Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

apollo mondo one of a kind

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

 • • Vakker beliggenhet ved stranda
 • • Ligger i Pargas eldste bygning
 • • Lekkert hotell med unike innredningsdetaljer
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldersgrense på hotellet: 12år

Velkommen til Villa Rossa Area Boutique Beach Resort! Ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell, som ligger ved stranda i sjarmerende Parga. Med varsom hånd har eierne gjenskapt den opprinnelige stilen av dette historiske landemerket. Den unike beliggenheten gir deg tilgang til stranda rett nedenfor hotellet og kort vei inn til Pargas pittoreske havnepromenade og folkeliv.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter deluxe for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 3 personer. Deluxerom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort verner familien om både gjestene og miljøet. Under renoveringen, som ble gjennomført for noen år siden, har de benyttet resirkulerte materialer og innredningen er en blanding av lokalt håndverk og vintagedetaljer. Rommene er ulikt innredet og en sjarmerende detalj ved hotellet er at de tre bygningene former den greske bokstaven π (pi).

Drikkevannet på Villa Rossa Area Boutique Beach Resort er av beste kvalitet. Hotellets drikkevann, isbiter, kaffe- og tevann er destillert i en egenutviklet filtreringsprosess. Her får du det beste vannet i Parga!

Hotellet ligger mellom de to strender - Krioneri og Piso Krioneri - med havet som nærmeste nabo. Som gjest kan du bestille solsenga din på den private stranda om du samtidig bestiller noe i strandbaren. Baren er åpen fra tidlig morgen til sen kveld og her serveres enkle retter og salater, juice og smoothies på lokalprodusert frukt, lokal premiumvin og champagne.

Hotellets restaurant har en stor terrasse som vender mot havet og utsikt mot Pargas glitrende silhuett. Her serverer de en hjemmelagd frokost hver morgen med nybakt brød, paier og bakverk. Til lunsj og middag lager de lokale delikatesser, fersk fisk og skalldyr på kullgrillen, under overoppsyn av hotellets prisbelønte kokk. Den greske atmosfæren er påtagelig, her er det hjemmekoselig og rolig.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort har en spennende historie. Den vakre røde hovedbygningen, Villa Rossa, vender mot havet og var tidligere hjemmet til en rik tobakkseier og hans familie. Der de andre to bygningene står var det på den tiden et tobakklager og staller. De tre husene er ligger i en frodig hage. På hotellet er det et lite museum som vise husets historie, samt et lite galleri som med gjesteutstillinger.

Nærområdet
Parga er på mange måter Hellas hjerte. Med sjarm, vakker natur og fantastiske strender er det den perfekte plassen for både avkobling og aktivitet. På Villa Rossa bor du nært naturen men allikevel kun et steinkast fra shopping og restauranter. Start dagen med en tur i middelhavs-hagen, oppover i olivenlundene og langs stranden inn mot Pargas sentrum. Villa Rossa ligger i gangavstand til den koselige havnen. Her ligger tavernaene tett og i de trange smugene slåss små butikker om plassen med koselige små barer.

Fra Parga kan du ta utflukter helt til Albania! Apollo har et stort utfluktsprogram fra Parga og du kan lese mer her om hvordan du enklest opplever Epirus-områdets ekte gullkorn.

Mot avgift

 • Solsenger og parasoller på stranda.
 • Badehåndkle

Måltider

Frokost inkludert.

Verdt å vite

 • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.
 • Det er kun heis i Roseana-bygningen.
Apollo Mondo One Of A Kind
 • Unike hotellopplevelser
 • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
 • Nøye utvalgt av Apollo
 • Alltid minst 3 stjerner

Alle hoteller – Parga

Olympic Studios

På Olympic Studios bor du i romslige leiligheter midt i den greske sjarmen med Pargas hyggelige små smug. Det er bare en liten spasertur til Krioneri Beach og Pargas livlige havnepromenade der restaurantene og barene ligger på rekke og rad.

