Rom/leiligheter

Bungalow Seafront

Bungalower ved stranden, med sove- og oppholdsdel (åpen løsning). TV og DVD-spiller. Minibar, aviser, kaffe- og tefasiliteter. Gratis, WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Egen innsjekking og sen utsjekking, hvis mulig. Kontinental frokost kan serveres på rommet.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Smakfulle dobbeltrom, noen med vegg-til-vegg-teppe eller fliser. TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom i bungalow

Lyse dobbeltrom med TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badehåndklær for bassenget og stranden finnes i rommet. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Pene enkeltrom, noen med vegg-til-vegg-teppe. TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåpe og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1

Familierom

Familierommene i en treetasjes bygning ved hovedbygningen: En dobbeltseng i oppholdsdelen og to sovesofaer i barnas soverom. Familierommene i bungalower med en dobbeltseng og to barnesenger. De to soverommene er adskilt med en skyvedør og trappetrinn forekommer i begge typer familierom.
Alle familierommene har TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Aquila Rithymna Beach, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Pool Bungalow

Bungalow med eget basseng. Sove- og oppholdsdel i åpen løsning, TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Egen innsjekking og sen utsjekking, hvis mulig. Fruktkurv og 1 fl. vin på rommet ved ankomst. Du kan få kontinental frokost servert på rommet. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med basseng og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3