Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et meget fint hotell som ligger like ved flyplassen. Her er det flere bassengområder, mange gode restauranter samt et lekkert spa med et stort utvalg av behandlinger.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Clubrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Club rommet var stort og fint, personalet var hyggelige og hjelpsomme og frokosten og afternoon tea var veldig bra.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 km
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre har flere bassengområder med solsenger og parasoller. Blant annet er det et basseng med baner for deg som vil svømmetrene, et basseng som ligger i frodige omgivelser med en swim-up bar, og bestiller du et Clubrom får du også tilgang til hotellets takbasseng. Det er også en jacuzzi.

På Le Meridien Dubai Hotel & Conference er det hele 18 restauranter, så her er det noe for enhver smak. Ta en pizza på Casa Mia, bestill teppanyaki i den japanske restauranten Kiku, nyt skaldyr i Seafood Market eller sjekk ut noen av de mange restaurantene og la smaksløkene vise vei. Kanskje kan brunsj med champagne på den prisvinnende restauranten Yalumba friste. Det er også flere barer og kaféer.

Natural Elements Spa har et bredt spekter av behandlinger på menyen samt massasje. Det er også et velutstyrt treningsrom med utsikt over de frodige omgivelsene og bassengene. Det er også mulig å bestille tid med en personlig trener.

Wifi inkludert på hele hotellet. Shoppingsentret Deira City ligger cirka 2 kilometer fra hotellet. Til soukene i Deira er det cirka 8 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.
  • Helpensjon.

Halv- og helpensjon omfatter muligheten til Dine-around i flere av hotellets restauranter. Ved innsjekk får gjester med hel- og halvpensjon vouchers som kan benyttes og kan selv velge mellom lunsj og middag.
Merk at under temalunsjer/middager, brunsj og Ramadan kan endringer og tillegg forekomme i noen restauranter.

Følgende restauranter er inkludert i hotellets konsept Dine-around:
Latitud, Gourmandises, Yalumba, Long Yin, Bebemos, Beef Bistro, Jules, Casa Mia, Suykothai, Dubliners, Warehouse.
Merk at endringer i hvilke restauranter som er inkludert kan forekomme.

Alle hotell – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Buss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, enkelt treningsrom, to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai – et moderne hotell med en trendy atmosfære. La de fine dobbeltrommene bli din base for avslapping og hvile i ferien. Hotellets perfekte beliggenhet gjør at du har kort vei til det meste av hva denne fascinerende metropolen har å by på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotellet Canopy by Hilton Al Seef er du nabo med Dubaiviken og kan låne en sykkel for å utforske de spennende omgivelsene. Ta et bad i evighetsbassenget på taket og avslutt dagen på restaurant Skafos som ligger på vannet ved promenadestrøket Al Seef.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotell som gir en herlig vintage følelse. Her har du moderne komfort i omgivelser som fører tankene tilbake til fortiden. Hotellet ligger perfekt i Bur Dubai, så det er kort vei til lokale attraksjoner og severdigheter. Varmt velkommen til ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Centara Mirage Beach Resort

Centara Mirage Beach Resort er et familiehotell som ligger ved stranda og her er det mange vannaktiviteter å teste ut, inkludert en lazy river, barnas badeland og vannsklier. På hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og et spa for avkobling.

Rotana Towers

Rotana Towers i det sentrale Dubai har et basseng på taket for late stunder, flere restauranter å velge blant og fine rom men også en ideelt beliggenhet for den som vil utforske og oppdage denne metropolen i ferien.

RIU Dubai

RIU Dubai er et strandnært familiehotell med en generøst All Inclusive der flere restauranter og barer er inkludert. Legg til herlige basseng for store og små, et par av dem med vannsklier og en kilometerlang sandstrand like ved hotellet så har du det perfekte hotellet for ferien!

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana ligger i det pulserende området Al Jaddaf med nærhet til Bur Dubai og Culture Village der det finnes mulighet for shopping. Hotellet har et bassengområde for avkobling mellom besøkene på alle attraksjoner som finnes i byen. Frokost inkludert men bestill gjerne halvpensjon eller All Inclusive så trenger du ikke tenke mer på måltidene i ferien.