Deluxerom med jacuzzi

Stilrene deluxerom med en dobbeltseng i rommet og jacuzzi på balkongen. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt og jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2

Deluxesuite

Fine deluxesuiter med en dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i oppredbar lenestol. TV. Kjøleskap og vannkoker. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Ettromsleilighet

Fine ettromsleiligheter med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Markbalkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: ca. 35 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom superior

Familierom superior består av et soverom med en dobbeltseng og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familiesuite

Familiesuite med en dobbeltseng og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite

Juniorsuiter, som ligger nært havet, med en dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite premium

Fine juniorsuiter med en dobbeltseng. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Superiorsuite

Superiorsuiter med en dobbeltseng i rommet og jacuzzi på balkongen. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt og jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3