Amopi – ren ferieidyll

Amopi

  • • Hyggelig og avslappende
  • • Gode snorklemuligheter

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Ferieidyllen Amopi er stedet man velger når man vil ha fred og ro. Her venter herlige dager med soling og bading, og lekker, gresk mat på en taverna!Fakta om Amopi

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til Amopi tar det cirka 15 minutter.

Ventetid ved ankomst kan forekomme, mellom 1-1,5 time. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo. Transporten kan kun bestilles før avreise.

Strender

Amopi har en vakker, langgrunn sandstrand og et par mindre badeviker med sand eller stein. Øya har hele 35 badestrender å velge mellom, fra små badeviker til hvite sandstrender.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 18°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
des 16°c
8,9 av 10 Amopi
Våre gjesters vurdering, Basert på 368 vurderinger

Alle feriesteder Karpathos

Karpathos by

Karpathos by kalles også Pigadia og er øyas største by. Den er også ett av de mest populære stedene på Karpathos – ikke minst på grunn av den fire kilometer lange Pigadiastranda. Byen har også mange fine restauranter langs strandpromenaden for deg som også vil gi smaksløkene en opplevelse.

Lefkos

Reis til Lefkos og la tiden stå stille en stund. Denne lille fiskerbyen er utmerket for den som søker fred og ro. Men skulle du ønske å avslutte ferien med litt fart, så kan du kombinere Lefkos med en uke i Karpathos by.