Vardia

Vardia er et sjarmerende familieeid hotell som ligger et stykke ovenfor Kardamili med en fabelaktig utsikt. Her bor du i pene og hyggelige leiligheter, kan ordne maten selv og har byen og stranda i passe gangavstand.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt som det man skal forvente
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vardia er et hyggelig familieeid hotell, bygd i stein og tre. Herfra er det en fantastisk panoramautsikt over de vakre omgivelsene.

Hotellet har en fin hage med velduftende urter og Bougainvilleas som slynger seg oppover veggene.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon som er åpen dagtid. Det er trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Parkering. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 450 meter fra hotellet. Bagasjen blir transportert, men gjestene må selv gå opp bakken til hotellet.

Alle hoteller – Kardamili

Diapori Suites

Aldergrense på hotellet: 14 år Nyt den avslappede greske stemningen Diapori Suites, som ligger en halv kilometer utenfor byen Kardamili på halvøya Peloponnes. Hotellet ligger i et frodig område og her kan du hvile ut ved bassenget eller ta bade fra den hvite steinstranda.

Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i naturskjønne omgivelser på en høyde like over havet. Et hyggelig familieeid hotell med en fin hage og omgitt av vakre olivenlunder.

Patriarcheas

Koselige Patriarcheas ligger fint i Kardamili med tavernaer, kaféer og butikker i gangavstand. Her er det ikke basseng, men havet ligger bare 150 meter unna.

Pierides

Leilighetshotellet Pierides ligger i den gamle delen av Kardamili blant eldre steinhus, et museum, en kirke og et eldre tårn. Omgivelsene ånder historie og her passerer noen fine turstier rett utenfor døra. Hotellet er et godt utgangspunkt for å oppdage de mange fornminnene som finnes på Peloponnes.

Anniska

Velkommen til Anniska! Dette klassiske leilighetshotellet tilbyr en ekte gresk opplevelse og ligger sentralt i Kardamili. Her er det en herlige terrasse med en herlig utsikt over havet. Her kan du sitte og nyte solnedgangen før du tar turen inn til sentrum for velge taverna for kveldens middag.