Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 34 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Atmosfære og beliggenhet, - sentralt. Personalet: Hyggelige, og ikke påtrengende. Overmadrasser i sengene var et stort pluss! Wifi- tilgangen var også forbedret siden forrige besøk.
-
Muligheter for å lage seg varmt drikke (vannkoker)

Bekreftet gjest: 2019-10-12


10 av 10

+
Det genuint ekte og at det var lite
-
Håndklær ble sjelden byttet. Kunne vært opplyst om

Bekreftet gjest: 2019-10-12


10 av 10

+
Service og trivsel. Veldig hyggelig.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-12


10 av 10

+
Et koselig, lite hotell i gamlebyen med en genuin gresk atomosfære. Vertskapet er utrolig hyggelige og serviceinnstilte. Ana lager fantastisk mat, og hun gjør stedet til noe helt spesielt. Vi har bodd her flere ganger og kommer sikkert igjen.
-
Vi savnet myggnetting foran vinduene.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


9 av 10

+
Vi har vært på samme hotell flere ganger, og er kjent med drivere og omgivelsene. Stille og rolig sted som vi kommer tilbake til senere.
-
I forbindelse med betaling for reisen, så betalte vi ekstra for utsyn mot sjøen og markterrasse. Da vi kom til hotellet fikk vi rom nr. 6, som har delvis utsyn mot sjøen og markterrasse. Derimot sa driveren at vi var satt opp på rom nr. 3, som er i 2.etasje og ikke har markterrasse. Tilfeldigvis var mine svigeforeldre oppom uken før, og fikk da greie på at ikke fikk leil. 5 eller 7, men nr. 6. Hadde vi derimot fått rom 3 hadde vi helt klart klaget, for vi hadde betalt ekstra for å få to-roms på bakkenivå. Vi fikk derettter vite at en av gjestene var flyttet ned til fra 2.etasje til nr. 5 pga. vonde ben (dette var i følge listen til Apollo, som vi så på flyplassen, egentlig den leiligheten vi skulle ha). Dette er ikke greit siden vi betaler ekstra. Da kan vi jo bare betale den billigste løsningen, og får den beste leiligheten! Dette bør forbedres.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


10 av 10

+
Sjarmerende beliggenhet. Topp vertskap. Taverna med god mat.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-05


9 av 10

+
Beliggenhet, at det er stille og rolig! Maten til Anna!
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


10 av 10

+
Den personlige servicen og omtanken fra Anna.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


9 av 10

+
Utsikten
-

Bekreftet gjest: 2019-09-21


10 av 10

+
Vertskapet
-

Bekreftet gjest: 2019-09-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

19 vurderinger
Utmerket
 
14
Veldig bra
 
3
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

02.08.2019

av karolinett2019 Lillehammer-området, Norge

Vakkert hotell og hyggelige drivere

Hotellet er kjempefint og er en del av gamle byen i Kardamilli. Rommene er store og vedlikeholdte. Vi bodde i kjellerleiligheten, som gjorde at det var svalt og godt uten bruk av AC. Godt vanntrykk i dusj og vask med gode muligheter for justering av varmt/kaldt vann. Sengene er noe harde, men vi har sovet godt uansett. Hotellet ligger i kort avstand fra sentrum, strand og serverdigheter. Eierne av hotellet er kjempe hyggelige og imøtekommende. Anna serverer god hjemmelaget mat med mye smak. Vi hadde ikke mulighet til å betale med bankkort, men nærmeste ATM er 300 m unna. Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet, hvis du er ute etter et hotell med sjarm, historie og hyggelige serviceinnstilte folk.

 
12.07.2019

av Thomas S

Trolig det triveligste hotellet jeg har bodd på.

Et hotell oppført i gammel stil, men fullstendig modernisert innvendig. En herlig utsikt og byen gir en fin ramme for frokosten. Frokosten er forøvrig en opplevelse i seg selv, og det samme gjelder middagen. Trolig beste kokken i byen. Hele betjeningen er også fantastiske mennesker som virkelig står på for at oppholdet skal bli så trivelig som mulig.

 
12.09.2018

av NetteOslo Oslo

Pierides er som et annet hjem, men på den greske måten:-)

Jeg hadde en flott romslig leilighet, som ble holdt skinnende ren. Ekstra pluss for eget tørkestativ! Frokost i hagen var et stort pluss, og det var deilig med sunn mat som egg, skinke og gresk salat i tillegg til brød. Det at stedet ligger litt opp i terrenget fra byen brakte en deilig bris hele dagen. Fra hagen er det også nydelig utsikt til solnedgangen. Det er et rolig sted, men kun 10 min å gå til sentrum i Kardamili og 10 min til stranda. Men først og fremst er Pierides spesielt pga av skjønne Ana som driver det. Hun lager mat om kvelden til de som ønsker det og da er ekte gresk bondekost. Kleftiko, nam nam. Jeg skal absolutt tilbake til Pierides

 
07.08.2018

av odin g

Rustikk

Her kan man føle seg hjemme. Blir vartet opp med ekte gresk hjemmelaget mat. Hyggelig familie som driver hotellet og er hjelpsomme med alt det måtte leilighetene har grei størrelse, men det er jo ikke akkurat derfor man drar på ferie. Kardamili er en rolig by som passer for familier i alle aldre

 
12.07.2018

av Marit H

Vi kommer igjen, år etter år!

Jeg har skrevet om dette lille hotellet tidligere. Nå vil jeg skrive om den skjønne tavernaen og den gode maten. Dette er ekte saker. Langtidsstekt kylling, saftig og god. Kleftiko. Stifado. Succini boller. Fylte paprika, kjøttboller i tomatsaus.... det er noe av det jeg og min familie har spist. - Eller den flotte frokosten med baconomelett, nypresset appelisnjuive (appelsiner fra egen hage), gresk salat.. Veldig godt og tradisjonelt, og veldig snille priser. Fint for en familie. hvor også noen er vegetarianere. Rettene varierer gjennom uka. Et sted jeg vil anbefale varmt til deg som søker det greske i Hellas!