Ettromsleilighet

Moderne ettromsleiligheter med frokost inkludert. Leilighetene har ulike farger og utforming. Minikjøkken med kjøleskap med fryser, kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Gratis wifi og safe. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc. Liten balkong eller markterrasse. Markterrassen er ikke avskjermet og andre gjester kan passere via denne. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Pene toromsleiligheter med ett soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Leilighetene har ulike farger og utforming. Kjøleskap med fryser, kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis wifi og safe. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc. Liten balkong eller markterrasse. Markterrassen er ikke avskjermet og andre gjester kan passere via denne.

Det er en toromsleilighet helt uten uteplass og den har utsikt mot havet fra vinduet. En annen har delt uteplass i et trappehus der andre gjester kan passere. Men det er god plass til å oppholde seg ute under oliventrærne i fellesområdet. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 2-4 / 2-4, hvorav 1 barn/2-5, hvorav 1 barn