Vardia

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Sjarmerende familieeid hotell som ligger et stykke ovenfor Kardamili med en fabelaktig utsikt. Her bor du i leiligheter, kan ordne maten selv og har byen og stranda i passe gangavstand.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vardia er et hyggelig familieeid hotell, bygd i stein og tre. Herfra er det en fantastisk panoramautsikt over de vakre omgivelsene.

På hotellet er det en á la carte-restaurant og en bar.

Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjon som er åpen dagtid. Gratis parkering. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Alle hoteller – Kardamili

Diapori Suites

Aldergrense på hotellet: 14 år Nyt den avslappede greske stemningen Diapori Suites, som ligger en halv kilometer utenfor byen Kardamili på halvøya Peloponnesos. Hotellet ligger i et frodig område og her kan du hvile ut ved bassenget eller ta bade fra den hvite steinstranda.

Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i naturskjønne omgivelser rett ved stranda. Et hyggelig familieeid hotell med en fin hage og omgitt av olivenlunder.

Palataki

Hyggelige Palataki klassisk Mani stil ligger i en fin hage og bare en kort spasertur fra stranda og byen. Her er det en hyggelig atmosfære og du kan tilbringe late dager ved bassenget.

Patriarcheas

Koselige Patriarcheas ligger fint i Kardamili med tavernaer, kaféer og butikker i gangavstand. Her er det ikke basseng, men havet ligger bare 150 meter unna.

Pierides

Leilighetshotellet Pierides ligger i den gamle delen av Kardamili blant eldre steinhus, et museum, en kirke og et eldre tårn. Omgivelsene ånder historie, men leilighetshotellet er moderne innredet i ett av de gamle steinhusene. Her passerer noen fine turstier rett utenfor døra.

Anniska

Velkommen til Anniska! Dette klassiske leilighetshotellet tilbyr en ekte gresk opplevelse og ligger sentralt i Kardamili. Her er det en herlige terrasse med en herlig utsikt over havet. Her kan du sitte og nyte solnedgangen før du tar turen inn til sentrum for velge restaurant til dagens middag.