Pierides

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Leilighetshotellet Pierides ligger i den gamle delen av Kardamili blant eldre steinhus, et museum, en kirke og et eldre tårn. Omgivelsene ånder historie og her passerer noen fine turstier rett utenfor døra. Hotellet er et godt utgangspunkt for å oppdage de mange fornminnene som finnes på Peloponnes.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn/2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At oppholdet bare var en ike
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Pierides ligger i et eldre steinhus og her bor du i enkle leiligheter. Hotellet har en felles uteplass med stoler og bord under oliventrærne, og det er her frokosten serveres, for de som velger det. Pierides ligger i rolige omgivelser og både stranda og sentrum ligger kun en spasertur unna.

I den nyåpnede restauranten diskes det opp med gode greske retter så det er bare å lukte seg frem til hva som er i grytene den dagen. Resepsjonen er sporadisk åpen fra morgen til sen kveld, men vertsparet er som regel på plass og ordner med hotell og gjester. Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellet og utenfor.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 250 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres, men gjestene må gå opp en grusbelagt bakke siste biten til hotellet.

Det er cirka 34 kilometer til byen Kalamata og på en drøy time kommer du til fornminner som for eksempel Mykene, amfiteateret Epidaurus og vil du ta bilen til Athen så tar det cirka 3 timer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Kardamili

Diapori Suites

Aldergrense på hotellet: 14 år Nyt den avslappede greske stemningen på Diapori Suites, som ligger en halv kilometer utenfor byen Kardamili på halvøya Peloponnes. Hotellet ligger i et frodig område og er innredet i lys skandinavisk stil. Her kan du hvile ut ved bassenget eller ta bade fra den hvite steinstranda.

Patriarcheas

Koselige Patriarcheas ligger fint i Kardamili med tavernaer, kaféer og butikker i gangavstand. Her er det ikke basseng, men havet ligger bare 150 meter unna.

Anniska

Velkommen til Anniska! Dette klassiske leilighetshotellet tilbyr en ekte gresk opplevelse og ligger sentralt i Kardamili. Her er det en herlige terrasse med en herlig utsikt over havet. Her kan du sitte og nyte solnedgangen før du tar turen inn til sentrum for velge taverna for kveldens middag.

Vardia

Vardia er et sjarmerende familieeid leilighetshotell som ligger et stykke ovenfor Kardamili med en fabelaktig utsikt. Her bor du i pene og hyggelige leiligheter, kan ordne maten selv og har byen og stranda i passe gangavstand.