Lakki Studios

Lakki Studios

  • • Høy kundetilfredshet
  • • Familiær atmosfære
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Karpathos kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Karpathos i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Familieeid hotell med høy kosefaktor som ligger i dramatisk natur. Her får du garantert et deilig opphold i fine leiligheter der dere kan fikse maten selv. For et behagelig bad i havet er det bare å ta beina fatt ned til stranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,7 av 10
Basert på 76 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lakki Studios er et koselig familiedrevet leilighetshotell med genuin atmosfære. Hotellet ligger på en høyde i gangavstand til stranda i Amopi. I resepsjonsbygningen er det TV og det serveres frokost og snack. Deponering i resepsjonen mot avgift. Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er bemannet kl. 8.00-20.00. Det finnes en platting på hotellet for den som vil gjøre yoga under ferien. Husk å ta med eget utstyr (det finnes ikke yogatimer på hotellet). Gjestene på Lakki Studios kan benytte bassenget på nabohotellet Apolis.

Det er gangavstand til tavernaer og mini markeder. Fra Amopi går lokalbussen cirka 2-3 ggr/dag (i høysesong) til Karpathos by, cirka 8 kilometer. Kuperte omgivelser. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Enkel frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

Alle rommene ligger på bakkeplan og har markbalkong samt karpatisk seng. En karpatisk seng er en seng/sovealkove med trapper (se bildet). Det kan være vanskelig å komme opp i og ut av sengen.