Deluxerom med jacuzzi

Deluxerom med jacuzzi på balkongen og havutsikt. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2

Deluxesuite

Deluxesuite med balkong og havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i oppredbar lenestol. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Ettromsleilighet

Fine ettromsleiligheter med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Markbalkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: ca. 35 kvm
Antall personer: 1-2

Familiesuite

Familiesuite med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite premium

Juniorsuiter premium med balkong og havutsikt. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Superiorsuite

Superiorsuiter med jacuzzi på balkong og havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3