Transport

Paxos

Her har vi samlet nyttig informasjon om videre transport fra Korfu til Paxos. 


Transport t/r Paxos

  • Buss fra Korfus flyplass-Korfus havn, cirka 20 minutter.
  • Båtreise Korfu-Paxos, cirka 60 minutter.
  • Buss fra havna på Paxos til hotellet, cirka 15 minutter.

Ankomst Paxos

Når du har landet på Korfu venter videre transport til havna i Korfu by der fergen går til Paxos.

Avreise Paxos

Overfarten til Korfu skjer dagen før hjemreise og det blir overnatting på Korfu siste natten. Dette på grunn av redusert fergetilbud. 

Avgangstid for bussen avhenger av når flyet ditt går. Nøyaktig informasjon om transporten får du via sms, senest dagen før hjemreise.  


Vennligst merk

Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind eller flyforsinkelser kan endringer og overnatting på Korfu forekomme. Det samme gjelder ved reise i lavsesong (vår og høst) da det kan være noe begrensninger i antall båtavganger.


Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne det selv etter ankomst til Korfu. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell, har du kun flybillett må du selv sørge for videre transport i Paxos.


Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg