Patriarcheas

Koselige Patriarcheas ligger fint i Kardamili med tavernaer, kaféer og butikker i gangavstand. Her er det ikke basseng, men havet ligger bare 150 meter unna.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig betjening, frokost under et fikentre, beliggenhet, atmosfære
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Patriarcheas er det 17 dobbeltrom som ligger i en hyggelig eldre steinbygning som er typisk for området. På hotellterrassen er det en liten sittegruppe omkranset av vinranker og bougainvillea. Gratis wifi på hele hotellet. Trapper inne i hotellet og hotellområdet. Trafikk fra nærliggende hovedvei kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Enkel frokost inkludert.

Verdt å vite

  • Sengene har overmadrasser.
  • Resepsjonen er åpen fra kl. 800 til 20.00, og hotelleieren bor på området og er aldri langt unna. 

Alle hoteller – Kardamili

Diapori Suites

Aldergrense på hotellet: 14 år Nyt den avslappede greske stemningen Diapori Suites, som ligger en halv kilometer utenfor byen Kardamili på halvøya Peloponnes. Hotellet ligger i et frodig område og her kan du hvile ut ved bassenget eller ta bade fra den hvite steinstranda.

Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i naturskjønne omgivelser på en høyde like over havet. Et hyggelig familieeid hotell med en fin hage og omgitt av vakre olivenlunder.

Palataki

Hyggelige Palataki klassisk Mani stil ligger i en fin hage og bare en kort spasertur fra stranda og byen. Her er det en hyggelig atmosfære og du kan tilbringe late dager ved bassenget.

Pierides

Leilighetshotellet Pierides ligger i den gamle delen av Kardamili blant eldre steinhus, et museum, en kirke og et eldre tårn. Omgivelsene ånder historie og her passerer noen fine turstier rett utenfor døra. Hotellet er et godt utgangspunkt for å oppdage de mange fornminnene som finnes på Peloponnes.

Anniska

Velkommen til Anniska! Dette klassiske leilighetshotellet tilbyr en ekte gresk opplevelse og ligger sentralt i Kardamili. Her er det en herlige terrasse med en herlig utsikt over havet. Her kan du sitte og nyte solnedgangen før du tar turen inn til sentrum for velge taverna for kveldens middag.

Vardia

Vardia er et sjarmerende familieeid hotell som ligger et stykke ovenfor Kardamili med en fabelaktig utsikt. Her bor du i pene og hyggelige leiligheter, kan ordne maten selv og har byen og stranda i passe gangavstand.