Deluxerom

Renoverte deluxerom med en blanding av eldre sjarm oh moderne komfort som ligger i Villa Rossa-bygningen. Dobbeltseng med ergonometisk madrass og puter. TV, kaffe- og tefasiliteter og kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Regndusj og wc, hårføner. Noen rom har balkong med havutsikt, og andre har balkong eller terrasse med utsikt mot hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 18-23 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet deluxe

Renoverte ettromsleiligheter deluxe med lys og åpen planløsning som ligger i Rosanea-bygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger med ergonomiske madrasser og puter. Ekstraseng i feltseng med ergonomisk madrass og pute for tredje person, det kan oppleves som trangt når denne benyttes. Minikjøkken med et lite kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Regndusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-27 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite

Renoverte juniorsuiter med lys og moderne innredning som ligger i Villa Rossa-bygningen eller Rosanea-bygningen. Dobbeltseng med ergonometisk madrass og puter. Ekstrasenger med ergonometisk madrasser og puter, det kan oppleves trangt når disse benyttes. TV og et lite kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Regndusj og wc, hårføner. Balkong eller stor balkong/terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2 / 2-3, hvorav 1 barn / 2-4, hvorav 2 barn

Suite

Luksuriøse suiter som ligger i Villa Rossa-bygningen eller i Rosanea-bygningen. Dobbeltseng med ergonometisk madrass og puter. Ekstraseng ergonometisk madrass og pute, det kan oppleves trangt i rommet når denne benyttes. TV og et lite kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt, store balkonger eller terrasser, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Designede, romslige toromsleiligheter i Rosanea-bygningen med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger med ergonomisk madrass og puter. Kombinert oppholdsrom og minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Merk at det ikke alltid er dør mellom soverommet og oppholdsrommet. Mulighet for ekstrasenger med ergonomiske madrasser og puter, det kan oppleves trangt når disse benyttes. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 3 / 3-4, hvorav 2 barn