Olympic Hotel

Olympic Hotel i Parga ønsker deg velkommen med en perfekt beliggenhet i sjarmerende Parga. Nyt av de koselige gatene eller gå ned til en av strendene. En av de beste tingene ved hotellet er kanskje takbaren der du både kan starte og avslutte dagen til den vakre utsikten over byen og havet.

Vekios

Det populære leilighetshotellet Vekios ligger utmerket til utenfor Parga. Rett foran bassengområdet ligger det herlige Valtosstranda. Vil du inn til Parga sentrum by går taxibåten flere ganger daglig eller du kan ta turen til fots over den lille høyden der borgen ligger.

Byzantion

Leilighetshotellet Byzantion ligger i rolige omgivelser bare en kort spasertur fra den vakre Valtosstranda i Parga. I hotellets frodige hage er det rom for både avkobling for de voksne og lek for de minste. For å komme inn til Parga sentrum er det kun en kort taxi- eller båttaxi tur unna.

Magda's

Det sjarmerende leilighetshotellet Magda's ligger i utkanten av Parga og her kan du tilbringe en rolig ferie. Hotellet har en fin hage og et hyggelig bassengområde. Fra bassenget har du en flott utsikt og det er ikke langt å gå til den fine Valtosstranda.

Lemon Tree

På Lemon Tree i Parga er et lite leilighetshotell med intim atmosfære hvor du straks føler deg hjemme. Hotellet har basseng, hage og en snackbar som serverer lettere måltider. Dette er et ypperlig utgangspunkt for å utforske omgivelsene på egen hånd.

Acrothea

Acrothea er et lite, familiedrevet hotell som ligger i hjertet av Parga. Her har du kort vei til det meste Parga har å by på. Ta en tur rundt i brosteinsgatene eller sving nedom stranda, du er der på noen få minutter.

Alea

Familievennlige Alea ligger på en høyde ovenfor Parga og har en herlig utsikt utover olivenlundene og Valtosstranda. Her er det et stort bassengområde som garantert blir et populært tilholdssted for hele familien.

Acropol

Acropol i Parga er et sjarmerende familiehotell som bare har blitt finere med årene. Du bor i den vakre gamle bydelen i Parga, i gangavstand til stranda og havna. Hotellet huser også ett av Pargas beste spisesteder så her er det bare å nyte ferien.

Acropol Tourist

Leilighetshotellet Acropol Tourist ligger sentralt i Parga og det er kort vei til stranda og havnepromenaden med tavernaer og shopping. Leilighetene er ikke store men pene og har det du trenger for å fikse noe enkelt i ditt eget kjøkken. På søsterhotellet Acropol ligger en av Pargas beste restauranter – Castello.

Parga Beach

Populære Parga Beach ligger i frodige og rolige omgivelser på Valtosstranda i Parga. Her kan hele familien slappe av i den vakre hagen, spise godt i restauranten ved stranda og nyte godt av flere basseng. En herlig avslutning på feriedagen å sovne til lyden av bølgene som slår mot stranda. Dessuten er det, som på alle våre Selected-hotell, herlig morgenyoga, treningsrom og Mondo Café for de voksne samt Club Polly & Mino og svømmeskole for barna. Vil dere så ta turen inn til Pargas sjarmerende smågater og restauranter går taxibåten fra stranda nedenfor hotellet.

Salvator Hotel Villas & Spa

Salvator Hotel Villas & Spa er hotellet for deg som liker det litt mer luksuriøse! Du bor eksklusivt i frodige omgivelser i utkanten av Parga, og vil du toppe luksusfølelsen, så bestiller du villa med eget basseng.

Mediterraneo (Parga)

Leilighetshotellet Mediterraneo i Parga ligger blant olivenlunder i vakre, rolige omgivelser. Hotellet har et lite bassengområde og for å bade i havet anbefaler vi Krioneri Beach som ligger midt Parga.

Adams

Sjarmerende Adams i Parga ligger fint omkranset av vakre oliventrær oppe på en høyde i utkanten av Parga. De rolige omgivelsene inviterer til dager med avkobling – ta en dukkert i bassenget, slapp av med en god bok i den fine hagen eller nyt et godt måltid i hotellets restaurant. Ønsker du litt mer liv og røre så er det kun en kilometer ned til Parga sentrum.

Bella Vista (Parga)

Litt utenfor Parga, omgitt av oliventrær og med kort vei til stranda, ligger hyggelige Bella Vista. Det er ikke så veldig langt inn til Parga, men det kan være praktisk med leiebil - da kan du benytte muligheten til å se deg om på egen hånd og dra til de noen av de mange strendene som ligger innen rekkevidde.

Maistrali

Maistrali er en familieeid liten hotellperle der du ønskes velkommen av Costas og kona hans. Det der ligger i hjertet av Parga har du det meste innen gangavstand. Gå ned til bystranda Krioneri Beach og slapp av under en parasoller eller let deg frem til kveldens restaurant i en av smågatene. Bestiller du et deluxerom kan du dessuten nyte av havutsikten fra balkongen.

Paradise (Parga)

Enkelte ting blir bare bedre med årene, sånn er det også med lille Paradise som er ett av Pargas eldste hotell. Det har både karakter, lange tradisjoner og fin beliggenhet i gamlebyen. Du kan tilbringe dagen ved bassenget eller ta en tur i gamlebyens koselige gater.

Bianco

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Bianco er et hotell for voksne hvor du kommer med kjæresten eller din beste venn. Her har du en strålende havutsikt og en herlig beliggenhet ved stranden i vakre Parga. Du kan ta noe godt å spise i hotellets restaurant eller snackbar, som vender mot strandpromenaden og havet, og ta et bad i hotellets lille basseng.

Antonis

Velkommen til fine Antonis i Parga! Leilighetshotellet ligger midt i smørøyet – kort vei til strandpromenaden, butikken samt restaurantene og barene. I samme gate som hotellet ligger et lite bakeri som frister med nybakt brød til frokost.

Panorama (Parga)

Panorama ligger et stykke opp fra selve Parga by med en herlig utsikt over Valtosstranda. Dagene kan du tilbringe i den frodige hagen og ved bassenget eller ta turen ned til stranda. Når kvelden faller på er det ikke langt til Pargas hyggelige havnepromenade med restauranter og barer.

Villa Vaso

Villa Vaso ligger et par minutter fra den populære Valtosstranda. Her er det restauranter, barer og et yrende folkeliv. Du bor i leilighet og kan nyte livet på din egen uteplass.

Sunset Parga

Her finner du kanskje den beste hotellutsikten i hele Parga! Sunset Parga ligger høyt over byen og Det joniske havet. Du kan innta frokosten på hotellets terrasse og alle leilighetene har havutsikt og gratis wifi.

Aristidis Garden

Familiedrevne Aristidis Garden ligger i rolige omgivelser med cirka 10 minutters gange til stranda og sentrum i Parga. Her er det en deilig hage hvor du kan finne skygge når sola står på sitt høyeste. Ta del av den greske gjestfriheten og nyt av herlige dufter og inntrykk.

Racconto Boutique and Design Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Racconto er et pent lite hotell som ligger i en vakker hage med oliventrær. Med bare elleve rom er dette en fredelig oase. Det er et reservert område ved bassenget hvor det skal være ro. Om kvelden er det ikke lange veien å gå inn til havna i Parga.

San Nectarios

San Nectarios er et lite hotell som ligger sentralt i Parga. Det er gangavstand til såvel bystranda Krioneri Beach og det koselige havneområdet med restauranter, barer og iskrembarer.

Valtos Ionion

Leilighetshotellet Valtos Ionion ligger i perfekt avstand både til den populære Valtosstranda og til Pargas sentrum. Deilig bassengområde med solsenger i hotellets frodige hage.

