En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

510 vurderinger
Utmerket
 
238
Veldig bra
 
160
Bra
 
60
Mindre bra
 
29
Dårlig
 
23

Fem siste vurderinger

18.05.2022

av annemaritw2017

En god opplevelse

Dette hotellet fikk mange dårlige anbefalinger og jeg var skeptisk til dette hotellet da vi besøkte det i mai 22. Hotellet fremstod som veldrevet, nå etter covid. Vi hadde noen ønsker ang oppholdet vårt g de ble innfridd. Hyggelig personalet, eksepsjonell god frokost, perfekt renhold og fint innredet tom. Vi fikk tildelt rom 2309 og det hadde perfekt utsikt. Så sjøen fra senga, gjennom de store balkongdørene. Eneste minuset var lunchen vi tok på strandbaren. Der ventet vi 30 min på en hamburger. Litt i overkant og vi måtte purre på den. God når den kom men for lang ventetid!

 
04.12.2018

av Cathrine H Bergen, Norge

Bartenderen Dimitris - Made our day!

Vi var litt skeptisk til hotellet etter å ha lest alle anmeldelsene på internett. Vi booket vår reise gjennom Apollo, og skulle da bo på "iolida star" som er bygningen over gaten. Vi fikk et stort flott rom i den delen som var nyoppusset. Air Condition var helt OK - kunne gjerne blitt litt kaldere på rommet. Vi reiste i midten av September, og fikk plasser med bassenget vær dag, enten vi kom ned 08.00 eller 12.00. Fantastisk! Bartenderen på hotellet - Dimitris var helt fantastisk. Så glad og og imøtekommende hver eneste dag. Vi hadde det utrolig gøy sammen med Dimitris. Vil også takke mannen som lagde Pizza! Vi hadde ikke mat inkludert, så vi bestilte kun fra meny til lunsj.

 
31.08.2018

av AnneMarie292015 Bergen, Norge

Gjennomsnittlig +

+ rengjøring + serviceinnstilte personale + rene håndkler hver dag + stranden + god plass ved bassenget + godt utvalg i frokostbuffet - dårlig og bråkete a/c - manglet hårføner - bråkete fra naborom og trafikk - slitte rom og langt fra noe 5 stjerners. Det kaller seg luxury hotel, men det fortener det ikke. -vekslepenger ble sett på som tips på strandrestauranten. Gir ikke nesten 20 euro i tips for noe som kostet 23 euro. -måtte vente lenge på servering på strandrestauranten. - frokostbuffet: kaffen og appelsinjuice smakte vann di første dagene. - foretrekker å spise frokosten min ute når eg er i syden.

 
23.08.2018

av theabratlien Oppland, Norge

Supert hotell

Herlig hotell! Deilig frokost og fine store rom. Herlig med basseng rett ved havet og snille mennesker i resepsjon og bar. Kommer gjerne tilbake! Det eneste som trekker ned er utrolig dårlig wifi, funket ikke i det heletatt på rommet. Ok wifi i resepsjon og ved basseng! Vaskedamene gjør en super jobb og lager fine dekorasjoner av håndklær.

 
15.08.2018

av khjulstad Bodø, Norge

Bra beliggenhet, lav standard på leilighet

Vi reiste med 3 barn i alder 4-10 år. Beliggenheten med basseng i direkte tilknytning til strand har satt en ny standard for hva vi vil lete etter i fremtiden.. Her har man tilgang til to bassenområder, enten til Iolida Beach eller Village. Den ene på oversiden av vegen, (gangbro over veien) virka noe roligere enn den på strandsiden. Vi tilbragte alle dagene på det nederste bassengområdet, der vi kunne veksle mellom å bade i havet eller i bassenget. Her kunne man få bestilt lunsj på solsenga om man ønsket det. Vi hadde ikke all-inclusive da vi ønsket å se oss litt rundt på kveldene, men ok mat og stort utvalg på middagsbuffet. Spiste der en gang, veldig støyende atmosfære i resturanten som også frokosten ble servert i. Det som trekker ned er utvilsomt standard på rommene. Selv reklamerer de med 5 stjerner, Ving opererer med 4. Rommene tilsvarer kanskje en 3'er.. Aircondition var dårlig, sengene harde og putene som vanlig tykke og harde. Kjøkkenutstyr holder ikke til annet en brødmåltider. Rengjøringen var bra. Ikke hver dag vi fikk nye håndduker. Wifi.. dårlig dekning og hastighet sef. Solsenger blir dessverre reservert, koster penger ved stranda. Safe koster 12 Euro som de har i resepsjonen. Avreisedag hadde vi ikke avreise før kl 23 (ca. en halvtime med buss til flyplass) Måtte sjekke ut av rommet før kl 12 da det kom nye, (sen utsjekk mulig om tilgjengelig mot ekstra kostnad) men de har 2 dusjer i kjeller så man kunne få dusjet etter endt bading. Men alt i alt siden vi skulle bade og slappe av var vi veldig fornøyde med oppholdet og da spes uteområdet!