Diapori Suites

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Kalamata kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Kalamata i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Aldergrense på hotellet: 14 år

Nyt den avslappede greske stemningen Diapori Suites, som ligger en halv kilometer utenfor byen Kardamili på halvøya Peloponnesos. Hotellet ligger i et frodig område og her kan du hvile ut ved bassenget eller ta bade fra den hvite steinstranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bare en halv kilometer utenfor Kardamili, blant sølvglinsende oliventrær og fargerike frukttrær ligger Diapori Suites. Hotellet består av flere mindre en- eller toetasjes steinbygninger. Fra den lille høyden som hotellet ligger på har du utsikt over en liten vik med en lang hvit steinstrand.

Slapp av i det rolige bassengområdet der det er solsenger og parasoller, samt håndkleservice mot depositum, eller ta den lille stien med 60 trappetrinn som fører ned til den hvite steinstranda.

På hotellet er det en lobbybar for feriedrinkene og en á la carte-restaurant der de gode måltidene serveres. Restauranten serverer først og fremst gresk mat og ligger ved resepsjonen, nært klippene, med en fantastisk utsikt over vika.

Har du lyst til å se deg om kan du ta turen inn til Kardamili by. Langs hovedgata i byen ligger tavernaer og kaféer i rekke og rad, Taygetosfjellene ligger litt lenger unna og frister med fotturer og Kalamatas storbypuls kan du oppleve etter en kort biltur.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene