Rotana Towers

Rotana Towers i det sentrale Dubai har et basseng på taket for late stunder, flere restauranter å velge blant og fine rom men også en ideelt beliggenhet for den som vil utforske og oppdage denne metropolen i ferien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 3 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I bassengområdet på Rotana Towers er det et basseng og en jacuzzi. Etter badet kan du nyte deilige late stunder på solsenga i skyggen under parasollen. Bassenghåndklær kan lånes. Her er det også en poolbar som er åpen fra morgen til kveld.

Du trenger ikke forlate hotellet for å spise godt. Her er det en bufférestaurant, Flavours on Two, som serverer retter fra det internasjonale kjøkkenet. Puben Long’s Bar serverer matretter, og à la carte-restauranten Teatro som serverer asiatisk og italiensk mat til middag (bordreservasjon kreves). Pent antrekk, langbukse for menn i restaurantene. Wraps i lobbyen er stedet for enklere retter, sandwicher og salater. Det serveres også gode bakverk til kaffen. I sjette etasje, ved bassenget, finner du Elevate, en cocktailbar der du kan teste vannpipe under stjernene og her kan du også spise middag.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Døgnåpent treningsrom for de som vil trene i ferien. Hotellbuss til Dubai Mall og Dubai Outlet Mall samt til stranda La Mer inkludert.

Sentral beliggenhet, cirka 3 kilometer fra Jumeirah Beach.

Bærekraftsertifisering
Rotana Towers er sertifisert ISO 21401:2018, en bærekraftsertifisering for hotell i turistnæringen.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj- eller middagsbuffé).
 • Halvpensjon inkl. drikke (frokostbuffé samt lunsj- eller middagsbuffé).
 • Halvpensjon Extra (frokostbuffé samt lunsj eller middag).
 • All Inclusive Ultra.

Halvpensjon omfatter frokost samt lunsj eller middag i restauranten Flavors onTwo.
I halvpensjon inkl. drikke omfatter 2 glass av husets vin eller øl til måltidet inkludert.
Halvpensjon Extra omfatter at du også, foruten lunsj eller middag i restauranten Flavours on Two, kan velge å spise lunsj eller middag i en av hotellets alle restauranter, inkl. drikke er to glass av husets vin eller øl til måltidet.

Når de voksne legger til måltider er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

Serveringstider:

 • Frokost kl. 6.30-10.30.
 • Lunsj kl. 12.30-15.30.
 • Middag kl. 19.00-22.30.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Flavours for Two kl. 6.30-10.30.
 • Lunsjbuffé eller middagsbuffe i restauranten Flavours for Two kl. 12.30-15.30, respektive kl. 19.00-22.30.
 • Treretters middag i à la carte-restauranten Teatro kl. 18.00-22.30.
 • Treretters lunsj og treretters middag i Longs Bar & Restaurant kl. 12.00-15.30 respektive kl. 19.00-22.30.
 • Treretters middag i restauranten Elevate kl. 19.00-22.30.
 • Snacks i poolbaren Aquarius kl. 15.00-17.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker en av hotellets barer kl. 10.00-22.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 til kl. 12.00 avreisedagen.

Byhotell

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Fin beliggenhet
 • God komfort og service
 • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Buss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, enkelt treningsrom, to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et meget fint hotell som ligger like ved flyplassen. Her er det flere bassengområder, mange gode restauranter samt et lekkert spa med et stort utvalg av behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai – et moderne hotell med en trendy atmosfære. La de fine dobbeltrommene bli din base for avslapping og hvile i ferien. Hotellets perfekte beliggenhet gjør at du har kort vei til det meste av hva denne fascinerende metropolen har å by på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotellet Canopy by Hilton Al Seef er du nabo med Dubaiviken og kan låne en sykkel for å utforske de spennende omgivelsene. Ta et bad i evighetsbassenget på taket og avslutt dagen på restaurant Skafos som ligger på vannet ved promenadestrøket Al Seef.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotell som gir en herlig vintage følelse. Her har du moderne komfort i omgivelser som fører tankene tilbake til fortiden. Hotellet ligger perfekt i Bur Dubai, så det er kort vei til lokale attraksjoner og severdigheter. Varmt velkommen til ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Centara Mirage Beach Resort

Centara Mirage Beach Resort er et familiehotell som ligger ved stranda og her er det mange vannaktiviteter å teste ut, inkludert en lazy river, barnas badeland og vannsklier. På hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og et spa for avkobling.

RIU Dubai

RIU Dubai er et strandnært familiehotell med en generøst All Inclusive der flere restauranter og barer er inkludert. Legg til herlige basseng for store og små, et par av dem med vannsklier og en kilometerlang sandstrand like ved hotellet så har du det perfekte hotellet for ferien!