Centara Mirage Beach Resort

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Med en unik beliggenhet på Deira Islands ligger nybygde hotell Centara Mirage Beach Resort. Et familieresort med fantastisk beliggenhet ved stranda, stort bassengområde og et spennende eventyrbadeland. Hotellets innredning er inspirert av mytiske thailandske og arabiske eventyr og på hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og spa.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Centara Mirage Beach Resort kan hele familien utforske vannaktivitetene, inkludert en lazy river, barnas vannlekeområde, vannsklier og klippehoppested, for så å hvile ut og spise godt i en av hotellets sju restauranter.

Hotellet har to store basseng som er omgitt av naturlige innslag som stein, tre og planter. I den ene enden av bassenget er det tre vannsklier for barna. Foretrekker du et roligere tempo kan du ta en badering og flyte rundt i bassengets lazy river. Når du vil bade i havet er det ikke langt til stranda.

I Mirage Family Lounge serveres frokost, snacks, afternoon tea, cocktails og kveldssnacks. Internasjonale retter og thai fusion. Aktiviteter og fasiliteter, inklusive en barnebuffé for de yngre gjestene.

I Sheesh Lebanese får du en smak av den lokale kulturen. Restauranten som ligger på taket tilbyr en rekke ulike mezze sammen med et imponerende utvalg av vannpiper.

Ta en rolig middag på Sands mens du nyter havutsikten. Restauranten og baren er kjent for sin avslappede, men allikevel høykvalitative matopplevelse som fokuserer på skalldyr og grill.

Bufférestauranten Suan Bua blander thailandske kulinariske tradisjoner med moderne stil og tilbyr Thailands seneste mattrender sammen med en blanding av sushi og retter fra Hongkong.

Vinkjelleren og den argentinske grillen Uno Mas hyller argentinske grilltradisjoner og garanterer unike smaker og mørt kjøtt. Kompletter ditt måltid med en nøye utvalgt vin.

Poolbaren Waves serverer snacks og drikke. Ta en pause fra resortets spennende attraksjoner i badelandet og fyll på med litt energi.

Lobbybaren Vistas serverer kaffe, te og godsaker. Det finns også ”Sweet Spot” med gratis dadler og vann med mer.

Bakeriet Zing kan kunsten å lage god kaffe. Kom innom på en kopp kaffe eller te, matcha eller boble tea. Smørbrød, bakverk, kaker og iskrem serveres også.

På hotellet er det tre aldersspesifikke barneklubber og en utendørs lekeplass.

På hotellet er det et fullt utstyrt treningsrom, du kan også delta på vanngymnastikk eller en annen treningstime. Hotellets spa, SPA Cenvaree, tilbyr terapeutiske og velgjørende behandlinger for både voksne og yngre gjester. Det finns til og med en spesiell spa-sone for barna med godteri-tema.

Fra hotellet er det cirka 21,5 kilometer til Dubai Frame, cirka 13 kilometer til kjøpesenteret City Walk og cirka 14,5 kilometer til Burj Khalifa & Dubais fontener.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert. Reiser du over nyttår er nyttårsmiddag inkludert.
 • Halvpensjon, helpensjon, All Inclusive og julemiddag mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé på Suan Bua kl. 6.30-1030.
 • Lunsjbuffé på Suan Bua eller lettere lunsj på Sands eller Waves kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé på Suan Bua eller fast meny på Uno Mas eller Sheesh kl. 18.00-22.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 12.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Besøk verdensutstillingen Expo Dubai

Fly med Emirates til De forente arabiske emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. mars 2022 og få gratis dagsbillett til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds – Creating the Future" og utstillingen har tre områder: muligheter, mobilitet og bærekraft.

Cirka 4 uker innen avreise får du din ruteflybillett og du kan da logge inn og hente din Expo-billett på Emirates hjemmeside

Les mer om Expo Dubai

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Gratisbuss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, treningsrom og tre restauranter. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

25hours Hotel One Central

25hours Hotel One Central ligger fint til i området Trade Center, i nærheten av World Trade Center i Dubai. Her møter beduinenes gamle tradisjoner med det moderne livet i Dubai og etter et besøk her har du alltid en historie å fortelle. På hotellet er det flere restauranter og barer, et takbasseng og mulighet å låne både el sykler og bil uten kostnad.