Mikros Paradisos

apollo mondo local

Mikros Paradisos

  • • Populært hotell
  • • Fantastisk havutsikt
  • • Gangavstand til stranda

På Mikros Paradisos i Sivota er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell med en hjemmekoselig stemning og et vennlig personale. Her venter et lite paradis der du rusler rundt blant hibiskus og oliventrær i hagen. For å komme ned til den vidstrakte Mega Ammos-stranda er det bare å følge en liten sti. Hotellet er perfekt for deg som vil bo nært havet i rolige og vakre omgivelser.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 eller 2 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Kombinasjonen av den fantastiske hagen, nærheten til sjøen og den avslappende atmosfæren.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollo Mondo Local-hotellet Mikros Paradisos har en herlig beliggenhet i utkanten av Sivota, nært Mega Ammos-stranda. Hotellet er perfekt for deg som vil bo ved havet i rolige, vakre omgivelser.

Basseng med havutsikt
Her finnes det et bassengområde som byr på fantastisk utsikt over havet. Ved bassenget er det solsenger og parasoller til låns, samt en poolbar som også tilbyr enklere retter på dagtid.

Den beste stranda og krystallklart vann
En kort spasertur fra hotellet ligger Mega Ammos-stranda som består av mindre steiner. Solsenger og parasoller mot avgift på stranda. Dit kommer du via en liten sti fra hotellet. Frister havbad, men kanskje ikke strand ligger det også en badebrygge cirka 50-100 meter fra hotellet. Vi snakker ofte om strender, mens grekerne helst snakker om badevannet, og her er vannet virkelig noe av det beste Hellas har å by på– vannet er krystallklart. Men tenk på at det ganske raskt blir dypt.

Greske spesialiteter
I hotellets restaurant serveres mange greske spesialiteter, tilberedt med lokale råvarer. For autentiske matopplevelser anbefaler vi at du legger til halvpensjon, da kan nyte av genuine greske smaker hver kveld samtidig som du speider utover Det joniske hav.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene, men dekningen kan variere.

Måltider

Leilighetene og noen dobbeltrom
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra en fast treretters meny).

Noen dobbeltrom:
Inkludert:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra en fast treretters meny).
Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hotell – Sivota

Hotel Sivota

Hotel Sivota ligger nært den hyggelige havna med restauranter og barer på hovedgata i Sivota. Hotellet har et stort bassengområde og en gresk restaurant med utsikt over hagen og bassengområdet. Sommeren 2023 ble Apollos rom på hotellet renovert.

Mega Ammos

Et lite stykke utenfor Sivota ligger fine Mega Ammos i vakker natur ved Sivotas kanskje fineste strand. Her er du omgitt av olivenlunder, sitron- og appelsintrær og har en vakker utsikt. Hotellet er et selvsagt medlem av vår Apollo Mondo Local-familie, takket være gode tilbakemeldinger fra våre gjester samt den ekte, personlige greske atmosfæren.

Albatros (Sivota)

Albatros har en rolig beliggenhet blant olivenlundene i utkanten av Sivota. Her kan du koble av ved bassenget eller gå ned til en av alle de små strendene som ligger i nærheten. Når kvelden kommer anbefaler vi at du tar turen inn til havna i Sivota, her ligger det restauranter og barer på rekke og rad og frister med en vakker solnedgang.

Isola Verde

Aldersgrense på hotellet: 14 år I hjertet av det uberørte Epirus-området med sin dramatiske kystlinje, krystallklare badevann, fjellandsbyer og sin lange historie, i byen Sivota, har vi skapt vårt første Mondo Boutique-hotell. Isola Verde er et hotell med høy komfort, design og opplevelser for alle og enhver. Naturen er storslagen med fantastisk utsikt. Sivotas mange viker er kjent for å ha noen av de beste badeområdene i Hellas.