Bacoli

Bacoli er ett av våre populære Apollo Mondo Local-hotell med fin beliggenhet nær sentrum av Parga og stranda. Bacoli har et fint bassengområde med solsenger og en koselig snackbar som serverer frokost og småretter på dagtid. Fra hotellet har du kort gangavstand til den hyggelige havnepromenaden med flere barer og tavernaer.

Yiannis Kanalis

Leilighetshotellet Yiannis Kanalis ligger bare en kort spasertur fra herlige Valtosstranda. Her kan du koble av ved bassenget, gå tur i olivenlunder eller sitte på balkongen og nyt havutsikten. Til Pargas koselige smug og havnepromenaden med en rekke restauranter er det bare en kvarters spasertur.

Sappho

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sappho er et rolig boutiquehotell i Parga som inngår i porteføljen av våre populære Apollo Mondo Duo hotell – et hotell kun for voksne. Hit reiser du som ønsker en rolig og avkoblende ferie, men samtidig ha mulighet til å oppleve det yrende folkelivet i Pargas havn. Her er det et frodig bassengområde og hotellet ligger i passe gangavstand til Valtosstranda, som anses være Pargas vakreste strand.

Margarita

Vil du bo på et velholdt, lite hotell i Parga er Margarita et godt valg! Det ligger et stykke fra byens sentrum og her kan du koble av område med vakre sitron- og oliventrær. Slå deg ned ved det hyggelige bassenget eller ta turen ned til bystranda.

Panthea

Aldersgrense på hotellet: 16 år Panthea ligger høyt oppe i åssiden av det amfiteateret som rammer inn Parga by, omgitt av olivenlunder og med en fin utsikt over byen og havet. Slapp av ved det lille bassenget eller gå ned til havna og stranda i Parga by, der de små butikkene og hyggelige tavernaene ligger .

Dracos Hotel

Populære Dracos Hotel ligger en kvarters spasertur fra sentrum i pittoreske Parga og inviterer til en rolig ferie. Her bor du omgitt av olivenlunder og i hagen ligger bassengområdet med separat barnebasseng. Hit kommer gjestene tilbake år etter år, og de setter spesielt stor pris på de romslige leilighetene, beliggenheten og den personlige servicen.

Angela Beach (Parga)

Angela Beach ligger rett ved den lille Piso Krioneri Beach i utkanten av Parga. Her møtes du en familiær atmosfære med svensktalende eiere. På terrassen kan du innta frokosten med en herlig utsikt over havet. Om kvelden kan du ta en spasertur ned til den herlige havnepromenaden i Parga.

Rezi

Aldersgrense på hotellet: 16 år Rezi er et hotell for voksne som ligger i frodige omgivelser i utkanten av Parga og har både rom og leiligheter. Her kan du slappe av ved det hyggelige bassengområdet, eller ta den lille turen ned til Piso Krioneri for et bad i det krystallklare havet. Når kvelden kommer venter havnepromenaden med alle restaurantene og barene.

Enetiko

Enetiko er et koselig hotell med en familiær atmosfære som ligger på en høyde i utkanten av Parga. Utsikten fra hotellet og bassengområdet er henførende og så vel stranda som sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

Lichnos Beach Hotel & Suites

Lichnos Beach Hotel & Suites ønsker velkommen med lyse, moderne rom, et herlig bassengområde, vellaget mat i hotellets restauranter og en idyllisk beliggenhet like ved stranda et stykke sør for det sentrale Parga. Omgitt av frodige åser og med det krystallklare havet rett nedenfor hotellet blir ferien en fulltreffer.

Tropical

Tropical ligger i passe gåavstand fra så vel stranda som sentrum i Parga. Hotellet er et perfekt valg for deg som vil bo bra og enkelt i nærheten av Pargas brede utvalg av restauranter, barer og shopping. Leilighetene på hotellet gir deg mulighet til å ordne maten selv, men gå ikke glipp av å ta en tur til en av tavernene ved havna.