Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse og havutsikt eller begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Deluxerom med terrasse har inngang via terrassen.
  • Noen deluxerom har noen trappetrinn opp til delen med seng og bad.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Executivesuite med jacuzzi

Executivesuiter med jacuzzi på balkongen samt havutsikt. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin. TV. Hårføner. Det er åpen planløsning til servant og dusj. Separat wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong eller terrasse og begrenset havutsikt. Rommene har en stuedel med minikjøkken og en soveromsdel som nås via noen trappetrinn. Det er åpent mellom de to delene. En dobbeltseng og to enkeltsenger. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker samt kaffe og te samt enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familiesuite

Familierom med balkong eller terrasse og havutsikt. Rommene har en stuedel med minikjøkken og en soveromsdel som nås via noen trappetrinn. Det er åpent mellom de to delene. En dobbeltseng og to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker samt kaffe og te samt enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong eller terrasse og havutsikt. Et soverom og en stue eller et stort rom med åpen planløsning. En dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i to enkeltsenger som nås via noen trappetrinn. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse og begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3