Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger flott til ved stranda og det kjente shoppingstrøket The Walk. Ta en tur i spaet eller se solnedgangen over Persiabukta med en frisk ettermiddagsdrink i baren i 10. etasje. Hotellet har mange fasiliteter og restauranter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service, mat, strandficiliteter.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Dubai Jumeirah Beach er et hyggelig og barnevennlig hotell med den beste beliggenheten rett ved Jumeirah Beach. Hotellet har et frodig og fint bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Her er det en vakker hage med ranke palmer.

Hotellet har en bufférestaurant og sju á la carte-restauranter. I lobbyen ligger det en sportsbar og en moderne kafé som serverer afternoon tea. Skybar i 10. etasje med en flott utsikt. I tillegg har hotellet en bar.

Døgnåpent treningsrom samt badstue inkludert. Spabehandlinger mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Hotellet ligger i nærheten av restauranter og kaféer på den trendy promenadegata The Walk i marinaen som tilbyr et stort utvalg av shopping og underholdning. Til Burj Khalifa og Dubai Mall er det cirka 2,5 mil. Mange av fasilitetene deles med søsterhotellet Hilton Dubai The Walk.

Aldersgrense:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj eller middag).
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Helpensjon (frokostbuffé samt lunsj og middag).

Halvpensjonen og helpensjonen serveres etter et Dine around-konsept. Det betyr at du kan velge mellom å spise i bufférestauranten eller en fast treretters meny, alternativt få en kreditt på 125 AED (kan kun benyttes på maten) i en av de sju à la carte-restaurantene.

Når de voksne legger til måltider hjemmefra er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

Verdt å vite

Dubai er i sterk vekst, og det foregår en kontinuerlig utbygging i byer og tettsteder. For tiden pågår det bygningsarbeider i området utenfor hotellet.

Alle hotell – Jumeirah Beach/Dubai Marina

JA Ocean View

På hotell JA Ocean View bor du blant skyskraperne i Dubais berømte skyline med havutsikt fra alle rom. Med bare 150 meter til stranda og den populære strandpromenaden The Walk, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storbyliv og badeferie.

Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhet ved den berømte promenadegata The Walk i Jumeirah Beach. Fra hotellet går det en bro til stranda. Du spiser godt i hotellets mange restauranter. Legg gjerne til All Inclusive så får du tilgang til alle restaurantene på hotellet.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du på stranda. Hotellet ligger ved trendy The Walk i marinaen og det er et stort tilbud av shopping og underholdning rett utenfor hotellet. Her er det flere restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggelig bassengområde

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det beste godt nok? Da er det femstjerners hotellet The Westin Dubai Mina Seyahi midt i blinken for dere. Hotellet ligger på flotte Jumeirah Beach med utsikt over Palm Island. Her finner dere alt som trengs for en herlig ferie, eller hva sier dere til flere spektakulære basseng, et badeland og en 700 meter lang privat sandstrand. Utover det er det også et spa og mange restauranter og barer.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Personer under 18 år aksepteres kun i selskap med sine foreldre/foresatte. På fine Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai bor du i nærheten av shoppinggata The Walk og den fine sandstranden like ved. På hotellet kan du slappe av ved takbassenget og spise godt i restaurantene. Avslutt dagen med en drink og middag på hotellets takterrasse som har en fantastisk utsikt over Dubai Marina.