Lakki Studios

Lakki Studios

  • • Høy kundetilfredshet
  • • Familiær atmosfære

Karpathos kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Karpathos i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Familieeid hotell med høy kosefaktor som ligger i dramatisk natur. Her får du garantert et deilig opphold i fine leiligheter der dere kan fikse maten selv. For et behagelig bad i havet er det bare å ta beina fatt ned til stranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,7 av 10
Basert på 70 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lakki Studios er et koselig familiedrevet leilighetshotell med genuin atmosfære. Hotellet ligger på en høyde i gangavstand til stranda i Amopi. I resepsjonsbygningen er det TV og det serveres frokost og snack. Deponering i resepsjonen mot avgift. Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er bemannet kl. 8.00-20.00. Gjestene på Lakki Studios kan benytte bassenget på nabohotellet Apolis.

Det er gangavstand til tavernaer og mini markeder. Fra Amopi går lokalbussen cirka 2-3 ggr/dag (i høysesong) til Karpathos by, cirka 8 kilometer. Kuperte omgivelser. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Enkel frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

Alle rommene ligger på bakkeplan og har markbalkong samt karpatisk seng. En karpatisk seng er en seng/sovealkove med trapper (se bildet). Det kan være vanskelig å komme opp i og ut av sengen.