Paxos Club

Paxos Club er en slektsgård som er gjort om til et koselig, lite hotell. Start dagen med frokost i det lille bassengområdet som er omgitt av blomstrende bougainvillea. Om kvelden kan du enten velge å spise middag i hotellets restaurant.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paxos Club er en gammel slektsgård som er gjort om til et koselig hotell. Ved det fine, lille bassengområdet er det et saltvannsbasseng og et barnebasseng. Bassenghåndklær kan lånes i resepsjonen. Poolbaren er åpen fra morgen til kveld og serverer blant annet deilig drikke.

Hotellet har en restaurant, som byr på retter fra grillen flere ganger i uka. I hotellets spa tilbys badstue, jacuzzi, massasje, manikyr og pedikyr mot avgift.

Wifi i inkludert i restauranten og ved poolbaren.

Sentrum i koselige Gaios ligger cirka 2 kilometer fra hotellet. Blant de karakteristiske pastellfargede husene ligger mange hyggelige tavernaer, restauranter og barer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Paxos

Bastas

Bastas på Paxos er et tradisjonelt gresk hotell med en gjestfri atmosfære. Bassengområdet ligger litt ovenfor hotellet og derfra er det en strålende utsikt over øya.