Aquila Rithymna Beach

Aquila Rithymna Beach

 • • Førsteklasses hotell
 • • Moro for barn i alle aldre
 • • Bungalower med basseng

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Aquila Rithymna Beach – et elegant hotell med egen strand på Rethymnons kyst. Her er det lett å trives med et stort bassengområde, god service og aktiviteter for store og små. Velg blant flere restauranter med alt fra tradisjonelle greske retter til internasjonal mat. For de yngre er det barnemeny i Tasty Corner, hvor de kan velge fritt blant smørbrød, pizza og iskrem.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom i bungalower for 2-3 personer. Bungalower for 2-3 personer. Pool bungalower for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Belligenhet med basseng nærme Strand
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lekkert hotell med egen sandstrand
Aquila Rithymna Beach er et meget pent hotell med egen sandstrand og et stort bassengområde. Her veksler du enkelt mellom bad i havet eller ett av de tre bassengene (ett med saltvann). Barnebasseng for de minste. Både på stranda og ved bassengene er det solsenger og parasoller. Badehåndklær på rommet og er inkludert. Det ligger også en snackbar her.

Stort utvalg av restauranter
Her er det flere restauranter, både á la carte og buffé, (pent antrekk til middag), barer og kaféer. Hovedrestauranten Rithymna og Taverna Mournies, som ligger ved bassengområdet. Restaurant Oceana ved stranda og á la carte-restauranten Ancient Eleftheria. Barn opp til 12 år (med All Inclusive Ultra (Premium)) spiser gratis i Tasty Corner daglig mellom kl. 11.00 og 19.30. Her serveres sandwicher, salater, pommes frites, pizza, vafler, crêpes, fersk yoghurt med honning og frukt, og melk, nylaget juice, fruktsalat og iskrem.

Treningsrom inkludert
Treningsrom og badstue, bordtennis og sandvolleyball; bueskyting og strand- og bassengaktiviteter inkludert. Tennisbane inkludert, men utstyr, kveldslys og instruksjon er mot avgift. Massasje mot avgift.

Morsomme aktiviteter
Aktiviteter for barn, blant annet trylleshow og utendørskino en gang i uka (i høysesong). Ved lekeplassen er det barnepass mot avgift. Matlagingskurs (gresk) en gang i uka i høysesong inkludert.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Butikk, minibank, suvenirbutikk, gullsmed og frisør på området. Konferansefasiliteter. Avstanden til stranda kan være opp til 100 meter avhengig av hvor på hotellområdet man bor. Det er cirka 200 meter til Adelianos Kambos og hotellet ligger 7 kilometer øst for Rethymnon by. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive Ultra (kalles Premium på hotellet).

Når de voksne bestiller halvpensjon mot tillegg er halvpensjonen inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive Ultra (kalles Premium på hotellet) mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokost kl. 5.00-7.15 i brasserie Rimondi, må bestilles senest kvelden før.
 • Frokostbuffé kl. 7.15-10.00 i restaurant Rithymna.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-10.30 i restaurant Rithymna.
 • Lunsj kl. 12.30-14.30, som buffé i restaurant Rithymna eller som à la carte i Taverna Mournies.
 • Snacks kl. 11.00-12.30 & 14.30-18.00 i brasserie Rimondi eller Taverna Mournies.
 • Kaffe og kaker kl. 16.00-18.00 i brasserie Rimondi.
 • Iskrem i strandbaren.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30 i restaurant Rithymna.
 • Temamiddag en gang i uka på Taverna Mournies. Gjelder ikke fisk- og skalldyraften. Bordreservasjon. -Candlelight dinner en gang i uka på Taverna Mournies. Bordreservasjon.
 • Snacks kl. 23.00-00.00 i brasserie Rimondi.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-1.00.
 • Minibar med brus, vann og øl ved behov (påfyll 1 gang per dag).
 • Kaffe- og tefasiliteter i rommet.
 • 20% rabatt på Taverna Mournies og restauranten Archaia Eleftherna.
 • 25% rabatt på romservice.
 • 35% rabatt på internasjonal drikke.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellet armbånd. All Inclusive på avreisedagen gjelder frem til det klokkeslettet du sjekket inn ankomstdagen. Det betyr at om du sjekket inn kl. 17.00 gjelder All Inclusive frem til kl. 17.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Rethymnonkysten

