JA Ocean View

JA Ocean View

  • • Flott beliggenhet
  • • Eget spa og trimrom
  • • Hyggelig personale

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

JA Ocean View er en av skyskraperne i Dubais berømte skyline, og med bare 150 meter til stranden, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storby- og badeferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Läget
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

JA Ocean View er et fint hotell som ligger ved strandpromenaden The Walk, der restauranter og forretninger ligger på rad og rekke. Fra bassengområdet i tredje etasje er det vakker utsikt over havet og Palm Jumeirah. Strandmatter, parasoller og badehåndklær til låns på stranden.

Det er flere restauranter og barer i hotellet. Bufférestaurant for frokostservering og gjester som har halvpensjon. Det er også à la carte-restauranten Motorino, Pizzeria Napoletana samt sportsbaren Offside. Døgnåpen kaffebar i lobbyen. 

Spa med ulike behandlinger samt jacuzzi, badstue og dampbadstue, som er gratis visse tider på dagen, ellers mot avgift. Skjønnhetssalong med manikyr, pedikyr og frisør mot avgift. Gratis treningsrom med ulike treningsaktiviteter mot avgift.

I barneklubben CoolZoon (3-12 år) kan de yngre gjestene more seg med dans, PlayStation, Wii, ansiktsmaling og mye mer. Barneklubben er i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis WiFi på hele hotellet. Lekeplass. Konferansemuligheter. Gratis hotellbuss til de store shoppingsentrene Mall of the Emirates og Dubai Outlet Mall samt søsterhotellet JA Beach (kontakt resepsjonen for tidtabell og plassreservasjon).

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg (à la carte-restauranten er ikke inkludert i halvpensjon).

Når de voksne legger til halvpensjon hjemmefra, spiser barn 2–11 år gratis.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.