Paxos Club

Paxos Club

  • • Koselig atmosfære
  • • Frodige omgivelser
  • • Gratis buss til sentrum og stranda

Paxos Club er en slektsgård som er gjort om til et koselig, lite hotell. Start dagen med frokost i det lille bassengområdet som er omgitt av blomstrende bougainvillea. Om kvelden kan du enten velge å spise middag i hotellets restaurant, eller ta hotellets gratisbuss inn til sentrum med de smale brosteinsgatene som snor seg rundt sjarmerende pastellhusene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Behagligt og roligt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paxos Club er en gammel slektsgård som er gjort om til et koselig hotell med 32 rom. Ved det fine, lille bassengområdet er det et saltvannsbasseng og et barnebasseng. Bassenghåndklær kan lånas gratis i resepsjonen. Poolbaren er åpen fra morgen til kveld og serverer blant annet deilig drikke.

Hotellet har en restaurant, som byr på retter fra grillen flere ganger i uka. I hotellets spa tilbys badstue, jacuzzi, massasje, manikyr og pedikyr mot avgift. Gratis WiFi i resepsjonen, restauranten og ved bassenget. Gratis hotellbuss til sentrum fem ganger/dag og til stranda to ganger/dag.

Sentrum i koselige Gaios ligger cirka 2 kilometer fra hotellet. Blant de karakteristiske pastellfargede husene ligger mange hyggelige tavernaer, restauranter og barer.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Alle hoteller – Paxos

Bastas

Bastas på Paxos er et tradisjonelt gresk hotell med en gjestfri atmosfære. Bassengområdet ligger litt ovenfor hotellet og derfra er det en strålende utsikt over øya. Hotellet tilbyr transport til både stranda og havna så du kan enkelt bade i havet eller slå deg ned ved en restaurant.