Lakki Studios

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Lakki Studios i Amopi er et familieeid hotell med høy hyggefaktor omgitt av dramatisk natur. Her får du garantert et deilig opphold i fine leiligheter der dere kan fikse maten selv. For et behagelig bad i havet er det bare å ta beina fatt ned til stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikten, frokosten og Sofia!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lakki Studios er et koselig familiedrevet leilighetshotell med genuin atmosfære. Hotellet ligger på en høyde i gangavstand til stranda i Amopi. I resepsjonsbygningen er det TV og det serveres frokost og snack.

Det finnes en platting på hotellet for den som vil gjøre yoga under ferien. Husk å ta med eget utstyr (det finnes ikke yogatimer på hotellet). Gjestene på Lakki Studios kan benytte bassenget på nabohotellet Apolis.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er bemannet kl. 8.00-20.00.

Det er gangavstand til tavernaer og minimarkeder. Fra Amopi går lokalbussen cirka 2-3 ggr/dag (i høysesong) til Karpathos by, cirka 8 kilometer. Kuperte omgivelser.

Måltider

Dobbeltrom
Inkludert:

  • Enkel frokostbuffé.

Leilighetene

  • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Enkel frokostbuffé.

Verdt å vite

Alle rommene ligger på bakkeplan og har markbalkong samt karpatisk seng. En karpatisk seng er en seng/sovealkove med trapper (se bildet). Det kan være vanskelig å komme opp i og ut av sengen.

Alle hotell – Amopi

Aegean Village

Velkommen til vårt populære familiehotell Aegean Village på Karpathos. Her bor du i rolige naturskjønne omgivelser. Fra bassengområdet er det en strålende utsikt over havet og det er både snackbar og restaurant på hotellet.

Apolis

Et herlig hotell ved stranda bygget som en liten landsby med flere små fargerike bygninger, noe som skaper en koselige stemning. Bassengområdet byr på en magisk utsikt over havet og det finnes flere behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten fra. Rommene er lyse og deilig luftkondisjonerte.