Bungalow Seafront

Bungalower som ligger på stranda. Åpen planløsning med sove- og oppholdsdel. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Kontinental frokost kan serveres på rommet. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, terrasse eller markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Egen innsjekking og sen utsjekking hvis mulig.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Pene dobbeltrom med vegg-til-vegg-teppe eller fliser. TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom i bungalow

Lyse dobbeltrom som ligger i bungalower . TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badehåndklær for bassenget og stranda finnes på rommet. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Pene enkeltrom, noen med vegg-til-vegg-teppe. TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåpe og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1

Familierom

Familierom som ligger i en tre etasjes bygning ved hovedbygningen med en dobbeltseng i oppholdsdelen og to sovesofaer i barnas soverom. Eller familierom i bungalower med en dobbeltseng og to barnesenger. I begge typene familierom er de to soverommene er adskilt med en skyvedør og det kan være trappetrinn.
Alle familierommene har TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Rommene i tre etasjes bygningen har balkong eller terrasse med havutsikt, mens rommene i bungalower har balkong eller terrasse mot hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Aquila Rithymna Beach, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Pool Bungalow

Bungalow med eget basseng. Sove- og oppholdsdel i åpen løsning, TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Fruktkurv og 1 flaske vin på rommet ved ankomst. Kontinental frokost kan serveres på rommet. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Egen innsjekking og sen utsjekking, hvis mulig. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med basseng og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3