Minos Mare Royal

Minos Mare Royal

  • • Kort vei til stranda
  • • Frokostbuffé
Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Minos Mare Royal! Her bor du i fine rom nært den herlige stranda i Platanes, øst for Rethymnon by. Herfra er det gangavstand inn til sentrum av Platanes med små butikker, barer og hyggelige restauranter.

KAMPANJETILBUD TIL KRETA

Bestill senest 27.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.7 og 31.10 2021. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Høy kvalitet. Flott beliggenhet. Super service.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Moderne Minos Mare Royal har et fint bassengområde med et stort basseng og barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær i bassengområdet og på stranda for hotellets gjester. Poolbar.

Hotellet har en bufférestaurant og à la carte-restaurant. Pent antrekk kreves. Lobbybar. Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Treningsrom. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Spa og skjønnhetssalong. Lekeplass. Vaskeriservice mot avgift. Avstand til sentrum gjelder Platanes og det er 5 kilometer inn til Rethymnon by.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.
  • En á la carte-lunsj per opphold inkludert.