Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du på stranda. Hotellet ligger ved trendy The Walk i marinaen og det er et stort tilbud av shopping og underholdning rett utenfor hotellet. Her er det flere restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggelig bassengområde


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Clubrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

beligenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sheraton Jumeirah Beach Resort, som er ett av de eldste hotellene i området, har et herlig, frodig bassengområde med barnebasseng. Her bor du meget sentralt på Jumeirah Beach.

Sheraton Jumeirah Beach har fire restauranter. På Palm Garden serveres en buffé, ofte med ulike tema fra alle verdens hjørner. Ciao Ristorante har italiensk mat, mens du på Al Hadiqa kan prøve det libanesiske kjøkken. Restauranten Peacock tilbyr kinesiske retter. Alle à la carte-restaurantene krever bordreservasjon. Foruten restaurantene finnes det en lounge og en bar. Underholdning og levende musikk tilbys ofte på hotellet.

Barneklubb i hotellets regi for barn i alderen 4-12 år, med engelsktalende personale. Lekeplass. Flere kostnadsfrie sportsaktiviteter finnes også, som squash, fotball og sandvolleyball. Hotellets spa, Armonia Spa, tilbyr herlige behandlinger og massasje mot avgift. Det finnes også en skjønnhetssalong. Døgnåpen badstue og treningsrom inkludert.

Wifi inkludert i fellesområdene. Det moderne shoppingområdet The Walk ligger rett ved hotellet. Fra hotellet er det cirka 2 kilometer til Marina Mall. Transport til Emirates Mall inkludert. 25 kilometer til det sentrale Dubai. Lokaltrafikk.

Aldersgrenser:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
Etter kl. 20.00 er det 21 års aldersgrense for å benytte Bliss Lounge, Al Hadiqa Restaurant og Black Goose.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Når du legger til hel- eller halvpensjon eller All Inclusive på Sheraton Jumeirah Beach Resort spiser du i bufférestauranten. Alternativt fra en fast meny i à la carte-restaurantene.

Når de voksne legger til måltider er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i Palm Garden kl. 6.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i Palm Garden kl. 12.30-15.30 (13.00-16.00 på fredager).
 • Snacks i Azure Pool Bar and Restaurant kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé i Palm Garden kl. 19.00-22.30.
 • Valgfri middag i en av á la carte-restaurantene Black Goose Buns & Brews, Peacock Chinese Restaurant (stengt tirsdager), Al Hadiqa Arabic Restaurant eller Chili & Chutney (stengt mandager). Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 12.30-22.30.
 • 25% rabatt på alle spabehandlinger i Armonia Spa.
 • 25% rabatt på alle ikke-motordrevne vannsporter.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 1. januar 2024 starter hotellet renoveringsarbeider og dette vil pågå i cirka 8 måneder. Arbeidene kommer ikke til å påvirke fellesområdene, og alle fasiliteter vil være tilgjengelige i den tiden arbeidene pågår.

Alle hotell – Jumeirah Beach/Dubai Marina

JA Ocean View

På hotell JA Ocean View bor du blant skyskraperne i Dubais berømte skyline med havutsikt fra alle rom. Med bare 150 meter til stranda og den populære strandpromenaden The Walk, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storbyliv og badeferie.

Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhet ved den berømte promenadegata The Walk i Jumeirah Beach. Fra hotellet går det en bro til stranda. Du spiser godt i hotellets mange restauranter. Legg gjerne til All Inclusive så får du tilgang til alle restaurantene på hotellet.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det beste godt nok? Da er det femstjerners hotellet The Westin Dubai Mina Seyahi midt i blinken for dere. Hotellet ligger på flotte Jumeirah Beach med utsikt over Palm Island. Her finner dere alt som trengs for en herlig ferie, eller hva sier dere til flere spektakulære basseng, et badeland og en 700 meter lang privat sandstrand. Utover det er det også et spa og mange restauranter og barer.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Personer under 18 år aksepteres kun i selskap med sine foreldre/foresatte. På fine Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai bor du i nærheten av shoppinggata The Walk og den fine sandstranden like ved. På hotellet kan du slappe av ved takbassenget og spise godt i restaurantene. Avslutt dagen med en drink og middag på hotellets takterrasse som har en fantastisk utsikt over Dubai Marina.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger flott til ved stranda og det kjente shoppingstrøket The Walk. Ta en tur i spaet eller se solnedgangen over Persiabukta med en frisk ettermiddagsdrink i baren i 10. etasje. Hotellet har mange fasiliteter og restauranter.