Deluxerom

Lyse og pene deluxerom med dobbeltseng og mulighet for ekstraseng til et barn i sovesofa. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke. Noen dobbeltrom har trappetrinn opp til delen med seng og bad.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng til et barn. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Strykeutstyr på forespørsel. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke. Noen dobbeltrom har noen trappetrinn opp til senga.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Familierom

Familierom i åpen løsning med dobbeltseng og to enkeltsenger. Minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr og et lite kjøleskap. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Strykeutstyr på forespørsel. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke. I noen rom er det noen trappetrinn opp til senga.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familiesuite

Familiesuiter med havutsikt fra uteplassen. En dobbeltseng og to sovesofaer. Minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Strykeutstyr på forespørsel. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med utsikt mot havet. Rengjøring 6 ggr/uke. I noen rom er det noen trappetrinn opp til senga.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Superiorrom

Pene superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Strykeutstyr på forespørsel. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2