Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 168 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Koselig flott hotell med perfekt beliggenhet . Utrolig hyggelig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-20


9 av 10

+
Hyggelig mottagelse, og kjempe koselig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-13


9 av 10

+
Nær stranda
-

Bekreftet gjest: 2022-06-13


8 av 10

+
Beliggenhet og personalet
-

Bekreftet gjest: 2022-06-06


6 av 10

+
Beliggenheten. Hggelig personale, god service. booking av solsenger. Opplevdes veldig trygt. Rent og ordentlig. Maten var god, men noe ensformig etter ei uke. Store porsjoner og ikke mulighet til å bestille mindre (selv om man sa seg villig til å betale full pris) - det gir et større matsvinn enn nødvendig.
-
Pga rommet. Det var lite og trangt for 3 voksne personer. Ikke samsvar med hva vi forventet etter å ha sett foto når vi bestilte. Lite bad/toalett. Nesten ikke oppbevaringsmuligheter. dobbelt seng - burde vært to enkeltsenger. Ikke noen sitteplasser bortsett fra en pinnestol og terassen utenfor. Lite tørkemuligheter for badeklær og håndklær. Noe fuktig inne.

Bekreftet gjest: 2022-05-30


9 av 10

+
Fantastisk service, lå flott til i Parga, et lite og intimt hotell
-

Bekreftet gjest: 2022-05-30


9 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-05-23


8 av 10

+
Flott beliggenhet både rett ved strand og sentrum. God frokost med flott utsikt.
-

Bekreftet gjest: 2022-05-23


8 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-05-23


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-05-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

278 vurderinger
Utmerket
 
235
Veldig bra
 
29
Bra
 
11
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

06.06.2022

av Ole John Ø

Flott hotel like ved stranda

Triveleg hotel i flotte omgivelsar rett ved stranda og i utkanten av turiststrømmen. Hyggeleg personale. Godt reinhald. Frukosten er berre fantastisk 😊 Hotellet har si private strand med gode solsenger rett ved sjøkanten. Om du vil variere ligg Golfo-stranda like ved.

 
02.06.2022

av puseline Lærdal, Norge

Herlig ferie i Parga

Vårt første tur til Hellas ga mersmak, spesielt siden vi bodde i Villa Rossa, Parga. Hotellet lå ved enden av stranden, og det var ikke langt å gå til den andre enden av strandpromenaden, der det krydde av butikker, restauranter og trange smug. Sjarmerende! En uke gikk utrolig fort! Å bo på små hotell synes vi er deilig, får utrolig god kontakt med de ansatte. De var utrolig hjelpsomme. Jeg fikk en kraftig reaksjon på et insektsstikk, og de fant salve jeg kunne ha på før jeg kom meg på et apotek. Samme hva vi lurte på så gjorde de alt de kunne for å hjelpe oss. Det var rent og pent over alt, det ble skiftet på senger og vi fikk rene håndklær hele tiden. Frokosten var inkludert i prisen, og den ble servert i en flott restaurant med havutsikt, og om vi tok noe å drikke eller spiste lunsj på hotellet så var solsengene gratis (for de som ikke ønsket å kjøpe noe kostet solsengene 20 euro pr dag) Det ble servert drikke ved solsengene! Ellers så kom det alltid glass og kaldt vann på bordet med en gang du satte deg ned, og det var gratis! Vi hadde bestilt suite med havutsikt, og vi fikk et flott og luftig rom. (Etter min erfaring ville jeg nok ikke kalt det en suite?) Menyen var ikke stor, men vi ble gode og mette og maten smakte godt. Stranden var bare få meter fra solsengene, og jeg fant fort ut at her var det nødvendig med badesko :) Jeg kommer helt sikkert tilbake!

 
19.08.2019

av rebeccaaJ9734KV

Fantastisk uke i Parga!

Vi tilbrakte en uke på Villa Rossa. Vi hadde et sjarmerende lite rom, med gjennomført gresk stil, nydelig sjøutsikt og balkong. Rommet var rent og velholdt, og det ble utført renhold hver eneste dag. Hotellet har den beste beliggenheten i Parga, med en fantastisk utsikt over byen. Utmerkede solforhold, og en nydelig solnedgang over byen hver eneste kveld før himmelen ble malt i en nydelig rosafarge. Fantastisk å nyte dette fra balkongen. Hotellet har en privat strand med solsenger, dette var supert da strendene ellers i Parga var svært overbefolket. Deilig å få servert kalde drikker på sengen, fra et svært hyggelig og serviceinnstilt personale som alltid serverte deg med et smil. En stor takk til det hyggelige personalet på Villa Rossa, de gjør en fantastisk jobb for sine gjester. Ellers vil vi skryte av nydelige frokosten. Dette må være Pargas aller beste frokoststed. En fantastisk balkong i sjøkanten, med en deilig bris, lyden av bølgeskvulp og utsikt over Parga. Deilig frokost med godt utvalg!

 
12.08.2019

av Tone05 Oslo, Norge

Beste hotellet i Parga!

Varm velkomst av hele teamet, nydelig mat og drikke, fantastisk service, fin og ren leilighet, artig design på hele hotellet, perfekt beliggenhet. Alt vi kunne drømt om og mer til! Dette er et hotell som gir gjestene sine noe ekte. Et genuint og varmt team som virkelig bryr seg om gjestene sine. Vi storkoste oss! Tone, Marius, Petter og Vetle ❀

 
29.06.2019

av MarianneHagby

Fantastisk hotellopplevelse!

På Villa Rossa har de fabelaktig god service, nydelig frokost med skjønn utsikt, fine hotellrom med gode senger og moderne interiør. Rengjøringen var upåklagelig! Vi har storkost oss og kommer mer enn gjerne tilbake til Villa Rossa.