Galeana Beach

Galeana Beach ligger nært stranda i Platanes, en av de mange badebyene på kyststrekningen øst for Rethymnon. Her bor du i leiligheter som ligger i små bygninger i typisk gresk stil med hvitkalkede vegger og blå dører. Hotellet har et lite bassengområde, men stranda og havet går kanskje av med seieren når det gjelder feriekos og bading.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service, vennlighet hos personalet. Vilje til å ordne forespørsler raskt. Beliggenhet nær stranda.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Galeana Beach finner du et bassengområde med ett basseng og ett separat barnebasseng samt gratis solsenger og parasoller. Ved stranda er det solsenger og parasoller til leie. Det er også en herlig beachbar som serverer drikke, iskrem samt snacks og retter à la carte på dagtid. Avhengig av hvor på området du bor varierer avstanden til stranda.

Frokosten serveres på restaurantens terrasse hver morgen. Resepsjon med begrenset åpningstid. På hotellområdet er det en lekeplass for de minste og parkering hvis du leier bil. Lokalbussen passerer nært hotellet og inn til sentrum av Platanes er det bare en kort spasertur. Vil du ta turen til Rethymnon by er det knappe 5 kilometer inn til gamlebyens hyggelige smågater. Lokaltrafikk, som i høysesong kan bli ganske intens.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokost.

Sesongvariasjoner

Fra og med sommeren 2023 regnes barn under to år som person i både ettromsleilighetene og toromsleilighetene.

Alle hotell – Rethymnonkysten

Minos Mare Beach Resort

Det populære All Inclusive-hotellet Minos Mare Beach Resort gir et herlig og luftig inntrykk med åpne flater og et stort bassengområde som vender mot stranda. Her bor du nært det ekte Kreta i sjarmerende omgivelser blant vinrankene. Et steinkast unna ligger sentrum i hyggelige Platanes med restauranter og koselige små butikker.

Aquila Rithymna Beach

Velkommen til Aquila Rithymna Beach – et elegant hotell med egen strand på Rethymnons kyst. Her er det lett å trives med et stort bassengområde, god service og aktiviteter for store og små. Velg blant flere restauranter med alt fra tradisjonelle greske retter til internasjonal mat. For de yngre er det barnemeny i Tasty Corner, hvor de kan velge fritt blant smørbrød, pizza og iskrem.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond ligger i en rolig gate i Platanes, en liten by på kysten øst for Rethymnon by. Rett utenfor hotellet ligger stranda og havet, men hotellet har også et hyggelig basseng litt bortenfor. På noen minutter er du i sentrum av Platanes der du finner et hyggelig utvalg av restauranter, barer og butikker.

Minos Mare Royal

Velkommen til Minos Mare Royal! Her venter en avkoblende ferie der du bor i fine rom nært den herlige stranda i Platanes, øst for Rethymnon by. Herfra er det gangavstand inn til sentrum av Platanes med små butikker, barer og hyggelige restauranter.

Akti Chara

Akti Chara i Platanes på Kreta ligger er et populært familiehotell som ligger like ved stranda. Her bor du i hyggelige leiligheter med havet rett utenfor døra. Det store bassenget frister også til deilige bad og soling. Sentrum med restauranter og butikker ligger kun noen minutters gange unna.

Rethymno Palace

Rethymno Palace er et fint hotell som ligger like ved stranda i Adelianos Kampos, og har et herlig bassengområde med eget barnebasseng og gratis solsenger og parasoller. Frokostbufféen er inkludert og du kan velge å legge til All Inclusive om du ønsker det.

Amira Luxury Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Amira Luxury Resort er det siste tilskuddet til våre Apollo Mondo Duo-hotell! Et hotell for voksne som vil komme bort fra hverdagen og ta det med ro sammen med partneren eller bestevennen. Her venter et komfortabelt rom, like ved sandstranda, og et bassengområde med palmer og vakker utsikt. Det store treningsrommet er velutstyrt og i spaet er det både hamam og jacuzzi for de som virkelig vil slappe av. Bestill et superiorrom eller en juniorsuite med delt basseng for litt ekstra luksus, eller hvorfor ikke en suite med eget basseng.

Marva

Det familieeide hotellet Marva ligger fint til på kysten utenfor Rethymnon og det er gangavstand til både strand og sentrum i Platanes. Her bor du i leilighet og har mulighet til å fikse matlagingen selv i ferien. På hotellet er det et basseng og hotellområdet er omgitt av en stor gressplen og en hage. Herfra kan du ta en taxi eller lokalbussen inn til Rethymnon by.

Sunrise Rethymnon

Velkommen til Sunrise Rethymnon som ligger i Scaleta på kysten øst for Rethymnon by. Her bor du i leiligheter, det er et basseng med herlig utsikt over havet og det er gangavstand til stranda.

Mylos Villas

Mylos Villas er perfekt for den store familien eller vennegjengen som ønsker å bo under samme tak og ha et herlig bassengområde helt for seg selv. Her kan det bo opptil 8 personer i vakre omgivelser, nyte deilige bad i bassenget og varme kvelder med god mat.

Villa Aria

Villa Aria er en pen og stilren villa som ligger på den kretiske landsbygda, omringet av knudrete oliventrær og med vakker utsikt til fjellene og havet. Her kan hele familien eller vennegjengen bo sammen – opptil ti personer – under samme tak. Bassengområdet er perfekt for gode middager, lekne bad i bassenget og magiske solnedganger.

Rethymno Mare & Waterpark

På All Inclusive-hotellet Rethymno Mare & Waterpark venter flere herlige basseng med blant annet et badeland for hele familien. Her bor du godt, og ekstra deilig er det om du velger et familierom med tilgang til delt basseng eller familierom med eget basseng. Her er det alltid noe å gjøre, alt fra aktiviteter til underholdning eller så gjør du ingenting bortsett fra å late deg, leser litt, spiser litt og tar en tur på stranda.

Prinos Villa

I den frodige hagen som omgir Prinos Villa er det et privat basseng for avkobling og hygge. Villaen, som ligger i byen Prinos på Kretas nordkyst, har to soverom og et kjøkken/stue med peis. Villaens størrelse er ideell, her kan du og familien, eller tre av dine nærmeste venner, nyte og virkelig tilbringe kvalitetstid sammen.

Villa Elya

Velkommen til Villa Elya, en herlig villa med et privat basseng i hagen. Beliggende i pittoreske Prinos øst for Rethymnon by på Kreta er du omgitt av stillhet men det er ikke langt til Middelhavets glitrende bølger og inn til Rethymnon by kommer du på under halvtimen. Hit kan du reise med hele familien eller vennegjengen for være sammen og nyte livet, sol og varme!

Ariadne Rethymnon

Leilighetshotellet Ariadne Rethymnon ligger sentralt i Platanes, en liten ferieby noen kilometer øst for Rethymnon på Kretas nordre kyst. Fra hotellet er det bare en kort spasertur til den lange stranda og på hotellet er det et herlig bassengområde. Vil du ta turen inn til Rethymnon by er det gode bussforbindelser.