Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

apollo mondo one of a kind

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotell som gir en herlig vintage følelse. Her har du moderne komfort i omgivelser som fører tankene tilbake til fortiden. Hotellet ligger perfekt i Bur Dubai, så det er kort vei til lokale attraksjoner og severdigheter. Varmt velkommen til ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle reisemål i De forente arabiske emirater.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 11 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 km
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton lokker med en autentisk arabisk atmosfære. Her ser alt litt gammelt ut, men det er en illusjon – du trenger ikke fire på noe, dette er et komfortabelt og moderne hotell med en god beliggenhet i det bilfrie området Al Seef på Dubai Creeks sørlige strand. I området er det kulturinstitusjoner, restauranter og en hel del suvenirbutikker.

Spennende matopplevelser
Hotellet har en restaurant og hver morgen serveres en spennende frokost der det diskes opp med velkjente internasjonale retter side om side med lokale spesialiteter. Til middag er det dog det lokale som gjelder og det serveres orientalske retter. Hotellet har også en bar.

Bonus for alle gjestene
Vil du bade i basseng, trene i treningsrom eller skjemme deg bort på spa, ja så finner du det på Canopy by Hilton Dubai Al Seef og alle hotellets gjester kan benytte seg av disse fasilitetene der. Spabehandlingene er mot avgift, ellers er det inkludert for gjestene som bor på hotellet. Det er til og med gratis transport mellom hotellene. Vil du gå er det en drøy kilometer og tar cirka et kvarter.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet.

Utforsk omgivelsene
Cirka 800 meter til fergestedet for båtene som går over til Dubai Creek. Cirka 5 kilometer til et større shoppingmall, men det ligger en del mindre butikker rundt hotellet. Området rundt hotellet er bilfritt og fotgjengervennlig.

Aldersgrense
Er du under 18 år kan du ikke sjekke inn på dette hotellet uten at du er i selskap med foresatte.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.
  • Helpensjon.

Bor du på hotellet nyttårsaften og har lagt til halvpensjon serveres frokostbuffé og lunsj den dagen.

Sommeren 2024 gjelder følgende:
Når de voksne legger til måltider hjemmefra er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unike hotellopplevelser
  • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
  • Nøye utvalgt av Apollo
  • Klassifisering minimum 3

Alle hotell – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Buss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, enkelt treningsrom, to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et meget fint hotell som ligger like ved flyplassen. Her er det flere bassengområder, mange gode restauranter samt et lekkert spa med et stort utvalg av behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai – et moderne hotell med en trendy atmosfære. La de fine dobbeltrommene bli din base for avslapping og hvile i ferien. Hotellets perfekte beliggenhet gjør at du har kort vei til det meste av hva denne fascinerende metropolen har å by på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotellet Canopy by Hilton Al Seef er du nabo med Dubaiviken og kan låne en sykkel for å utforske de spennende omgivelsene. Ta et bad i evighetsbassenget på taket og avslutt dagen på restaurant Skafos som ligger på vannet ved promenadestrøket Al Seef.

Centara Mirage Beach Resort

Centara Mirage Beach Resort er et familiehotell som ligger ved stranda og her er det mange vannaktiviteter å teste ut, inkludert en lazy river, barnas badeland og vannsklier. På hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og et spa for avkobling.

Rotana Towers

Rotana Towers i det sentrale Dubai har et basseng på taket for late stunder, flere restauranter å velge blant og fine rom men også en ideelt beliggenhet for den som vil utforske og oppdage denne metropolen i ferien.

RIU Dubai

RIU Dubai er et strandnært familiehotell med en generøst All Inclusive der flere restauranter og barer er inkludert. Legg til herlige basseng for store og små, et par av dem med vannsklier og en kilometerlang sandstrand like ved hotellet så har du det perfekte hotellet for ferien!

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana ligger i det pulserende området Al Jaddaf med nærhet til Bur Dubai og Culture Village der det finnes mulighet for shopping. Hotellet har et bassengområde for avkobling mellom besøkene på alle attraksjoner som finnes i byen. Frokost inkludert men bestill gjerne halvpensjon eller All Inclusive så trenger du ikke tenke mer på måltidene i ferien.