Delta by Marriott Jumeirah Beach

Personer under 18 år aksepteres kun i selskap med sine foreldre/foresatte.

På fine Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai bor du i nærheten av shoppinggata The Walk og den fine sandstranden like ved. På hotellet kan du slappe av ved takbassenget og spise godt i restaurantene. Avslutt dagen med en drink på hotellets takterrasse som har en fantastisk utsikt over Dubai Marina.

Ukens Deal: Emiratene

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på våre reiser til De forente arabiske emirater. Bestill nå med avreiser i perioden 18/12 2023 – 1/4 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Bestill senest 15. oktober 2023.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 24 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai Jumeirah Beach-området, et steinkast fra den fine sandstranden og den berømte shoppinggata The Walk. Her er det et mindre bassengområde med ett basseng. Solsenger, parasoller og håndklær. Strandpakke med madrass, parasoll og håndkle mot avgift.

Hotellets bufférestaurant Shores har en internasjonal frokostbuffé samt lunsj og middag à la carte. Tre à la carte-restauranter med variert kjøkken; Fogeira som serverer brasiliansk, Speakeasy med amerikansk meny og Salma Lounge med libanesisk mat. Her er det også en bar, snackbar og en kaffebar.

Treningsrom. Massasje mot avgift. Det er cirka 2,5 mil til Dubai Downtown der du finner Dubai Mall og Burj Khalifa. Buss for hotellets gjester til Mall of Emirates 2 ganger per dag, kontakt resepsjonen på plass for mer informasjon.

Aldersgrense:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og lunsj eller middag à la carte).

Når de voksne legger til halvpensjon er halvpensjon inkludert for barn 2-11 år.

Julaften og nyttårsaften serveres kun frokost og lunsj i halvpensjon, 1. juledag kun frokost og middag.

My Emirates pass – sommer 2023

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hotell – Jumeirah Beach/Dubai Marina

JA Ocean View

På hotell JA Ocean View bor du blant skyskraperne i Dubais berømte skyline med havutsikt fra alle rom. Med bare 150 meter til stranda og den populære strandpromenaden The Walk, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storbyliv og badeferie.

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana JBR bor du i store rom i hjertet av livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte promenadegata The Walk. Fra hotellet går det en bro til stranda. Du spiser godt i hotellets mange restauranter. Her trives hele familien med spa, basseng og barnebasseng.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du på stranda. Hotellet ligger ved trendy The Walk i marinaen og det er et stort tilbud av shopping og underholdning rett utenfor hotellet. Her er det flere restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggelig bassengområde

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det beste godt nok? Da er det femstjerners hotellet The Westin Dubai Mina Seyahi midt i blinken for dere. Her finner dere alt som trengs for en herlig ferie, eller hva sier dere til flere spektakulære basseng, et badeland og en privat sandstrand. Utover det er det også et spa og mange restauranter og barer.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger flott til ved stranda og det kjente shoppingstrøket The Walk. Ta en tur i spaet eller se solnedgangen over Persiabukta med en frisk ettermiddagsdrink i baren i 10. etasje. Hotellet har mange fasiliteter og restauranter.