RIU Dubai

RIU Dubai er et strandnært familiehotell med en generøst All Inclusive der flere restauranter og barer er inkludert. Legg til herlige basseng for store og små, et par av dem med vannsklier og en kilometerlang sandstrand like ved hotellet så har du det perfekte hotellet for ferien!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

RIU Dubai har flere basseng hvorav to med vannsklier, en for barn og en for alle over 120 cm. Alle vannskliene er steng på mandager. To poolbarer, der swim up-delene kun er for gjester over 18 år. Solsenger og parasoller samt basseng- og strandhåndklær kan lånes. På den drøyt kilometerlange sandstranda ved hotellet er det også solsenger og parasoller til låns. På stranda kan du teste SUP, pedalbåter eller kajakk, alle inkludert.

Restaurant Al-Ándalus serverer buffémåltider til frokost, lunsj og middag. Den asiatiske restauranten Spices serverer middagsbuffé til to bordsetninger, bordreservasjon kreves. Restauranten The Palm serverer buffé til lunsj, snacks om ettermiddagen samt en italiensk buffé hver kveld, bordreservasjon til middag. The Moon er hotellets libanesiske restaurant som hver kveld disker opp med en fristende middagsbuffé til to bordsetninger, bordreservasjon kreves. Det er hele seks barer på hotellet.

Treningsrom uten avgift med aldersgrense 18 år. Gruppetreningstimer inkludert og gjennomføres av hotellets aktivitets-/underholdningspersonale. Badstue og jacuzzi inkludert. Skjønnhetssalong med behandlinger og massasje mot avgift. Aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden. Noen aktiviteter som den i kunstatelieret kan være mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-7 år samt 8-12 år seks dager i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet ligger på Deira Island, cirka 11 kilometer fra flyplassen og med cirka 15 kilometer til Burj Khalifa. Nærheten til flyplassen gjør at støy fra flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant Al-Ándalus kl. 7.30-10.00.
 • Kontinental frokost i Sports Bar kl. 10.00-12.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Al-Ándalus kl. 12.30-15.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant The Palm kl. 12.00-15.00.
 • Snacks i restaurant The Palm kl. 15.00-17.00.
 • Snacks i Sports Bar kl. 15.00-18.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Al-Ándalus kl. 18.30-22.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Spices kl. 18.30-19.30 samt 20.15-21.15.
 • Middagsbuffé i restaurant The Moon kl. 18.30-19.30 samt 20.15-21.15.
 • Snacks i Sports Bar kl. 22.00-5.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og brus i poolbarene Coral og Oasis kl. 10.30-18.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og brus i baren Spike kl. 18.00-22.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og brus i lobbybaren The Pearl kl. 10.30-24.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og brus i loungebaren Shamal kl. 18.00-24.00.
 • Minibar på rommet inkl. påfyll av vann og brus.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Buss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, enkelt treningsrom, to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et meget fint hotell som ligger like ved flyplassen. Her er det flere bassengområder, mange gode restauranter samt et lekkert spa med et stort utvalg av behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai – et moderne hotell med en trendy atmosfære. La de fine dobbeltrommene bli din base for avslapping og hvile i ferien. Hotellets perfekte beliggenhet gjør at du har kort vei til det meste av hva denne fascinerende metropolen har å by på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotellet Canopy by Hilton Al Seef er du nabo med Dubaiviken og kan låne en sykkel for å utforske de spennende omgivelsene. Ta et bad i evighetsbassenget på taket og avslutt dagen på restaurant Skafos som ligger på vannet ved promenadestrøket Al Seef.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotell som gir en herlig vintage følelse. Her har du moderne komfort i omgivelser som fører tankene tilbake til fortiden. Hotellet ligger perfekt i Bur Dubai, så det er kort vei til lokale attraksjoner og severdigheter. Varmt velkommen til ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Centara Mirage Beach Resort

Centara Mirage Beach Resort er et familiehotell som ligger ved stranda og her er det mange vannaktiviteter å teste ut, inkludert en lazy river, barnas badeland og vannsklier. På hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og et spa for avkobling.

Rotana Towers

Rotana Towers i det sentrale Dubai har et basseng på taket for late stunder, flere restauranter å velge blant og fine rom men også en ideelt beliggenhet for den som vil utforske og oppdage denne metropolen i ferien.

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana ligger i det pulserende området Al Jaddaf med nærhet til Bur Dubai og Culture Village der det finnes mulighet for shopping. Hotellet har et bassengområde for avkobling mellom besøkene på alle attraksjoner som finnes i byen. Frokost inkludert men bestill gjerne halvpensjon eller All Inclusive så trenger du ikke tenke mer på måltidene i ferien.