Minos Mare Beach Resort

Det populære All Inclusive-hotellet Minos Mare Beach Resort gir et herlig og luftig inntrykk med åpne flater og et stort bassengområde som vender mot stranda. Her bor du nært det ekte Kreta i sjarmerende omgivelser blant vinrankene. Et steinkast unna ligger sentrum i hyggelige Platanes med restauranter og koselige små butikker.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond ligger i en rolig gate i Platanes, en liten by på kysten øst for Rethymnon by. Rett utenfor hotellet ligger stranda og havet, men hotellet har også et hyggelig basseng litt bortenfor. På noen minutter er du i sentrum av Platanes der du finner et hyggelig utvalg av restauranter, barer og butikker.

Minos Mare Royal

Velkommen til Minos Mare Royal! Her venter en avkoblende ferie der du bor i fine rom nært den herlige stranda i Platanes, øst for Rethymnon by. Herfra er det gangavstand inn til sentrum av Platanes med små butikker, barer og hyggelige restauranter.

Akti Chara

Akti Chara i Platanes på Kreta ligger er et populært familiehotell som ligger like ved stranda. Her bor du i hyggelige leiligheter med havet rett utenfor døra. Det store bassenget frister også til deilige bad og soling. Sentrum med restauranter og butikker ligger kun noen minutters gange unna.

Rethymno Palace

Rethymno Palace er et fint hotell som ligger like ved stranda i Adelianos Kampos, og har et herlig bassengområde med eget barnebasseng og gratis solsenger og parasoller. Frokostbufféen er inkludert og du kan velge å legge til All Inclusive om du ønsker det.

Amira Luxury Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Amira Luxury Resort er det siste tilskuddet til våre Apollo Mondo Duo-hotell! Et hotell for voksne som vil komme bort fra hverdagen og ta det med ro sammen med partneren eller bestevennen. Her venter et komfortabelt rom, like ved sandstranda, og et bassengområde med palmer og vakker utsikt. Det store treningsrommet er velutstyrt og i spaet er det både hamam og jacuzzi for de som virkelig vil slappe av. Bestill et superiorrom eller en juniorsuite med delt basseng for litt ekstra luksus, eller hvorfor ikke en suite med eget basseng.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nært stranda i Platanes, en av de mange badebyene på kyststrekningen øst for Rethymnon. Her bor du i leiligheter som ligger i små bygninger i typisk gresk stil med hvitkalkede vegger og blå dører. Hotellet har et lite bassengområde, men stranda og havet går kanskje av med seieren når det gjelder feriekos og bading.

Rethymno Mare Resort

På All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter flere herlige basseng med blant annet et badeland for hele familien. Her bor du godt, og ekstra deilig er det om du velger et familierom med tilgang til delt basseng eller familierom med eget basseng. Her er det alltid noe å gjøre, alt fra aktiviteter til underholdning eller så gjør du ingenting bortsett fra å late deg, leser litt, spiser litt og tar en tur på stranda.

Marva

Det familieeide hotellet Marva ligger fint til på kysten utenfor Rethymnon og det er gangavstand til både strand og sentrum i Platanes. Her bor du i leilighet og har mulighet til å fikse matlagingen selv i ferien. På hotellet er det et basseng og hotellområdet er omgitt av en stor gressplen og en hage. Herfra kan du ta en taxi eller lokalbussen inn til Rethymnon by.

Sunrise

Velkommen til Sunrise som ligger i utkanten av Rethymnon by. Her bor du i leiligheter, det er et basseng med herlig utsikt over havet og det er gangavstand til stranda.