Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,5 av 10 Basert på 96 vurderinger
Total vurdering
 
6,5 / 10
Rengjøring
 
6,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,7 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
6,6 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Trivelig betjening, mye muligheter, stille område, gode senger.
-
Manglet litt forefallende vedlikehold på rom, løse oppheng på vegger var en gjenganger. Trekker ned at det var svært glatt overflate ved basengene som kun hadde pusset støp på utsiden, da det blir for glatt for ivrige barn ved basseng, å flere falt å slo kropp å hode pga det😐

Bekreftet gjest: 2023-10-01


8 av 10

+
Bassengene og at det var rent og pent
-
Litt slitne sklier og lekeplasser

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Servis ved mat og baseng
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


2 av 10

+
Verten i restauranten og paret som drev underholdning samt spa avdeling .
-
Det bærer preg på at det er gammelt og slitt. Gjestene bryr seg ikke om å ta varer på det, da de ser at det dessverre står for forfall. Så det bygger seg opp frustrasjon,hodepine og kløe. For det blir ikke tatt varer på hverken av eiger eller gjester. De ansatte gjør sikkert sitt beste, men renhold og vedlikehold er på langt nært ikke bra nok.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


2 av 10

+
De ansatte var hyggelige. Det var det eneste positivt med dette hotellet
-
Maten var uspiselig. Dette er en veldig ulempe når man bestiller ett hotell med all inclusive. Vi hadde med oss barna våre, 2 og 5 år. De spiser alt og er absolutt ikke kresne. De nektet å spise maten, den var kald, uappetittlig, smakløs, kjedelig og grå

Bekreftet gjest: 2023-09-17


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-17


8 av 10

+
Mat, drikke basseng områdene , ikke minst han som jobbet med aktivitetene dag og kvekd
-

Bekreftet gjest: 2023-08-13


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-13


7 av 10

+
Lugnt område
-
Börjar bli slitet

Bekreftet gjest: 2023-08-06


6 av 10

+
Lugnt område
-
Slitet

Bekreftet gjest: 2023-08-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Sted
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

44% anbefaler hotellet

1720 vurderinger
Utmerket
 
656
Veldig bra
 
411
Bra
 
309
Mindre bra
 
177
Dårlig
 
167

Fem siste vurderinger

14.09.2023

av Pia Haugland T Bergen, Norge

Ikke dra hit, det er absolutt ikke verdt pengene!

Vi tilbrakte 1 uke på dette hotellet med våre barn på 2 og 5 år. Vi booket turen gjennom Apollo Første inntrykket var midt på 3. Vi var de eneste på bussen fra flyplassen som gikk av på dette hotellet. (Der kom første bekymringen snikende) Rommet var OK+, renhold hver dag, (sjekket ikke hvor nøye det var gjort, men) nye håndduker, tømt boss og oppredde senger. Maten var helt forferdelig! Ungene våre spiser alt og er ikke kresne. Maten ser ikke appetittvekkende ut i det hele tatt! Alt smaker i grunn det samme. Ungene våre pirket i den kalde pastaen og de slappe pommes frittesene. (Dette var det eneste de ville prøve å spise) Det er det samme til frokost hver dag, samme gjelder lunsj og middag. Eneste som gikk å spise til middag var pizzaen. Det er minimalt med alternativer utenfor hotellet når det kommer til mat, så med mindre man drar til Lindos, Rhodos by eller Faleraki så må man spise det de serverer på hotellet. Ungene spiste rosiner til frokost de to første dagene, til lunsj spiste de den kalde pastaen og til middag ble det pizza. Bassengene er slitte, alger overalt. Bassengbunnen løsner enkelte steder. Det lukter kloakk ved noen av bassengene og det ligger en del boss på uteområdene. Solsengene er meget utslitte. Det smarteste vi gjorde denne uken var å leie bil gjennom hotellet! Vi brukte da de resterende dagene alle andre steder enn på hotellet! Eneste som trekker opp er de ansatte i restauranten og han som leier ut bilene. Veldig hyggelige, småprater med barna og skaper en god atmosfære.

 
12.08.2023

av xadinkox Oslo, Norway

Styr unna

Hvor skal jeg starte? Hotellet gir seg selv 4 stjerner. TUI klassifiserer som 3 stjerner. Men jeg har reist mye og dette er europeiske 2 stjerner. Kakerlakker på rommet. Masse maur og mygg. Bed bugs i sengene så barna fikk masse bitt. Så en rotte!! løpe over gårdsplassen. Rotte avføring i arealet. Bassenger og rom slitte. Skliene slitte. På rommet kun 2 stikkontakter (ingen ved senga). Ved det ene bassenget lukter kloakk dagen lang da rett bak ett gjerde er kloakken og renseanlegget for basseng. Maten ikke så bra. Drikkene dårlig lokal pos-mix. Eneste grunnen at jeg gir 2 stjerner er de ansatte i restauranten og baren. Ansatte var alle veldig snille, blide og hyggelige. Bortsett fra dama i resepsjonen (hoved resepsjonist eller eier). Maken til dårlig service har jeg aldri opplevd. Sur og konflikt-søkende. Først så var det ikke mulig p betale city tax 3€ pr rom pr natt (vi bodde 3 uker så 126€) med kort for hun mente hotellet taper på gebyret til VISA (3,78€) noe jeg sa jeg var villig til å betale men det gikk ikke. Så var rommene dårlige men det brydde hun seg ikke om. Deretter var det bråk 3 netter på rad over oss men ingen sympati eller unnskyld. Det hele toppet seg ved utsjekk når vi etter å ha bodd i 3 uker i 2 rom ba å beholde det ene rommet litt over kl 11 som var utsjekksfristen og hun lot oss ikke ha ett av rommene til kl 12 en gang!! Etter 3 ukers opphold. Værste kundebehandlingen ever! Never more.

 
12.07.2023

av Celita V

Fantastisk opplevelse

Fantastisk opplevelse, bading i de flere bassengene og ta skliene på dagen, opplegg for barna, gratis mat og drikke servering så å si hele tiden med all inclusive, og gøy opplegg på kvelden med show til barn først også til voksne senere på kvelden med veldig god stemning, lett å skaffe venner og bli kjent med masse nye folk. Vil si at dette er et veldig familievennlig hotell å ville anbefalt det til alle. Bonus: fine solnedganger på kveldene.

 
24.06.2023

av vilde B

Helt ok

En helt ok opplevelse. Romme vårt ble bare vasket 2 ganger iløpet av oppholden, den ene gangen var fordi vi selv ba om det da det var en dyrehage på romme vårt, utrolig ekkelt. Dårlig utvalg av mat, det samme hver eneste dag til middag, lunsj og frokost. Hyggelige ansatte.

 
24.06.2023

av Amalie S

Ok for prisen, drar her ikke igjen

Helt ok hotell. Kjekke folk og kjekt om kveldene. Rommet ble kun vasker 2 ganger i løpet av 1 ukes opphold. Og en kjole forsvant fra rommet etter rengjøringen. Lite utvalg med mat og ikke særlig god mat heller. Kommer ikke til å dra her igjen.