Centara Mirage Beach Resort

Centara Mirage Beach Resort er et familiehotell som ligger ved stranda og her er det mange vannaktiviteter å teste ut, inkludert en lazy river, barnas badeland og vannsklier. På hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og et spa for avkobling.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhet ved stranda på Deira Islands, et stort bassengområde med to store basseng som omgis av naturlige innslag som stein, tre og frodige planter. I den ene enden av bassenget er det tre vannsklier for barna. Foretrekker du et roligere tempo kan stille flyte med i bassengets lazy river.

I hotellets hovedrestaurant Suna Bua serveres retter fra det internasjonale kjøkkenet samt thailandske retter. Det er også en argentinsk grillrestaurant, Uno Mas og en restaurant som serverer libanesiske retter, Sheesh. På hotellet fins dessuten Sands Beach Club og poolbaren Waves.

På hotellet er det tre barneklubber for ulike aldre og en utendørs lekeplass. Det er et fullt utstyrt treningsrom for ferietreningen, du kan også delta i vanngymnastikk eller andre treningstimer. Hotellets spa, SPA Cenvaree, tilbyr terapeutiske og velvære behandlinger for både voksne og yngre gjester. Det er til og med en spesiell sone for barn på spaet med godteri-tema. Alle behandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Fra hotellet er det cirka 21,5 kilometer til Dubai Frame, cirka 13 kilometer til kjøpesenteret City Walk og cirka 14,5 kilometer til Burj Khalifa & Dubais fontener.

Aldersgrense:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost og middag).
 • All Inclusive.

Halvpensjon er frokost og middag i bufférestauranten Suan Bua eller middag fra en fast meny i Uno Mas, Sands Beach Club eller Sheesh. Det er mulig å bytte middag mot lunsj på forespørsel en dag i forveien. Legger du til halvpensjon og reiser over nyttår serveres halvpensjon som frokost og lunsj den 31.12.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i Suan Bua kl. 7.00-10.30.
 • Lettere lunsj i Sands Beach Bar kl. 12.00-15.00.
 • Lunsjbuffé i Suan Bua kl. 12.30-15.00.
 • Lunsj fra fast meny i Uno Mas kl. 12.30-15.00. Bordreservasjon.
 • Iskrem i Sands Beach Club kl. 12.00-17.00.
 • Middagsbuffé i Suan Bua kl. 18.30-22.30.
 • Middag fra fast meny i Uno Mas kl. 18.30-22.30. Bordreservasjon.
 • Middag fra fast meny i Sheesh kl 19.00-22.30. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 15.00 avreisedagen.

My Emirates pass – sommer 2023

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Buss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, treningsrom og tre restauranter. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et meget fint hotell som ligger like ved flyplassen. Her er det flere bassengområder, mange gode restauranter samt et lekkert spa med et stort utvalg av behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai – et moderne hotell med en trendy atmosfære. La de fine dobbeltrommene bli din base for avslapping og hvile i ferien. Hotellets perfekte beliggenhet gjør at du har kort vei til det meste av hva denne fascinerende metropolen har å by på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotellet Canopy by Hilton Al Seef er du nabo med Dubaiviken og kan låne en sykkel for å utforske de spennende omgivelsene. Ta et bad i evighetsbassenget på taket og avslutt dagen på restaurant Skafos som ligger på vannet ved promenadestrøket Al Seef.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotell som gir en herlig vintage følelse. Her har du moderne komfort i omgivelser som fører tankene tilbake til fortiden. Hotellet ligger perfekt i Bur Dubai, så det er kort vei til lokale attraksjoner og severdigheter. Varmt velkommen til ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell!