Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 187 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Fasilitetene, utseende og beliggenheten.
-
Forbedre maten, menyen og senke prisene på drikkevarer.

Bekreftet gjest: 2024-07-12


8 av 10

+
Bassengområdene.
-
Renhold og ikke pusset opp rom.

Bekreftet gjest: 2024-06-30


9 av 10

+
Meget bra standard - spes for nye rom og nytt basseng.
-

Bekreftet gjest: 2024-06-30


9 av 10

+
Delikat og fint bygg
-
Dere annonser at det er 12 års grense allikevel var det mange barn inkl infant som kom med Apollo. Forstyrrende og mye barneskrik ved bassenget og spagetti søl på gulvet ved middagen Hadde delux suite forventet at kaffekapsler var inkl på rommet, kun 4 kapsler etter dette måtte vi kjøpe kapsler i baren

Bekreftet gjest: 2024-06-28


8 av 10

+
Beliggenhet
-
Kloakklukt fra avløpet på badet. Vi hadde «superior» rom, men lurer selvfølgelig på hvor dårlig et standard rom vil være. Gammelt slitt rom. Hygiene i bassengområde var langt fra godt nok. Svært få gjester dusjet seg før de gikk i bassenget. Merkbar forandring siden sist vi var på hotellet. Det var absolutt ingen oppfølging med dette. Det er ikke min hensikt å klage, men serveringspersonalet var absolutt ikke i stand til å yte service, det hadde nok hotellet hatt mye å vinne på. Opplæring og en ekstra hjelpende ressurs som kunne veilede nyansatte ville vært synlig og bra. Helhetsinntrykket er mye dårligere enn sist vi ferierte på hotellet, men vi kan vel ikke si det var dårlig, bare ikke helt som vi forventet.

Bekreftet gjest: 2024-06-28


7 av 10

+
Deilig beliggenhet og utsikt
-
Bedre service og forbedring av barnemeny

Bekreftet gjest: 2024-06-28


6 av 10

+
rommene er fine, fine møbler. sengene er komfortable, hotellet ligger i nærheten av stranden.
-
frekt personale, de har spesifikke regler, som jeg synes er bra, men det er ikke lagt ut informasjon om disse reglene, så behandler personalet gjestene dårlig. de gir informasjon muntlug på en uvennlig måte, som om gjestene gjør det med vilje. Jeg antar at de trenger opplæri i hvordan de skal håndtere gjester og de-eskalere. Hvis de har regler, bør det være tydelig indikert. Noen eksempel er hvis parkeringsplassen er full. Ifm håndklær ligge på solsengene? når blir rommene rengjort? Hvor lang ventetid er for middag. Om det er endring i menyen for middag etc..

Bekreftet gjest: 2024-06-23


8 av 10

+
Basseng fasiliteter, mat og drikke samt service.
-
Ikke noe WiFi under vårt opphold. Vi påpekte dette tre ganger. Datanettet ga kun 4 g ved resepsjon og bassenget noen ganger. På rommet var det kun EDGE og sms og samtaler kunne ikke gjennomføres.

Bekreftet gjest: 2024-06-16


8 av 10

+
-
Forbedre kjøkkenet

Bekreftet gjest: 2024-06-09


8 av 10

+
Beliggenhet, vakkert hotellanlegg, vennlig og serviceinnstilt personale.
-
Rommet. Vi hadde bestilt rom med sjøutsikt, men fikk et rom som vi mener hadde begrenset sjøutsikt. Dvs. vi så sjøen hvis vi sto oppreist og i en bestemt vinkel på verandaen. Det var ikke i samsvar med våre forventninger og ba hotellet om en oppgradering hvis det var mulig. Men hørte ikke noe mer om det. Litt trøbbel med dørlås (kort) til rommet og toalett som sto og rant. Men ellers var rommet innvendig med innredning helt greit.

Bekreftet gjest: 2024-06-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

94% anbefaler hotellet

429 vurderinger
Utmerket
 
286
Veldig bra
 
103
Bra
 
22
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

30.07.2023

av FarAway59078111738 Vestby, Norge

Lyst, lekkert, hyggelig personell, unik havutsikt og strender.

Dette hotellet er delikat og stilfullt på alle måter. Beliggende i høyden med vakker havutsikt og bassengområde. Stille og rolig beliggende i Amoopi med spisesteder langs stranden og litt i høyden. Det er strender både med klipper for snorkling og myke barnevennlige sandstrender. Alle strender i gangavstand fra hotellet. Vi booket deluxe rom, lekkert og innbydende med balkong og havutsikt. Personell på hotellet er svært serviceinnstilt og man føler seg varmt velkommen.

 
17.06.2022

av 664heged Oslo, Norway

Utrolig flott sted!

Et veldig fint hotell på vakre Karpathos. Hotellet har nydelig utsikt ut mot havet og ligger i nærheten av både strender og hyggelige tavernaer. God frokost og veldig hyggelige ansatte. Reiser gjerne tilbake hit.

 
29.09.2019

av 667b_rgeh Trondheim, Norge

Dette var IKKE bra.

Vi ble innlosjert i en "hule" nederst i anlegget. Her var det mørkt, kloakk lukt og meget dårlig med lys. Fuktig og rått noe som ikke er bra. Dårlig renhold og mye smådyr langs gulvet. Anlegget ligger fint til ved stranden, men boforholdene var under enhver kritikk. Opplevde også at røropplegget ikke var godt nok og mye kom i retur på badet. Dette ordnet de med staking. Sjekk plasseringen i anlegget før booking!

 
31.08.2019

av Knut S Fredrikstad, Norge

Romantisk ferie

En perfekt uke går nå mot slutten. Aegean Village må være det mest perfekte stedet i Ammoopi. Her gjør alle ansatte sitt til for å gjøre ferien til en maksimal opplevelse. Rommet er rent og utsikten majestetisk, restauranten produserer herlig mat, poolområde er deilig og baren med lounge område er utrolig behagelig. Skulle gjerne vært her lenger, men det må bli neste gang.... A big thank you to the staff, especially Mihail😁😁😁😁 for making the stay unforgettable.

 
14.07.2018

av torea856 Larvik, Norge

Karpathos Tur 2018

Et meget bra hotel med veldig god service og barnevennlig betjening. Ligger i fine omgivelser med en liten spasertur til Amoopi Beach som er en av øyas fineste strender. God frokost & god mat på hotellet