The Westin Dubai Mina Seyahi

Lengter du etter avkobling i luksuriøse omgivelser er lekre The Westin Dubai Mina Seyahi et utmerket valg. Her er det lett å trives – tilbring dagen ved hotellets egen strand med utsikt mot Palmen, nyt deilige bad hotellets tre basseng og smak deg rundt verden i hotellets restauranter som har kjøkken fra alle verdens hjørner.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Westin Dubai Mina Seyahi er et stort hotell med alt du kan tenke deg for en deilig sol- og badeferie, med en fantastisk beliggenhet for deg som vil utforske mer av Dubai. Her er det et stort basseng, et eget barnebasseng og et 25 meters basseng med baner. På hotellstranda er et rom for avslapping og lek. Her kan du leie vannski, kajakker og snorklingutstyr mot avgift. Ved bassengområdet er det solsenger og parasoll. Tørsten kan du slukke i swim-up baren i det store bassenget. I tillegg åpnet badelandet Jungle Bay i begynnelsen av 2021, og det vil være gratis adgang for hotellets gjester. Dette vil ha flere basseng, spektakulære vannsklier, bølgemaskin samt flere restauranter og kaféer.

Hotellet har flere restauranter, med mat fra hele verden. Vær litt dristig å prøv sterkt krydrede thailandske retter på Spice Thai Emporium, eller nyt et fint kjøttstykke på Hunters Room & Grill. Med utsikt over havet og bassengene serveres italienske retter på Bussola. Blue Orange serverer en buffé med noe for alle smaksløker, mens Asia de Cuba serverer moderne fusion. Avslutt dagen med et godt glass vin på hotellets egen vinbar, Oeno. I noen av restaurantene er det kleskode.

Den som ikke vil ligge på latsiden hele ferien kan benytte hotellets treningsrom, som holder åpent døgnet rundt. Myk opp musklene etter treningsøkten i badstua eller unn deg et besøk hotellets spa – Heavenly Spa.  Her er det både kropps- og ansiktsbehandlinger, jacuzzi og hvilerom mot avgift. Gratis wifi. Ikke langt fra hotellet ligger Emirates Mall, med skibakke og shopping i verdensklasse.

Club Lounge på Westin Dubai Mina Seyahi
Gjester som bor i Clubrom har tilgang til hotellets Club Lounge i åttende etasje, åpent fra kl. 7.00 til 23.00. I tillegg til egen innsjekk og høyhastighets internett er følgende inkludert:

  • Frokost mellom kl. 7.00-11.00
  • Afternoon tea kl.15.00-17.00
  • Happy Hour kl. 18.00-20.00 (øl, vin og visse sorters sprit)

Måltider

Halvpensjon og nyttårsmiddag inkludert.
Halvpensjon omfatter frokostbuffé og lunsj- eller middagsbuffé.

Det er mulig å bytte bufféen mot et måltid i en av á la carte-restaurantene. Hver gjest får da et beløp på mellom AED 125-210 pr. person/dag som trekkes fra på regningen. Eventuelt overskytende beløp betales til hotellet.

Verdt å vite

  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
  • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

Besøk verdensutstillingen Expo Dubai

Fly med Emirates til De forente arabiske emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. mars 2022 og få gratis dagsbillett til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds – Creating the Future" og utstillingen har tre områder: muligheter, mobilitet og bærekraft.

Cirka 4 uker innen avreise får du din ruteflybillett og du kan da logge inn og hente din Expo-billett på Emirates hjemmeside

Les mer om Expo Dubai

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene