The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det beste godt nok? Da er det femstjerners hotellet The Westin Dubai Mina Seyahi midt i blinken for dere. Her finner dere alt som trengs for en herlig ferie, eller hva sier dere til flere spektakulære basseng, et badeland og en privat sandstrand. Utover det er det også et spa og mange restauranter og barer.

Ukens Deal: Emiratene

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på våre reiser til De forente arabiske emirater. Bestill nå med avreiser i perioden 18/12 2023 – 1/4 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Bestill senest 15. oktober 2023.

Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flotte restauranter innen området og privat badestrand.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flere basseng og egen strand
The Westin Dubai Mina Seyahi er et stort hotell med alt du kan tenke deg for en deilig sol- og badeferie, med en fantastisk beliggenhet for deg som vil utforske mer av Dubai. Her er det et stort basseng, et eget barnebasseng og et 25 meters basseng med baner. På hotellstranda er et rom for avslapping og lek. Her kan du leie SUP, kajakker og snorklingutstyr mot avgift. Ved bassengområdet er det solsenger og parasoll. Tørsten kan du slukke i swim-up baren i det store bassenget. Inngang til badelandet Jungle Bay er inkludert for hotellets gjester. Dette vil ha flere basseng, spektakulære vannsklier, bølgemaskin samt flere restauranter og kaféer.

Restauranter og vinbar
Hotellet har flere restauranter, med mat fra hele verden. Her presenteres noen av hotellets restauranter, Minas Kitchen serverer frokost, lunsj og middag. El Sur byr på spanske tapasretter og paella, Baba lager tyrkiske spesialiteter fra grillen og Sui Mui har det beste fra det japanske kjøkkenet. Bussola er en italiensk restaurant og Bounty Beets lager veganske-, vegetar- og glutenfrie retter. Avslutt dagen med noe godt i glasset i hotellets egne vinbar, Oeno eller i en av hotellets andre barer. I noen av restaurantene er det kleskode.

Helse og velvære
Den som ikke vil ligge på latsiden hele ferien kan benytte hotellets treningsrom, som holder åpent døgnet rundt. Myk opp musklene etter treningsøkten i badstua eller unn deg et besøk hotellets spa – Heavenly Spa.  Her er det både kropps- og ansiktsbehandlinger, jacuzzi og hvilerom mot avgift.

Club Lounge på Westin Dubai Mina Seyahi
Gjester som bor i Clubrom har tilgang til hotellets Club Lounge i åttende etasje, åpent fra kl. 7.00 til 23.00. I tillegg til egen innsjekk og høyhastighets internett er følgende inkludert:

 • Frokost kl. 7.00-11.00
 • Afternoon tea kl.15.00-17.00
 • Happy Hour kl. 18.00-20.00 (øl, vin og noen typer sprit)

Wifi inkludert på hele hotellet. Ikke langt fra hotellet ligger Emirates Mall, med skibakke og shopping i verdensklasse.

Aldersgrense
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og lunsj- eller middagsbuffé).
 • Nyttårsmiddag.

Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten Minas Kitchen.

Det er mulig å bytte middagsbufféen mot en tre-retters middag i en av á la carte-restaurantene. Velg en forrett, en hovedrett og dessert fra restaurantens meny.

Mot tillegg – sommeren 2023

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i Minas Kitchen kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i Minas Kitchen kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé i Minas Kitchen kl. 19.00-23.00.
 • Det er mulig å bytte lunsj- og middagsbufféen mot en 3-retters lunsj eller middag i en av à la carte-restaurantene.
 • Snacks er tilgjengelig hele dagen.
 • Kaffe og te er tilgjengelig hele dagen.
 • Iskrem er tilgjengelig hele dagen.
 • Brus og øl i minibaren på rommet ved ankomst.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i hotellets barer. Alkohol serveres fra kl. 12.00 frem til baren stenger.
 • Vannsporter (ikke motoriserte). Må reserveres.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Tennisbanene er ikke i bruk fra og med 1. juni 2023.
 • The Executive Club Lounge er midlertidig flyttet til Oeno Wine Bar.

Sesongvariasjoner

All Inclusive kan legges til sommeren 2023.

My Emirates pass – sommer 2023

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Eksklusive hotell

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Jumeirah Beach/Dubai Marina

JA Ocean View

På hotell JA Ocean View bor du blant skyskraperne i Dubais berømte skyline med havutsikt fra alle rom. Med bare 150 meter til stranda og den populære strandpromenaden The Walk, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storbyliv og badeferie.

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana JBR bor du i store rom i hjertet av livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte promenadegata The Walk. Fra hotellet går det en bro til stranda. Du spiser godt i hotellets mange restauranter. Her trives hele familien med spa, basseng og barnebasseng.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du på stranda. Hotellet ligger ved trendy The Walk i marinaen og det er et stort tilbud av shopping og underholdning rett utenfor hotellet. Her er det flere restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggelig bassengområde

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Personer under 18 år aksepteres kun i selskap med sine foreldre/foresatte. På fine Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai bor du i nærheten av shoppinggata The Walk og den fine sandstranden like ved. På hotellet kan du slappe av ved takbassenget og spise godt i restaurantene. Avslutt dagen med en drink på hotellets takterrasse som har en fantastisk utsikt over Dubai Marina.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger flott til ved stranda og det kjente shoppingstrøket The Walk. Ta en tur i spaet eller se solnedgangen over Persiabukta med en frisk ettermiddagsdrink i baren i 10. etasje. Hotellet har mange fasiliteter og restauranter.