Delta by Marriott Jumeirah Beach

  • • Takterrasse med utsikt over Dubai Marina
  • • Stranda ligger like ved
  • • Fantastisk beliggenhet

Personer under 18 år aksepteres kun i selskap med sine foreldre/foresatte.

På fine Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai bor du i nærheten av shoppinggata The Walk og den fine sandstranden like ved. På hotellet kan du slappe av ved takbassenget og spise godt i restaurantene. Avslutt dagen med en drink på hotellets takterrasse som har en fantastisk utsikt over Dubai Marina.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 18 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai Jumeirah Beach-området, et steinkast fra den fine sandstranden og den berømte shoppinggata The Walk. Her er det et mindre bassengområde med ett basseng. Solsenger, parasoller og håndklær. Strandpakke med madrass, parasoll og håndkle mot avgift.

Hotellets bufférestaurant Shores har en internasjonal frokostbuffé samt lunsj og middag à la carte. Tre à la carte-restauranter med variert kjøkken; Fogeira som serverer brasiliansk, Speakeasy med amerikansk meny og Salma Lounge med libanesisk mat. Her er det også en bar, snackbar og en kaffebar.

Treningsrom. Massasje mot avgift. Det er cirka 2,5 mil til Dubai Downtown der du finner Dubai Mall og Burj Khalifa. Buss for hotellets gjester til Mall of Emirates 2 ganger per dag, kontakt resepsjonen på plass for mer informasjon.

Aldersgrense:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og lunsj eller middag à la carte).

Når de voksne legger til halvpensjon er halvpensjon inkludert for barn 2-11 år.

Julaften og nyttårsaften serveres kun froskot og lunsj i halvpensjon, 1. juledag kun frokost og middag.

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Jumeirah Beach/Dubai Marina

JA Ocean View

På hotell JA Ocean View bor du blant skyskraperne i Dubais berømte skyline med havutsikt fra alle rom. Med bare 150 meter til stranda og den populære strandpromenaden The Walk, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storbyliv og badeferie.

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana JBR bor du i store rom i hjertet av livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte promenadegata The Walk. Fra hotellet går det en bro til stranda. Du spiser godt i hotellets mange restauranter. Her trives hele familien med spa, basseng og barnebasseng.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du så å si i strandkanten, og hotellet har flere restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggelig bassengområde. Hotellet ligger ved trendy The Walk i marinaen og det er et stort tilbud av shopping og underholdning rett utenfor hotellet.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Hengi deg til total avkobling i luksuriøse omgivelser på det femstjerners hotellet The Westin Dubai Mina Seyahi. Her har du alt du trenger for en avslappende ferietilværelse og du bor i moderne rom. Her kan du bare være og nyte livet.

Staybridge Suites Dubai Internet City

Velger du å bo på Staybridge Suites Dubai Internet City har du massevis av severdigheter og spennende opplevelser innen rekkevidde. På hotellet er det et basseng og en solterrasse for å nyte sola, samt en restaurant om du vil være god og mett før du begir deg ut på eventyr i byen.

Hilton Dubai Jumeirah

Hilton Dubai Jumeirah ligger flott til ved stranda og det kjente shoppingstrøket The Walk. Ta en tur i spaet eller se solnedgangen over Persiabukta med en frisk ettermiddagsdrink i baren i 10. etasje. Hotellet har mange fasiliteter og restauranter.