Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotana JBR

 • • I hjertet av Jumeirah Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På Amwaj Rotana JBR bor du i store rom i hjertet av livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte promenadegata The Walk. Fra hotellet går det en bro til stranda. Du spiser godt i hotellets mange restauranter. Her trives hele familien med spa, basseng og barnebasseng.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nærheten til alt.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amwaj Rotana JBR ligger flott til ved The Walk i Jumeirah Beach. Her er det basseng og barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift. Poolbar.

Hotellet har et prisvinnende matkonsept, med mat fra det italienske, amerikanske, japanske, britisk og internasjonale kjøkkenet. Amwaj Rotana JBR tilbyr også liveunderholdning, temakvelder og en shisha lounge. Poolbaren Sundeck tilbyr lettere retter og drikke.

Gratis wifi på hele hotellet. Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift. Gratis jacuzzi, dampbad og badstue. Gratis treningsrom. Personlig trener mot avgift. Bassengkit med parasoll, badehåndklær og vann mot cirka 25 AED. Romservice døgnet rundt mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Butikk. Vaskeriservice. Gratis parkering. Hotellet tilbyr gratis transport til i Dubai Outlet, bestilles i resepsjonen.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Lunsjen i helpensjonen kan inntas i Restaurant Rosso eller i Sundeck Pool Bar.
Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Horizon kl. 6.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Horizon på lørdager kl. 12.30-15.30.
 • Lettere à la carte-lunsj i poolbaren kl. 12.30-15.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Horizon kl. 18.30-22.30.
 • Alkoholfri drikke i Atrium Lobby Lounge kl. 11.00-22.00.
 • Alkoholfri drikke samt husets drinker, øl og vin i en av barene Sundeck Pool Bar, Rosso Bar eller Horizon Restaurant kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • En del hotell i De forente arabiske emirater et depositum ved innsjekking. Dette kan betales kontant, men de fleste hotell foretrekker bruk av kort. Ved avreise betales depositumet tilbake.

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Jumeirah Beach/Dubai Marina

JA Ocean View

På hotell JA Ocean View bor du blant skyskraperne i Dubais berømte skyline med havutsikt fra alle rom. Med bare 150 meter til stranda og den populære strandpromenaden The Walk, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storbyliv og badeferie.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du så å si i strandkanten, og hotellet har flere restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggelig bassengområde. Hotellet ligger ved trendy The Walk i marinaen og det er et stort tilbud av shopping og underholdning rett utenfor hotellet.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Hengi deg til total avkobling i luksuriøse omgivelser på det femstjerners hotellet The Westin Dubai Mina Seyahi. Her har du alt du trenger for en avslappende ferietilværelse og du bor i moderne rom. Her kan du bare være og nyte livet.

Delta by Marriott Jumeirah Beach Residence

Personer under 18 år aksepteres kun i selskap med sine foreldre/foresatte. På fine Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai bor du i nærheten av shoppinggata The Walk og den fine sandstranden like ved. På hotellet kan du slappe av ved takbassenget og spise godt i restaurantene. Avslutt dagen med en drink på hotellets takterrasse som har en fantastisk utsikt over Dubai Marina.

Staybridge Suites Dubai Internet City

Velger du å bo på Staybridge Suites Dubai Internet City har du massevis av severdigheter og spennende opplevelser innen rekkevidde. På hotellet er det et basseng og en solterrasse for å nyte sola, samt en restaurant om du vil være god og mett før du begir deg ut på eventyr i byen.

Hilton Dubai Jumeirah

Hilton Dubai Jumeirah ligger flott til ved stranda og det kjente shoppingstrøket The Walk. Ta en tur i spaet eller se solnedgangen over Persiabukta med en frisk ettermiddagsdrink i baren i 10. etasje. Hotellet har mange fasiliteter og restauranter.