Aldemar Knossos Royal

Aldemar Knossos Royal

 • • Kort vei til stranda
 • • All Inclusive-hotell

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal på Kreta passer utmerket for familieferien. Her bor du i bungalower som ligger spredt rundt i den frodige hagen. På hotellet er det flere basseng og en morsom vannsklie. Sandstranda ligger bare et steinkast unna – her har du muligheten til å prøve på en mengde ulike vannsportsaktiviteter.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Sommeren 2023 finnes ytterligere 2 romkategorier: Dobbeltrom i bungalow med delt basseng for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Familievennlige Aldemar Knossos Royal har bassengområde med to saltvannsbasseng ett familiebasseng med vannsklie og ett barnebasseng. Solsenger og parasoller, bassenghåndklær mot depositum. To saltvannsbasseng er reservert for gjester i superiorrom.

Én bufférestaurant og à la carte-restauranten Fontana Amorosa samt den greske tavernaen Artemis. Pent antrekk i alle restaurantene. Strandbar med lunsjservering og en kafé. På alle Aldemar-hotell jobber de med å redusere miljøpåvirkningen og har helt sluttet å benytte engangsartikler av plast.

Treningsrom. Tennis, noen baner med kveldsbelysning, mot avgift. Bordtennis, minigolf og sandvolleyball. Vannsport på stranda mot avgift. Biljard mot avgift. Badstue mot avgift. Frisør. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi, hver dag mellom kl. 10-18 med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert i fellesområdene (høyhastighet mot avgift). Minibank. Vaskeriservice mot avgift. Hotellbuss til Heraklion og Agios Nikolaos mot avgift. Gjestene kan bruke Thalasso-spaet på nabohotellet Aldemar Royal Mare mot avgift. Flytrafikken over hotellet kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frokost kl. 7.00-7.30 (forhåndsbestilling kreves).
 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.00.
 • Kontinental frokost i snackbaren kl. 10.00-11.00.
 • Kaffe, te og lokal drikke i poolbaren og i Manitali bar kl. 10.30-17.30.
 • Iskrem, bakverk og snacks i poolbaren og i Manitali bar kl. 11.15-12.30 & 16.30-17.30.
 • Fireretters lunsj i strandrestauranten. kl. 12.30-15.00. Bordreservasjon og en gang per opphold.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.45.
 • Lunsj i snackbaren kl 12.30-15.30.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.15.
 • Gresk middag i Abelonia kl. 19.0-21.00. Bordreservasjon og en gang per opphold.
 • Fireretters middag i strandrestauranten kl. 19.00-21.00. Bordreservasjon og en gang per opphold.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og brus kl. 10.30-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Bestiller du dobbeltrom i bungalow med delt basseng eller et superiorrom er All Inclusive som over inkludert, og i tillegg kan du hver kveld velge om du vil spise i bufférestauranten eller i en av de to à la carte-restaurantene.

Verdt å vite

Sommeren 2023 finnes ytterligere 2 romkategorier:

 • Dobbeltrom i bungalow med delt basseng for 2-3 personer.
 • Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Alle hoteller – Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

All Inclusive-hotellet Star Beach Village & Waterpark på Kreta er det naturlige valget for alle badeglade soldyrkere. Nabo med hotellet ligger badelandet Star Beach og hotellets gjester har inngang inkludert. Dessuten er det barneklubb i hotellets regi, spa og på stranda er det flere vannsportaktiviteter å velge blant.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa ligger herlig til i Hersonissos med gangavstand til både sentrum og den koselige havna. Hotellet har en deilig gresk atmosfære, noe du merker både i restaurantene og på innredningen. Hotellet legger stor vekt på å servere lokale råvarer i restaurantene. Hotellet har også spa med badstue, jacuzzi, hamam og treningsrom.

Villa Vicky

Villa Vicky er et pent og sjarmerende leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Hotellet har en stor og fin hage rundt bassengområdet og en liten lekeplass for de små. Kort vei til badelandet på Star Beach, som byr på morsomme stunder for små og de voksne som er litt lekne.

Thalia

Thalia ligger bare noen minutters gange fra sentrum og stranda i Hersonissos. Rett rundt hjørnet finner du butikker, restauranter og barer. Hotellet har en basseng som ligger trukket tilbake fra gata samt koselig lobbybar med en liten utendørsterrasse.

Golden Beach (Kreta)

På Golden Beach i Hersonissos er det lett å finne feriefølelsen og roen. Nærheten til sjøen og utsikten over havet kombinert med den sentrale beliggenheten gjør dessuten at du får alt på ett og samme sted. Badeenglene har valget mellom stranda eller å ta turen opp til hotellets takbasseng!

Emerald

Leilighetshotellet Emerald er perfekt for deg som ønsker umiddelbar nærhet til fornøyelser, restauranter og bra shopping i Malia. Her bor du i lyse og pene leiligheter. Tilbring dagene ved det fine, lille bassengområdet i den stille hagen eller på den langstrakte stranda.

Zephyros Beach Boutique

Zephyros Beach Boutique er et pent hotell som ligger fint til ved havet i gangavstand til butikkene og restaurantene i Stalis. I tillegg til nærheten til stranda kan hotellet friste med to bassengområder. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til halvpensjon om du ønsker det.

Vasia Boulevard

Aldersgrense på hotellet: 16 år Vasia Boulevard er et hotell for voksne som ligger ved strandpromenaden i Hersonissos på Kreta. Her kan du spise og drikke godt i restauranten og nyte det deilige bassengområdet med jacuzzi. Det er kort vei til den herlige stranda og det livlige utelivet i byen.

Nikolas Villas

Sjarmerende Nikolas Villas ligger i et rolig og koselig område mellom den klassiske byen Koutouloufari og den livlige byen Hersonissos på Kreta. Nyt en avslappende ferie for hele familien og fyll på med herlige ferieminner.

Ariadne Beach(Stalis)

Ariadne Beach ligger ved stranda mellom de to feriebyene Stalis og Malia. På hotellet ønskes velkommen med genuin kretisk gjestfrihet og fra den lekre hagen med ulike terrasser er det bare noen minutters gange til sentrum av Stalis.

Akasha Beach Hotel & Spa

Det femsolers hotellet Akasha Beach Hotel & Spa ligger like ved stranda i Hersonissos, på Kretas nordkyst. Her kan du nyte stillheten og roen, slappe av ved ett av bassengene eller ta en dukkert i det krystallklare havet. Spis godt i hotellets bufférestaurant og unn deg en deilig behandling i hotellets spa.

Malia Holidays

Familieeide Malia Holidays ligger i frodige omgivelser bare 600 meter fra stranda. Nyt bassengområdet der det er god plass til soling og avslapping.

Triton (Malia)

Velkommen til Triton i Malia på Kreta. Her kan du hvile ut ved bassenget eller nyte dagen på stranda, som ligger kun en kort spasertur unna. Ta noe godt å drikke i baren eller ta turen inn til Malias sentrum som ligger cirka 1 kilometer fra hotellet.

Akrogiali

På den gylne, langgrunne sandstranda i Malia tar Akrogiali mot sine gjester til en avkoblende ferie med sol og sjø i fokus. Foruten den vakre havutsikten kan du nyte deilig drikke og småretter i hotellets snackbar. Sentrum av Malia ligger i komfortabel gangavstand om du skulle ha behov for å handle eller ta middagen ute en kveld.

Altis

Altis er et hjemmekoselig hotell som ligger i en vakker hage med blomster og frukttrær. På baksiden av hotellet ligger et fint bassengområde og en herlig terrasse for varme, greske sommerkvelder.

High Beach Resort

High Beach Resort er et All Inclusive-hotell med herlig beliggenhet ved Maliabukta på Kreta. Frodig bassengområde med barneseksjon i bassenget og solsenger og parasoller. For barna er det barneklubb og lekeplass på hotellet samt barneseksjon i bassenget. Kort vei til stranda og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

High Beach White

Aldersgrense på hotellet: 16 år High Beach White har en perfekt beliggenhet på stranda i Malia. Hotellet passer for deg som ønsker å ha det litt rolig i ferien. Hotellet har et bassengområde med komfortable solsenger der du kan koble av. Om kveldene kan du velge mellom å spise i bufférestauranten eller i resortets à la carte-restaurant. På stranda venter din egen solseng og parasoll for deilig hvile.

Kyknos

Velkommen til Kyknos – et herlig firesolers All Inclusive-hotell som ligger en kort spasertur fra den langgrunne stranda i Malia på Kreta. På hotellet er det to fine bassengområder og massevis av plass for hvile og deilige stunder, men er du litt rastløs finnes det alltid noe å gjøre!

Silva Beach

Silva Beach har en herlig beliggenhet nært Hersonissos' sentrum. Med frodige omgivelser, sjarmerende atmosfære og nærhet til stranda kan du se frem til avslappende dager. Hotellet har to basseng – den ene med vakker utsikt over fjellene og Egeerhavet.

King Minos Retreat Resort & Spa

I herlige Hersonissos på Kretas nordlige kyst ligger det fine hotellet King Minos Retreat Resort & Spa. Her er det et fint bassengområde og for deg som vil unne deg det lille ekstra har de rom med eget basseng! Et steinkast fra hotellet ligger flere fine sandstrender som inviterer til herlig avslapping eller fartsfylte vannsporter.