Grand Hyatt (Dubai)

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle reisemål i De forente arabiske emirater.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Superorrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service. Mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 15 km
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sett ovenfra er Grand Hyatt formet som Dubai skrevet på arabisk. Dette imponerende hotellet har et stort og herlig bassengområde. Det er tre basseng som er temperaturregulert, det ett er blant Dubais største. Det er også et plaskebasseng for de yngste under tak som skygger for sola. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær til låns. I tillegg er det et innendørsbasseng som er åpent hele døgnet og etter kl. 23.00 er det kun for gjester over 16 år. Poolbar. Grand Hyatt tilbyr også hotellbuss til den offentlige stranda La Mer hver dag, der det er mange restauranter og kaféer.

Blant hotellets prisbelønte restauranter finner du bufférestauranten The Collective og á la carte-restauranten Awtar som serverer libanesiske småretter. her er også kjøttrestauranten Manhattan Grill, den italienske restauranten Andiamo, den nordindiske restauranten iZ samt Wox med retter fra det pan-asiatiske kjøkkenet, Panini, Primi by Panini, Peppercrab og en restaurant ved bassenget. Flere barer på hotellet.

Også hotellets spa, Ahasees, har vunnet flere priser. Badstue og dampbadstue kan benyttes uten avgift, behandlinger mot avgift. Frisør. Velutstyrt treningsrom for hotellets gjester. På hotellet er det et lekelandet Roli Poli , mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Gangavstand til shoppingsenteret Wafi. Buss til Kite Beach i Jumeirah fra hotellet kl. 10.30 og tilbake kl. 16.00 inkludert samt buss til Dubai Mall, merk at det kun er til kjøpesentrumet og ikke tilbake.

Aldersgrense:
Er du under 18 år kan du ikke sjekke inn på dette hotellet uten å være i selskap med dine foresatte.

Måltider

Dobbeltrom, deluxerom og superiorrom:
Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj- eller middagsbuffé).
 • Halvpensjon ekstra (frokostbuffé samt lunsj- eller middagsbuffé). Kan kun bestilles i sommersesongen.

I halvpension ekstra kan du også spise middag i en av hotellets fem à la carte-restauranter; iZ, Panini, Tiger Jax, Primi by Panini samt Wox.

Clubrom:
Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) inkludert drikke.
 • Nyttårsmiddag.

Serveringstider i bufférestauranten Collective:

 • Frokostbuffé kl. 6.30-11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-20.00.

Legger de voksne til måltider hjemmefra er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

Verdt å vite

Det er byggeaktivitet utenfor hotellet, nært bassengområdet. Det er et plankegjerde mellom byggeplassen og bassengområdet så gjesten kan fremdeles benytte bassenget og solsengene. Byggearbeidet er beregnet ferdig i mars 2025.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/25 kan superiorrommene bestilles.

Byhotell

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Fin beliggenhet
 • God komfort og service
 • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Buss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, enkelt treningsrom, to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et meget fint hotell som ligger like ved flyplassen. Her er det flere bassengområder, mange gode restauranter samt et lekkert spa med et stort utvalg av behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai – et moderne hotell med en trendy atmosfære. La de fine dobbeltrommene bli din base for avslapping og hvile i ferien. Hotellets perfekte beliggenhet gjør at du har kort vei til det meste av hva denne fascinerende metropolen har å by på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotellet Canopy by Hilton Al Seef er du nabo med Dubaiviken og kan låne en sykkel for å utforske de spennende omgivelsene. Ta et bad i evighetsbassenget på taket og avslutt dagen på restaurant Skafos som ligger på vannet ved promenadestrøket Al Seef.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotell som gir en herlig vintage følelse. Her har du moderne komfort i omgivelser som fører tankene tilbake til fortiden. Hotellet ligger perfekt i Bur Dubai, så det er kort vei til lokale attraksjoner og severdigheter. Varmt velkommen til ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Centara Mirage Beach Resort

Centara Mirage Beach Resort er et familiehotell som ligger ved stranda og her er det mange vannaktiviteter å teste ut, inkludert en lazy river, barnas badeland og vannsklier. På hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og et spa for avkobling.

Rotana Towers

Rotana Towers i det sentrale Dubai har et basseng på taket for late stunder, flere restauranter å velge blant og fine rom men også en ideelt beliggenhet for den som vil utforske og oppdage denne metropolen i ferien.

RIU Dubai

RIU Dubai er et strandnært familiehotell med en generøst All Inclusive der flere restauranter og barer er inkludert. Legg til herlige basseng for store og små, et par av dem med vannsklier og en kilometerlang sandstrand like ved hotellet så har du det perfekte hotellet for ferien!

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana ligger i det pulserende området Al Jaddaf med nærhet til Bur Dubai og Culture Village der det finnes mulighet for shopping. Hotellet har et bassengområde for avkobling mellom besøkene på alle attraksjoner som finnes i byen. Frokost inkludert men bestill gjerne halvpensjon eller All Inclusive så trenger du ikke tenke mer på måltidene i ferien.