Diapori Suites

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldergrense på hotellet: 14 år

Nyt den avslappede greske stemningen Diapori Suites, som ligger en halv kilometer utenfor byen Kardamili på halvøya Peloponnesos. Hotellet ligger i et frodig område og her kan du hvile ut ved bassenget eller ta bade fra den hvite steinstranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bare en halv kilometer utenfor Kardamili, blant sølvglinsende oliventrær og fargerike frukttrær ligger Diapori Suites. Hotellet består av flere mindre en- eller toetasjes steinbygninger. Fra den lille høyden som hotellet ligger på har du utsikt over en liten vik med en lang hvit steinstrand.

Slapp av i det rolige bassengområdet der det er solsenger og parasoller, samt håndkleservice mot depositum, eller ta den lille stien med 60 trappetrinn som fører ned til den hvite steinstranda.

På hotellet er det en lobbybar for feriedrinkene og en á la carte-restaurant der de gode måltidene serveres. Restauranten serverer først og fremst gresk mat og ligger ved resepsjonen, nært klippene, med en fantastisk utsikt over vika.

Har du lyst til å se deg om kan du ta turen inn til Kardamili by. Langs hovedgata i byen ligger tavernaer og kaféer i rekke og rad, Taygetosfjellene ligger litt lenger unna og frister med fotturer og Kalamatas storbypuls kan du oppleve etter en kort biltur.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Kardamili

Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i naturskjønne omgivelser rett ved stranda. Et hyggelig familieeid hotell med en fin hage og omgitt av olivenlunder.

Palataki

Hyggelige Palataki klassisk Mani stil ligger i en fin hage og bare en kort spasertur fra stranda og byen. Her er det en hyggelig atmosfære og du kan tilbringe late dager ved bassenget.

Patriarcheas

Koselige Patriarcheas ligger fint i Kardamili med tavernaer, kaféer og butikker i gangavstand. Her er det ikke basseng, men havet ligger bare 150 meter unna.

Pierides

Leilighetshotellet Pierides ligger i den gamle delen av Kardamili blant eldre steinhus, et museum, en kirke og et eldre tårn. Omgivelsene ånder historie, men leilighetshotellet er moderne innredet i ett av de gamle steinhusene. Her passerer noen fine turstier rett utenfor døra.

Anniska

Velkommen til Anniska! Dette klassiske leilighetshotellet tilbyr en ekte gresk opplevelse og ligger sentralt i Kardamili. Her er det en herlige terrasse med en herlig utsikt over havet. Her kan du sitte og nyte solnedgangen før du tar turen inn til sentrum for velge restaurant til dagens middag.

Vardia

Sjarmerende familieeid hotell som ligger et stykke ovenfor Kardamili med en fabelaktig utsikt. Her bor du i leiligheter, kan ordne maten selv og har byen og stranda i passe gangavstand.