Apolis

Apolis

  • • Kort vei til stranda
  • • Legg til halvpensjon om du vil

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Et herlig hotell ved stranda bygget som en liten landsby med flere små fargerike bygninger, noe som skaper en koselige stemning. Bassengområdet byr på en magisk utsikt over havet og det finnes flere behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten fra. Rommene er lyse og deilig luftkondisjonerte.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det beste var den koselige atmosfæren og det hyggelige personalet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apolis er et pent hotell som ser ut som en liten landsby med hus i ulike farger. Her er det et stort bassengområde med flott utsikt over havet. Saltvannsbasseng med barneseksjon, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift.

Wifi inkludert i resepsjonen. Biljard mot avgift. Lite treningsrom mot avgift. Lekeplass. Trapper inne på hotellområdet. Trafikk i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og lunsj eller middag).

Til lunsj og middag tilbys et utvalg av forretter og hovedretter.

Verdt å vite

Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet og for å komme til stranda og sentrum.

Alle hoteller – Amopi

Aegean Village

Velkommen til vårt populære familiehotell Aegean Village på Karpathos. Her bor du i rolige naturskjønne omgivelser. Fra bassengområdet er det en strålende utsikt over havet og det er både snackbar og restaurant på hotellet.

Sophia

Velkommen til koselige Sophia i Amopi på Karpathos. Her er stemningen familiær og du kan kose deg i et fint bassengområde. Hotellet ligger rolig i landlige omgivelser bare en kort spasertur fra stranda. Hotellet for deg som er ute etter en fredelig og rolig ferie.

Amopi Bay

Amopi Bay er omgitt av frodige planter og trær og fra solsenga i bassengområdet kan du nyte den vakre utsikten. Vil du likevel ha litt avveksling, er det ikke lange turen ned til stranda og sjøen.

Lakki Studios

Lakki Studios i Amopi er et familieeid hotell med høy hyggefaktor omgitt av dramatisk natur. Her får du garantert et deilig opphold i fine leiligheter der dere kan fikse maten selv. For et behagelig bad i havet er det bare å ta beina fatt ned til stranda.

Argo Beach

Velkommen til et herlig hotell ved stranda i Amopi på Karpathos. Nyt den fantastiske utsikten over Amopibukta og det krystallklare vannet. Hotellområdet er vidstrakt med hager og fargerike blomster, oliventrær og palmer. Du bor i romslige og luftige dobbeltrom, der noen er renoverte.