Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkeutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4

Toromslelighet i etasje med 3 ord. senger

Toromsleiligheter i etasje med balkong eller terrasse. En trapp opp er det et soverom med en dobbeltseng. I inngangsetasjen er det en stue men minikjøkken og et bad. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkeutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-3

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom med en dobbeltseng i hvetr. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkeutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 62 kvm
Antall personer: 4-6