Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV og USB ladestasjon. Minibar og kaffefasiliteter. Strykeutstyr på forespørsel. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke. Noen dobbeltrom har trappetrinn opp til sengen.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Familierom

Familierom i åpen løsning med dobbeltseng og to enkeltsenger. Minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr og et lite kjøleskap. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV. Kaffefasiliteter. Strykeutstyr på forespørsel. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familiesuite

Nyrenoverte familiesuiter med havutsikt. En dobbeltseng og to sovesofaer. Minikjøkken og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV og USB ladestasjon. Kaffefasiliteter. Strykeutstyr på forespørsel. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med utsikt mot havet. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Juniorsuiter med separat soverom. Dobbeltseng og to enkeltsenger. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV og USB ladestasjon. Minibar og kaffefasiliteter. Strykeutstyr på forespørsel. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4

Superiorrom

Nyrenoverte superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV og USB ladestasjon. Minibar og kaffefasiliteter. Strykeutstyr på forespørsel. Badekåper og tøfler på forespørsel. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Superiorsuite

Superiorsuiter med dobbeltseng og jacuzzi på balkongen med utsikt mot havet. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. TV. Kaffefasiliteter og Nespressomaskin. Strykeutstyr på forespørsel. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2