Anniska

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Anniska! Dette klassiske leilighetshotellet tilbyr en ekte gresk opplevelse og ligger sentralt i Kardamili. Her er det en herlige terrasse med en herlig utsikt over havet. Her kan du sitte og nyte solnedgangen før du tar turen inn til sentrum for velge taverna for kveldens middag.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, personalet, balkongene (vi hadde 2, så vi kunne velge sol/skygge)
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dette sjarmerende og familiedrevne leilighetshotellet kan skryte av den beste utsikten over Messinianbukta på den mest urørte kysten av Peloponnes.

Anniska består av tre bygninger, som til tross for den sentrale beliggenheten er omgivelsene rolige. I hotellets bar kan du spise frokost og på terrassen kan du lese favorittboka under en parasoll eller bare nyte av solnedgangen. Dette hotellet passer for deg som setter pris på beliggenhet og vil ordne måltidene selv og ta dagen i eget tempo. Lei en sykkel og oppdag omgivelsene. Ta en tur blant oliventrærne, gå på oppdagelsesferd i en grotte eller bare nyt av den varme greske gjestfriheten.

Wifi er inkludert på hele hotellområdet. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Kardamili

Diapori Suites

Aldergrense på hotellet: 14 år Nyt den avslappede greske stemningen på Diapori Suites, som ligger en halv kilometer utenfor byen Kardamili på halvøya Peloponnes. Hotellet ligger i et frodig område og er innredet i lys skandinavisk stil. Her kan du hvile ut ved bassenget eller ta bade fra den hvite steinstranda.

Patriarcheas

Koselige Patriarcheas ligger fint i Kardamili med tavernaer, kaféer og butikker i gangavstand. Her er det ikke basseng, men havet ligger bare 150 meter unna.

Pierides

Leilighetshotellet Pierides ligger i den gamle delen av Kardamili blant eldre steinhus, et museum, en kirke og et eldre tårn. Omgivelsene ånder historie og her passerer noen fine turstier rett utenfor døra. Hotellet er et godt utgangspunkt for å oppdage de mange fornminnene som finnes på Peloponnes.

Vardia

Vardia er et sjarmerende familieeid leilighetshotell som ligger et stykke ovenfor Kardamili med en fabelaktig utsikt. Her bor du i pene og hyggelige leiligheter, kan ordne maten selv og har byen og stranda i passe gangavstand.