Dobbeltrom

Dobbeltrom i lekker og moderne design. God sovekomfort i deilige senger og sengetøy fra CocoMat. Alle rommene har kjøleskap. Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, luftkondisjonering og wifi. Dusj og wc, hårføner. Balkong som vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Dobbeltrom i de øvre etasjene, halvpensjon

Dobbeltrom i lys og moderne design inkludert halvpensjon, som ligger i de øvre etasjene. God sovekomfort i behagelige senger og sengetøy fra CocoMat. Alle rommene har kjøleskap. Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, luftkondisjonering og wifi. Dusj og wc, hårføner. Balkong som vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med eget basseng

Dobbeltrom med eget basseng er i lys og moderne design. Alle rommene har kjøleskap, minibar. Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Ekstraseng i sovesofa. Rommene har utsikt mot bassenget og havet, og på terrassen er det et eget basseng. Gratis safe, luftkondisjonering og wifi. Dusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng og utsikt mot bassenget og havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med eget basseng, halvpensjon

Dobbeltrom med eget basseng og halvpensjon inkludert. Lys og moderne design med god sovekomfort i behagelige senger og sengetøy fra CocoMat. Alle rommene har kjøleskap. Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, luftkondisjonering og wifi. Dusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng og utsikt mot bassenget og havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Handikapvennlige dobbeltrom med eget basseng

Handikapvennlige dobbeltrom med eget basseng i lys og moderne design. God sovekomfort i behagelige senger med sengetøy fra CocoMat. Alle rommene har kjøleskap. Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, luftkondisjonering og wifi. Dusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2