Sophia

På Sophia i Amopi på Karpathos venter en stille og avkoblende ferie i en hjemmekoselig atmosføre. Her er det et fint bassengområde og hotellet ligger rolig i landlige omgivelser bare en kort spasertur fra stranda. Dette er hotellet for deg som er ute etter en fredelig og rolig ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Til å være tre stjerner var dette veldig bra! Gode senger - spesielt gode senger til Hellas å vær...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sophia har et hyggelig bassengområde med barneseksjon i bassenget. Solsenger og parasoller til låns. Frokosten serveres i hotellets bar og på dagtid tilbys snacks og enklere lunsjretter.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til sen kveld, cirka 7.00 til 23.00.

Gangavstand til tavernaer og minimarkeder. Fra Amopi går lokalbussen cirka 2-3 ggr/dag (under høysesong) til Karpathos by.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Amopi

Apolis

Et herlig hotell ved stranda bygget som en liten landsby med flere små fargerike bygninger, noe som skaper en koselige stemning. Bassengområdet byr på en magisk utsikt over havet og det finnes flere behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten fra. Rommene er lyse og deilig luftkondisjonerte.

Lakki Studios

Lakki Studios i Amopi er et familieeid hotell med høy hyggefaktor omgitt av dramatisk natur. Her får du garantert et deilig opphold i fine leiligheter der dere kan fikse maten selv. For et behagelig bad i havet er det bare å ta beina fatt ned til stranda.

Aegean Village

Aldersgrense på hotellet: 12 år Vi er glade for å kunne fortelle at populære Aegean Village på Karpathos nå slutter seg til i rekken av våre utvalgte Apollo Mondo Selected-hotell. Her møtes du av en avslappet, voksen atmosfære, oppussede arealer, et nybygd treningsrom, yoga flere ganger i uka og mulighet til litt ekte ferieluksus i nybygde deluxesuiter med eget basseng.