Deluxerom

Pene deluxerom med en blanding av eldre sjarm og moderne komfort som ligger i Villa Rossa-bygningen. Dobbeltseng med ergonometisk madrass og puter. TV, kaffe- og tefasiliteter samt kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Regndusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 18-23 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet deluxe

Pene ettromsleiligheter deluxe med lys og åpen planløsning som ligger i Rosanea-bygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger med ergonomiske madrasser og puter. Ekstraseng i feltseng med ergonomisk madrass og pute for tredje person, det kan oppleves som trangt når denne benyttes. Minikjøkken med et lite kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Regndusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-27 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite

Fine juniorsuiter med lys og moderne innredning som ligger i Villa Rossa-bygningen eller Rosanea-bygningen. Dobbeltseng med ergonometisk madrass og puter. TV og et lite kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Regndusj og wc, hårføner. Balkong eller stor balkong/terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2

Suite

Luksuriøse suiter som ligger i Villa Rossa-bygningen eller i Rosanea-bygningen. Dobbeltseng med ergonometisk madrass og puter. TV og et lite kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt, store balkonger eller terrasser, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2

Toromsleilighet

Romslige designtegnede toromsleiligheter i Rosanea-bygningen med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger med ergonomisk madrass og puter. Mulighet for ekstraseng med ergonomiske madrasser og puter. Kombinert oppholdsrom og minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Merk at det ikke alltid er dør mellom soverommet og oppholdsrommet. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 3