Svømmekurs

På alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du finslipe svømmeteknikken. Kursene ledes av profesjonelle svømmelærere fra Det svenske svømmeforbundet og alle snakker skandinavisk. Det er daglig svømmeskole eller privattimer for barn fra 3 år. På mange hoteller tilbys crawlkurs og privattimer for voksne og barn over 12 år.

Apollos svømmeskole
Lekerommet Pollynesien

Club Polly & Mino

På alle våre Apollo Mondo Selected hotell finnes Club Polly & Mino – Apollos barneklubb med spesialutdannet skandinavisktalende personale. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, men det er også mulig å lære seg en masse nytt – som å hilse på det språket som snakkes i respektive land eller lage en lokal matrett.

Barn som spiser godteri på ferie

Enkelt å reise med barn

Du som reiser med små barn kan bestille trillevogn, barnestol og barneseng. Bestill hele barnepakken eller enkelte deler når du bestiller reisen, eller legg det til etterpå ved å logge inn på Min reise/min bestilling.


Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hoteller

Hvordan vil du bo