Deluxerom med jacuzzi

Deluxerom med jacuzzi på balkongen og havutsikt. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2

Deluxesuite

Deluxesuite med balkong og havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i oppredbar lenestol. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Familiesuite

Familiesuite med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite premium

Juniorsuiter premium med balkong og havutsikt. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Superiorsuite

Superiorsuiter med jacuzzi på balkong og havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3