En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

5766 vurderinger
Utmerket
 
3987
Veldig bra
 
1209
Bra
 
339
Mindre bra
 
125
Dårlig
 
106

Fem siste vurderinger

12.11.2021

av bjorska Oslo, Norge

Veldig fint og elegant

Hotell kloss innpå flyplassen (3 minutter) med to bassenger og fin restaurant. Litt langt fra sentrum selvfølgelig, og ganske få restauranter i nærheten. Men den som var var ok. Rommet var romslig og rent. Litt labyrint å finne frem. Hotellet hadde kun to etasjer.

 
25.12.2017

av Groho73 Fetsund, Norge

Super ferie på flott hotell!

Hotellet var nabo med flyplassen. Under oppholdet var vi forundret over hvor LITE flystøy det var her! Innsjekkingen gikk lett og raskt. Og vi fikk to nyoppussede, oppgraderte rom selv om vi hadde bestilt de eldste og enkleste rommene. Vi hadde to rom fordi vi har to ungdommer. Vi ble vist rundt på rommet og alle fasilitetene som var der og tilbudene til hotellet. Rommene var fine, moderne og delikate. Sengene var veldig gode og vi sov stille og godt. Frokosten var fantastisk og ga oss en god start på dagen. Det var alltid ledig plass uansett når vi kom. Det var mange bassengområder å velge mellom. Vi var for det meste i hagen midt på hotellet. Der var det alltid rolig og de ansatte var gode på å ta vare på oss med håndklær, mat og drikke. Flotte og velholdte områder over alt. Vi brukte fitness/gym hver dag. Stort og mange apparater. Treningsveiledning når vi trengte det. Mange og gode restauranter! Herlig mat! Hotellet er sentralt mellom to kjøpesentre for de som liker shopping, restauranter, kino og annet. Vi ble fantastisk godt motatt allerede når vi kom ut av taxien, og dette sluttet ikke før vi dro derfra etter fem netter. Aldri var noe et problem. Alt personalet var utrolig hyggelige og imøtekommende over alt vi møtte de. Det var trygt å si fra om det var noe og de ønsket inderlig at vi skulle ha det bra. Har ingenting negativt å si om vår opplevelse av hotellet. Vi har vært i Dubai tidligere på ulike hotell, men det er hit vi vil tilbake neste gang! For vi kommer tilbake, snart! Anbefaler alle å bo her på sitt neste besøk i Dubai.

 
23.03.2016

av Inamalen Oslo, Norge

Greit hotell nær flyplass med basseng og mange restauranter

Greit hotell nær flyplassen med fint og rolig bassengområde. Perfekt med en liten "landsby" av restauranter og barer i relasjon til hotellet. Litt rot med bookingen ved innsjekking da jeg hadde bestilt via hotels.com. Hotellrommene er litt gamle og slitne og er i en slags labyrint, litt vanskelig å forstå hvo man til enhver tid befinner seg.

 
13.08.2014

av Grethe65 Kristiansund, Norge

Love it

Flott sted med mange inntrykk. Nydelig strand, god mat og drikke. Flotte rom med vakker utsikt over anlegget. Flott plassering i nærheten av shopping senter. Kommer garantert til å reise tilbake på dette hotellet en gang.

 
21.05.2022

av chimpchoker33 Hartlepool, Storbritannia

Absolutely Splendid! Meridien Has Everything You Need. Just ask For Michelle Royal Club Front Desk, True Professional.

We booked into the Royal Club which was tremendous but my partner preferred a room with outside access (I had mistakenly assumed that all rooms had balconies) Had a word with Michelle on front desk, no problem, new room with outside access sorted, along with a complimentary bottle of wine and a nice piece of cake!! Oh...also a lovely romantic display on bed with Roses included, perfect. The hotel staff are exemplary, especially in Royal Club during breakfast (which is delicious, try the poached eggs!!) All the bars and restaurants on the complex are well staffed and cater for ALL needs . For just a night over from DXB to a full blown holiday, I would highly recommend the Meridien, I will certainly be returning!!