Aegean Village

apollo mondo selected

Vi er glade for å kunne fortelle at populære Aegean Village på Karpathos nå slutter seg til i rekken av våre utvalgte Apollo Mondo Selected-hotell. Her møtes du av en avslappet, voksen atmosfære, oppussede arealer, et nybygd treningsrom, yoga flere ganger i uka og mulighet til litt ekte ferieluksus i nybygde deluxesuiter med eget basseng.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxesuite med eget basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet- Beliggenhet- Beliggenhet!!!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Aegean Village består av flere bygninger og har en herlig stemning. Beliggenheten i utkanten av Amopi med gangavstand til tavernaer og noen mindre matbutikker i rolige omgivelser.

Bassengbad eller strandliv
På hotellet er det to bassengområder med hvert sitt basseng, den ene med barneseksjon. Solsenger, parasoller og basseng- og strandhåndklær kan lånes. Det er selvsagt en poolbar der du kan ta noe å drikke og hvile en stund i skyggen.

Mondo Café og en restaurant
Som på nesten alle Apollo Mondo Selected-hotell er det en Mondo Café på hotellet. Her kan du ta en rolig stund med en god kopp kaffe og et lokalt bakverk, iskrem eller kanskje en ferskpresset juice.

I restauranten, som serverer frokost, lunsj og middag, får du servert lokale retter og smaker inspirert av middelhavslandene. Og får vi tipse om en drink med gresk twist før middagen? I baren serveres gjerne cocktails med Ouzo, Mastixa eller Metaxa på listen over ingredienser.

Aktiviteter og treningsrom
Et nytt treningsrom gjør det mulig for deg å holde formen og treningsrutinen i ferien, og kanskje til og med tilføre noe ekstra. Yogatimer ledet av våre proffe Apollo instruktører tilbys flere ganger i uka.

Øvrig
Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen.

Hotellområdet og omgivelsene
Det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet og ned til stranda. Veien ned til nærmeste strand er lite tilgjengelig for barnevogner. Meget begrenset lokaltrafikk.

Fra Amopi går det lokalbusser 2-3 ganger om dagen i høysesong til Karpathos by, cirka 8 kilometer unna.

Måltider

Noen superiorrom og deluxerom samt deluxesuiter med eget basseng.
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Noen superiorrom og deluxerom samt familierom:
Inkludert:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Verdt å vite

I lavsesong holder mange av restaurantene i Amopi stengt. Et større utvalg finner du i Karpathos by, cirka 15 minutter med taxi fra hotellet.

Sesongvariasjoner

Aegean Village er et Apollo Mondo Selected-hotell i perioden 16. mai - 16. oktober 2024. Utenfor denne perioden tilbys ingen konseptaktiviteter som morgenyoga med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Selected
  • Mange fornøyde gjester
  • Mondo Café
  • Treningsrom og wifi inkludert

Alle hotell – Amopi

Apolis

Et herlig hotell ved stranda bygget som en liten landsby med flere små fargerike bygninger, noe som skaper en koselige stemning. Bassengområdet byr på en magisk utsikt over havet og det finnes flere behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten fra. Rommene er lyse og deilig luftkondisjonerte.

Lakki Studios

Lakki Studios i Amopi er et familieeid hotell med høy hyggefaktor omgitt av dramatisk natur. Her får du garantert et deilig opphold i fine leiligheter der dere kan fikse maten selv. For et behagelig bad i havet er det bare å ta beina fatt ned til stranda.

Sophia

På Sophia i Amopi på Karpathos venter en stille og avkoblende ferie i en hjemmekoselig atmosføre. Her er det et fint bassengområde og hotellet ligger rolig i landlige omgivelser bare en kort spasertur fra stranda. Dette er hotellet for deg som er ute etter en fredelig og rolig ferie.