Villa Marie

På Villa Marie starter du dagen med en god frokost og så litt avslapping ved bassenget hele dagen og så avslutte kvelden i hotellets bar. Dette sjarmerende hotellet er særlig populær på grunn av det hjelpsomme personalet og den genuine atmosfæren. Har du lyst til å oppleve koselige Sivota ligger havna i gangavstand fra hotellet.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas er et helt spesielt hotell som ligger i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet passer perfekt for deg som vil kombinere avkobling i vakker natur og urørt omgivelser med et bredt utvalg av sport og trening. Sykling eller løping i fjellene, spille padel eller tennis, eller ta en tur i treningsstudioet utstyrt ifølge olympisk standard. Har du ikke lyst til å være på land kan du padle kajakk, vasse til Bella Vraka stranda, eller oppdag øyer og grotter fra et stand-up paddleboard eller en båt. Hver dag har du også tilgang til hotellets ulike gruppetreningstimer og yoga.

Lango Luxury Living

Lango Luxury Living er et komfortabelt og hyggelig hotell som ligger i kort avstand til sentrum av Sivota. Her kan du bo i dobbeltrom med utgang til basseng eller familierom og ta en spasertur til Zeri Beach for et morgenbad i havet.

Sivota Diamond

Sivota Diamond ligger på en høyde over byen og byr på fantastisk havutsikt, god service og fin beliggenhet mellom stranda og byen. Store og små gjester får et basseng i passelig størrelse.

Villa Heivi

Villa Heivi er et lite leilighetshotell for deg som vil oppleve en ferie med genuin gresk atmosfære og ikke ønsker et hotell med mange fasiliteter. Nyt den vakre utsikten over havet og naturen rundt hotellet.

Mourtemeno

Mourtemeno er et pent hotell der du bor du i fine rom i utkanten av Sivota. Bad i hotellets basseng eller ta turen til en av Sivotas mange badeviker med taxibåt.

Ephyra

Midt i det greske landskapet blant oliventrær og sypresser i utkanten av Sivota ligger det hyggelige hotellet Ephyra. Her bor du i fine dobbeltrom og på dagtid kan du ta det med ro og bade i bassenget eller ta en tur ned til en av Sivotas fineste strender – Mega Ammos.

Sivota Hills Suite

Sivota Hills Suites byr på fin utsikt over Sivota og havet. Ved bassengområdet er det gode solsenger der man kan lene seg tilbake og bare nyte livet. Du bor i fint innredede suiter og vil du ha litt ekstra ferieluksus bestiller du en suite med eget basseng.

Harmony Apartments Sivota

Harmony Apartments Sivota er et hyggelig leilighetshotell som ligger like utenfor Sivota. Her bor du i fine leiligheter og hotellet er perfekt for deg som gjerne tar en kveldstur ned til havna i Sivota for å smake på de lokale rettene eller tar en enklere middag på balkongen. På hotellet finner du et lite bassengområde til avkobling.

Costa Smeralda

Det vakre hotellet Costa Smeralda i Sivota ligger oppe på en høyde med fantastisk utsikt fra saltvannsbassenget. Det er mulighet for å bade fra klippene like ved hotellet, og gangavstand til butikkene, barene og spisestedene rundt havna i Sivota.

Domotel Agios Nikolaos

Domotel Agios Nikolaos ligger i skråningen ned mot havet og her venter fine dobbeltrom og suiter, noen suiter har eget basseng for litt ekstra ferieluksus. Hotellet har to basseng med herlig utsikt og rett nedenfor hotellet ligger en privat strand. Ved strandbaren Skipper kan du lene deg tilbake i en komfortabel solseng eller prøve deg på stand up-paddle og padle kano.

Filakas

Filakas ble et hotell i 2000 men restauranten åpnet allerede 1960 og er hotellets juvel. Her kan du spise gode fiske- og skalldyrsretter men også moderne vri på en del pastaretter. Hotellet ligger nede ved havet og har en nydelig utsikt over Sivota og etter en kort spasertur unna ligger havna med restauranter, tavernaer og små butikker. Det er bare å sette seg ned ved et bord og nyte av livet.