Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt

 • • Prisvinnende hotell
 • • Spa på hotellet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 15 km
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sett ovenfra er Grand Hyatt formet som Dubai skrevet på arabisk. Dette imponerende hotellet har et stort og herlig bassengområde med temperaturregulert basseng, barnebasseng og solsenger, parasoller og bassenghåndklær. I tillegg er det et innendørsbasseng for gjester over 16 år. Poolbar.

Wifi inkludert på hele hotellet. Flere restauranter bl.a. bufférestauranten Collective, á la carte-restauranten Awtar som serverer libanesiske småretter, kjøttrestauranten Manhattan Grill, den italienske restauranten Andiamo og Peppercrab som serverer retter fra det asiatiske kjøkkenet. Noen av restaurantene er prisbelønte. Flere barer.

Her ligger også det prisbelønte spaet Ahasees som tilbyr behandlinger mot avgift. Frisør. Velutstyrt treningsrom for hotellets gjester.

Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale (mot avgift). Romservice og vaskeriservice. Apotek inne på hotellområdet. Gangavstand til shoppingsenteret Wafi. Hotellet tilbyr buss til Dubai Mall hver dag, merk at det kun er til kjøpesentrumet og ikke tilbake.

Måltider

Dobbeltrom og deluxerom:
Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og lunsj- eller middagsbuffé).
 • Halvpensjon ekstra (frokostbuffé, lunsj- eller middagsbuffé). Du kan også velge å spise fra fast meny i en av restaurantene iZ, Wox, Pannini eller Andiamo, drikke er ikke inkludert.

Clubrom:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) inkludert drikke.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon ekstra (frokostbuffé, lunsj- eller middagsbuffé). Du kan også velge å spise fra fast meny i en av restaurantene iZ, Wox, Pannini eller Andiamo, drikke er ikke inkludert.

Serveringstider:

 • Frokostbuffé kl. 6.30-11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-20.00.

Verdt å vite

 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Sesongvariasjoner

Clubrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn kan ikke bestilles sommeren 2023.

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Buss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag inkludert!

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, treningsrom og tre restauranter. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Fairmont Dubai

Fairmont Dubai er et luksuriøst hotell som ligger i området nært Word Trade Center i Dubai, bare 10 minutters biltur fra ett av verdens største shoppingsenter. Her er det to basseng på takterrassen og så mange restauranter at du kan spise på forskjellige steder hver dag uten å forlate hotellet på en uke!

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et meget fint hotell som ligger like ved flyplassen. Her er det flere bassengområder, mange gode restauranter samt et lekkert spa med et stort utvalg av behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai – et moderne hotell med en trendy atmosfære. La de fine dobbeltrommene bli din base for avslapping og hvile i ferien. Hotellets perfekte beliggenhet gjør at du har kort vei til det meste av hva denne fascinerende metropolen har å by på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotellet Canopy by Hilton Al Seef er du nabo med Dubaiviken og kan låne en sykkel for å utforske de spennende omgivelsene. Ta et bad i evighetsbassenget på taket og avslutt dagen på restaurant Skafos som ligger på vannet ved promenadestrøket Al Seef.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotell som gir en herlig vintage følelse. Her har du moderne komfort i omgivelser som fører tankene tilbake til fortiden. Hotellet ligger perfekt i Bur Dubai, så det er kort vei til lokale attraksjoner og severdigheter. Varmt velkommen til ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell!