Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 80 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Personalet. Ryddig .
-
WC virket dårlig, tross flere henvendelser!! På kvelden/natten var det bråk fra noen biler/motorsykler som akselrerte/kjørte i stor fart! Hvor er politiet ??

Bekreftet gjest: 2022-06-19


8 av 10

+
Beliggenheten. Bassengområdet og hyggelige ansatte.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-19


5 av 10

+
-
Fordi restaurant var borte

Bekreftet gjest: 2022-06-18


5 av 10

+
Renhold.
-
Nye drivere. Restauranten ikke i drift lenger.

Bekreftet gjest: 2022-06-18


9 av 10

+
Rolig på kvelden, hyggelig personell, god frokost, beliggenhet, god rengjøring på romma og gode senger. Det er første hotellet i hellas vi har fått myke gode senger! Bra med badevakt.
-
Altfor få solsenger ved bassenget i tillegg vart det spelt tekno musikk mange dager over høytaler anlegge som var lite avslappende. Vi valgte for det meste å gå på stranda pga dette. Lite å velge i menyen da vi ville spise lunsj der. Det vart berre ein gong.

Bekreftet gjest: 2022-06-18


8 av 10

+
Hyggelige folk som jobbet i baren, smilende og hyggelig rengjøringspersonell og bassengområdet. Likte også plasseringen av hotellet, både i forhold til stranden og nærhet til Chania.
-
Vi bestilte i august 2021 og bad spesifikt om å oppgraderer balkong/uteplass med utsikt. Vi fikk sannsynligvis den minste balkongen på hele hotellet, null utsikt og fullstendig overgrodd av slyngplanter og andre planter som var planter på selve balkongen. To vonde stoler å sitte i og et altfor stort bord som nesten fylte hele balkongen. Det var ikke greit å lage seg varmmat ettersom det ikke var noen vifte over ovnen og røykvarsleren lå i en skuff inne på rommet.

Bekreftet gjest: 2022-06-18


8 av 10

+
Rommet.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-11


5 av 10

+
Service
-
Dårlig mat

Bekreftet gjest: 2022-06-10


9 av 10

+
Rolig og bra. Flott basseng området med egen vakt.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-04


7 av 10

+
Hyggelig og serviceinnstilt betjening som prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen, men som i følge dem var låst fordi Apollo bestemte.
-
Det drives ikke lenger er restaurant på hotellet. Det er ikke lenger et samlingspunkt hvor det serveres god mat slik det hevdes. Det er i beste fall en snackbar nesten uten gjester. Om ettermiddagen og kveldene var det helt tomt bortsett fra badevakten. Hvem har ansvaret for å rette opp feil og mangler? Eks. sette opp brannvarsleren som løsnet fra taket i stuen fordi den kun var festet med tosidig tape? Det samme med trådløsruteren som hang ned fra taket kun etter ei ledning.

Bekreftet gjest: 2022-06-04


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

98 vurderinger
Utmerket
 
52
Veldig bra
 
35
Bra
 
9
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

18.10.2018

av 35hegen Kilpisjärvi, Finland

Ferie

Greit nok Hotel . Ingen opplysning at to roms i etasje ikke hadde soveromsdør som kan lukkes noe som er uhøvelig Når 3 voksne reiser sammen. Sovesofa som et ekstra seng var alt for hard for en voksen person . Ingen overmadrass . Badet nede hadde ikke dusj forheng og for lav ståhøyde ved dusj så mye vann søl. Mye veistøy på dagtid fra biler Og bråkende mopeder så bassengområdet blir en støyende fornøyelse . Solsengene var plassert helt inntil restauranten noe som ikke fristet å bruke ,men summerstar hadde en flott område og roligere omgivelser man kan benytte . En generell skuffelse med tanke på andre anmeldelser .

 
03.08.2018

av MarianneB805

Lunsj/tidlig middag.

Veldig god mat og hyggelig betjening. Absolutt verdt ett besøk. God smak på kyllingfilet - godt krydret, saftig og ikke tørr. Ordentlig hjemmelaget burger som falt i smak for barn og voksne. Pizzaen hadde bunn som ble bakt ut der og da, ikke sånn ferdig bunn. Svensk dame som tok i mot bestilling og serverte var helt toppers. 😊

 
30.09.2017

av Tortobi Grimstad, Norge

Perfekt

Vi bodde en uke i leilighet 26, rengjøring hver dag - til og med oppvasken ble tatt! Store leiligheter med bra internett, 10 meter til restaurant, bar og svømmebasseng. 300 meter til stranda. Veldig god mat og hyggelig personale. Små supermarkeder rett over gata der du kan kjøpe alt du trenger.

 
06.07.2017

av KarenAnnaK3

Supert opphold

Vi bodde i to uker hos anais og det var helt supert👌 Vi hadde alt vi trengte og det var både flinke og snille folk som gjorde rent og arbeidet der😎💕 hvis vi skulle kommet tilbake ville vi bare bestilt rom med ballkong ellers var alt veldig bra og vi sitter igjen med mange gode minner😍🏖

 
06.10.2016

av 898bristol Bergen, Norge

Anais summerstar - supert!

Jeg fant ikke Anais Summerstar her, men de hører til Anais Holiday også så derfor skriver jeg her 😊 Jeg og min kjære hadde vår første ferie her sammen, og skulle gjerne hatt en uke til. Vi booket en 2-roms leilighet med balkong, rommet var helt greit, men balkongen var ikke slik vi så for oss. Ingen utsikt. Men vi oppholdt oss ikke noe særlig i leiligheten, så det gikk helt greit. Lite mini-kjøkken og stort bad. Vaskepersonalet var helt supre! Var vask av rom hver dag, (ikke søndager hvis jeg ikke husker feil). Selvfølgelig, servicen i resepsjonen var ikke 100%, da jeg selv jobber i hotellbransjen, ser jeg kanskje på service på et annet nivå. Jeg spurte første dag om å få bytte rom, men det gikk ikke og jeg måtte ta det med Apollo. Greit det, og har ingenting vondt å si om personalet. Sara som vi så mest av hjalp oss med både booking av spa og negler til meg, og var super hyggelig og var veldig hjelpsom. Men, det lille ekstra får du ikke her. Når vi var her var det stort sett den eldre garde på tur og et par små familier, så stille og rolig. Det er en liten butikk lokalisert på hotellet, og bar/restaurant. Maten blir ikke laget her, men nede på Anais Holiday. Maten var ikke så veldig god, og trekker litt ned. Servicen i baren var ikke på topp men den eldre mannen jeg ikke husker navn på som jobbet der var helt fantastisk! Smilte, og var veldig hyggelig. Basseng er det også, helt ok basseng som har en badevakt som observerer og passer på 😊 Hotellet reklamerer også med treningsrom og det har de, men ikke på Anais Summerstar, men nede på Anais Holiday som alle som bor kan bruke kostnadsfritt. Helt ok rom, men veldig mørkt. Brukte det litt men foretrakk å trene ute i varmen. Anbefaler Anais Summerstar og kommer gjerne tilbake! Er vel snaue 5 minutter å gå til stranden og ligger en taxi tur unna Chania Town (7 euro ca med taxi) og Agia Marina (11 euro ca med taxi).