Apollo Mondo Boutique

Noen ganger stemmer det bare. Det kan være noe med detaljene. Helheten. Følelsen. Det er vennlige, solfylte og stilige steder der du føler deg som hjemme, selv om du er borte.

Kanskje våre boutique-hoteller beskrives best som et godt vennskap, det er et sted der du kan puste ut. Med respekt og kjærlighet til vertslandet har vi skapt et sted der design forenes med genuine, lokale elementer. Fra kjøkkenet kommer tradisjonelle matretter i moderne vri, laget av lokalproduserte råvarer. I baren ligger vinen til avkjøling og musikken er av det slaget som får deg til å lene deg tilbake, eller gir deg lyst til å danse.

Om Mondo Boutique:

  • Høy standard.
  • Fantastisk beliggenhet.
  • Morgenyoga fem dager i uka.
  • Treningstimer fem dager i uka.
  • Treningsrom & wifi inkludert.
  • Direktetransport til og fra hotellet.
Matkultur og gastronomi

Matkultur

Restauranten er hotellets hjerte. På menyen står tradisjonelle matretter med moderne touch. Her presenterer vi Mondo Meze, et matkonsept med små retter som kan bestilles til flere eller bare til deg selv. Vi samarbeider med Mirsini Lambraki, en etablert kokk, som virkelig kjenner den greske matkulturen. Når sola blir for varm anbefaler vi deg en stund i loungebaren eller poolbaren. I skyggen kan du bestille avkjølende drikke og noe å bite i.

Design og estetikk

Design og estetikk

Den estetiske opplevelsen er essensen i Apollo Mondo Boutique. Det enkle samspiller med det genuine og innredningen er i naturlige materialer i en samstemt fargeskala. Innredningskonseptet er signert Jon Eliason og mange av dekorasjonene er laget av lokale designere og fotografer. Et moderne samarbeid mellom kulturer og land som har gitt liv til en ny stil og eleganse. 

Kvalitet for bedre komfort

Kvalitet for bedre komfort

Du fortjener å få hvile. Derfor har alle rom senger av meget høy kvalitet og morgenkåpe og tøfler for de morgener du vil ta det med ro. Ved bassenget er solsengene behagelige og rundt omkring på hotellet er det flere lounger for å være sammen eller koble av alene. Der viskes grensen mellom ute og inn bort, og det er rom for både å være sosial og hvile. 

Trening og velvære

Trening og velvære

Apollo Mondo Boutique skal speile din livsstil. Eller kanskje det du skulle ønske at den var. Dagen begynner med yoga der du strekker ut i den behagelige varmen. Etterpå kan du gå til hotellets spa og få en deilig massasje eller behandling. Flere dager i uken har vi treningstimer og hotellet har et godt utstyrt treningsrom, om du foretrekker å trene i eget tempo. Du kan også bare ta en tur ned til stranden, kanskje sammen med noen du er veldig glad i.


Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hotell

Hvordan vil du bo