Apolis

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Et herlig hotell ved stranda bygget som en liten landsby med flere små fargerike bygninger, noe som skaper en koselige stemning. Bassengområdet byr på en magisk utsikt over havet og det finnes flere behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten fra. Rommene er lyse og deilig luftkondisjonerte.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Renhold var meget bra, noe upersonlig betjening og lite info. om hva som kunne tilbys
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apolis er et pent hotell som ser ut som en liten landsby med hus i ulike farger. Her er det et stort bassengområde med flott utsikt over havet. Saltvannsbasseng med barneseksjon, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift.

Biljard mot avgift. Lite treningsrom mot avgift. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet og for å komme til stranda og sentrum. Trafikk i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og lunsj eller middag).

Til lunsj og middag tilbys et utvalg av forretter og hovedretter.

Alle hotell – Amopi

Lakki Studios

Lakki Studios i Amopi er et familieeid hotell med høy hyggefaktor omgitt av dramatisk natur. Her får du garantert et deilig opphold i fine leiligheter der dere kan fikse maten selv. For et behagelig bad i havet er det bare å ta beina fatt ned til stranda.

Aegean Village

Aldersgrense på hotellet: 12 år Vi er glade for å kunne fortelle at populære Aegean Village på Karpathos nå slutter seg til i rekken av våre utvalgte Apollo Mondo Selected-hotell. Her møtes du av en avslappet, voksen atmosfære, oppussede arealer, et nybygd treningsrom, yoga flere ganger i uka og mulighet til litt ekte ferieluksus i nybygde deluxesuiter med eget basseng.

Sophia

På Sophia i Amopi på Karpathos venter en stille og avkoblende ferie i en hjemmekoselig atmosføre. Her er det et fint bassengområde og hotellet ligger rolig i landlige omgivelser bare en kort spasertur fra stranda. Dette er hotellet for deg som er ute etter en fredelig og rolig ferie.