Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 35 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-01-01


9 av 10

+
Club rommet var stort og fint, personalet var hyggelige og hjelpsomme og frokosten og afternoon tea var veldig bra.
-
Bassengområdene fremstår som slitte og kunne trengt bedre vedlikehold og det hjelper heller ikke at bassenghåndklærne som deles ut er utvaskede, falma, flekkete og hullete. Disse kunne med fordel vært byttet ut til nye freshe håndklær.

Bekreftet gjest: 2023-03-05


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-01-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

7447 vurderinger
Utmerket
 
5518
Veldig bra
 
1315
Bra
 
355
Mindre bra
 
140
Dårlig
 
116

Fem siste vurderinger

12.11.2021

av bjorska Oslo, Norge

Veldig fint og elegant

Hotell kloss innpå flyplassen (3 minutter) med to bassenger og fin restaurant. Litt langt fra sentrum selvfølgelig, og ganske få restauranter i nærheten. Men den som var var ok. Rommet var romslig og rent. Litt labyrint å finne frem. Hotellet hadde kun to etasjer.

 
25.12.2017

av Groho73 Fetsund, Norge

Super ferie på flott hotell!

Hotellet var nabo med flyplassen. Under oppholdet var vi forundret over hvor LITE flystøy det var her! Innsjekkingen gikk lett og raskt. Og vi fikk to nyoppussede, oppgraderte rom selv om vi hadde bestilt de eldste og enkleste rommene. Vi hadde to rom fordi vi har to ungdommer. Vi ble vist rundt på rommet og alle fasilitetene som var der og tilbudene til hotellet. Rommene var fine, moderne og delikate. Sengene var veldig gode og vi sov stille og godt. Frokosten var fantastisk og ga oss en god start på dagen. Det var alltid ledig plass uansett når vi kom. Det var mange bassengområder å velge mellom. Vi var for det meste i hagen midt på hotellet. Der var det alltid rolig og de ansatte var gode på å ta vare på oss med håndklær, mat og drikke. Flotte og velholdte områder over alt. Vi brukte fitness/gym hver dag. Stort og mange apparater. Treningsveiledning når vi trengte det. Mange og gode restauranter! Herlig mat! Hotellet er sentralt mellom to kjøpesentre for de som liker shopping, restauranter, kino og annet. Vi ble fantastisk godt motatt allerede når vi kom ut av taxien, og dette sluttet ikke før vi dro derfra etter fem netter. Aldri var noe et problem. Alt personalet var utrolig hyggelige og imøtekommende over alt vi møtte de. Det var trygt å si fra om det var noe og de ønsket inderlig at vi skulle ha det bra. Har ingenting negativt å si om vår opplevelse av hotellet. Vi har vært i Dubai tidligere på ulike hotell, men det er hit vi vil tilbake neste gang! For vi kommer tilbake, snart! Anbefaler alle å bo her på sitt neste besøk i Dubai.

 
23.03.2016

av Inamalen Oslo, Norge

Greit hotell nær flyplass med basseng og mange restauranter

Greit hotell nær flyplassen med fint og rolig bassengområde. Perfekt med en liten "landsby" av restauranter og barer i relasjon til hotellet. Litt rot med bookingen ved innsjekking da jeg hadde bestilt via hotels.com. Hotellrommene er litt gamle og slitne og er i en slags labyrint, litt vanskelig å forstå hvo man til enhver tid befinner seg.

 
13.08.2014

av Grethe65 Kristiansund, Norge

Love it

Flott sted med mange inntrykk. Nydelig strand, god mat og drikke. Flotte rom med vakker utsikt over anlegget. Flott plassering i nærheten av shopping senter. Kommer garantert til å reise tilbake på dette hotellet en gang.

 
05.06.2024

av Gligou soignolles en brie

Bel hôtel et personnel très agréable

Belles chambres bien isolée. Petit déjeuner très complet. La piscine n’est pas immense mais suffit largement. Le Wifi est très bon et stable. Les prix sont raisonnables mais réservés par ma société donc avec une réduction probable. Mais surtout le personnel est attachant prévenant souriant. C’est top sur ce point.