Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Store, moderne rom med TV og kaffe- og tefasiliteter. Dobbeltsenger eller to enkeltsenger. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Minibar. Strykefasiliteter på forespørsel. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet

Moderne leiligheter med kombinert oppholdsrom/minikjøkken med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord, kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Strykefasiliteter på forespørsel. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Hyggelige leiligheter med to soverom, ett med to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng og ett med dobbeltseng. 6. person deler ordinær seng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr og kjøleskap. TV og kaffe- og tefasiliteter. Vaskemaskin. Strykefasiliteter på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 120 m²
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Treromsleilighet – sommeren 2019

Hyggelige leiligheter med to soverom, ett med to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng og ett med dobbeltseng. 6. person deler ordinær seng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr og kjøleskap. TV og kaffe- og tefasiliteter. Vaskemaskin. Strykefasiliteter på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 120 m²
Antall personer: 2-6