Beach Rotana Abu Dhabi

Beach Rotana Abu Dhabi

 • • Høy kundetilfredshet
 • • Spa på hotellet

Beach Rotana Abu Dhabi er et lekkert hotell med topp service. Her kan feinschmeckeren se frem til et bredt utvalg av restauranter og mange herlige kulinariske opplevelser. Spaavdelingen tilbyr en rekke behandlinger og fra hotellet kan du gå rett inn i Abu Dhabi Mall. Nyt herlige dager ved bassengområdet eller opplev alt det Abu Dhabi har å by på!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 personer. Familierom for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service og mat.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flotte Beach Rotana Abu Dhabi har to bygninger – Tower wing og Beach wing. Hotellet ligger ved stranda, og likevel midt i byen. Det er adgang til Abu Dhabi Mall fra hotellet. Bassengområde med barnebasseng og poolbar. Hotellet har en liten privat strand med bar. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert både ved bassenget og på stranda.

Hotellet har hele ni restauranter med varierte menyer. I restaurant Essence tilbys internasjonal buffé. I restauranten Finz, som ligger ved stranda serverer de fisk og skalldyr. I Prego's nyter du det italienske kjøkkenet. Redo Grill er en prisbelønt grillrestaurant og på Trader Vic's er det retter fra fransk Polynesia. Brauhaus har tyske retter på menyen. I restaurant indigo er det indisk som gjelder mens Beninhana får du japansk-amerikanske retter. Restauranten Bayview serverer enklere internasjonale retter. Det ligger en kaffebar i lobbyen. Det er en bro over kanalen som fører til andre hotell og deres restauranter.

Wifi inkludert i fellesområdene. Tennis (utstyr mot avgift), squash og treningsrom. Treningsprogram med ulike typer treningstimer. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Spabehandlinger og massasje, aerobic og yoga mot avgift. Vannsport mot avgift.

Bestill rom med ekstraservice:
For gjester i Clubrom er følgende fordeler inkludert:

 • Separat resepsjon for rask inn- og utsjekking.
 • Tilgang til Club Rotana Lounge kl. 11.00-23.00.
 • Afternoon tea hver dag med kaffe, te, kake kl. 15.00-17.00.
 • Cocktails samt kalde og varme kanapéer kl. 18.00-20.00.
 • Barn 12 år og yngre er velkommen mellom kl. 11.00-17.00 i selskap med sine foreldre.

Beach Rotana Abu Dhabi ligger i hjertet av De forente arabiske emiraters hovedstad cirka 50 meter fra nærmeste supermarked og lokal transport. Massevis av kultur- og fornøyelser nås med en minutters biltur - alt fra Sheikh Zayed Grand Mosque, Qasr Al Watan ved presidentpalasset og Louvren Abu Dhabi til den fantastiske Corniche, Saadiyat Island og Yas Island med alle morsomme og fartsfylte fornøyelsesparker.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost samt lunsj eller middag).
 • All Inclusive.

Når de voksne legger til måltider ved bestilling av reisen er måltidet inkludert for barn 2-11 år.

Halvpensjon omfatter frokostbuffé og lunsj fra fast meny i visse restauranter, eller middag i bufférestauranten Essence eller fast meny i visse restauranter.

I All Inclusive er Dine Around inkludert, det innebærer at du enten kan spise lunsj og middag i bufférestauranten eller bestille bord i en av de andre restaurantene der det serveres en fast tre retters meny.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 6.30-11.00 i restaurant Essence.
 • Dine around – innta lunsjen og middagen fra fast meny i en av restaurant i programmet. Bordreservasjon må gjøres.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-22.00 i restaurant Essence.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 12.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
 • I Abu Dhabi må man fremvise Green Pass i appen "Al Hosn" for at få adgang til offentlige områder. Dette inkluderer hotell, badeland, museer, restauranter, butikker og shoppingsentre. Den påkrevde PCR testen kan tas på plass uten ekstra kostnad. Les mer om gjeldende regler for Abu Dhabi her. .

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie med privat strand, flere bassengområder med blant annet et basseng med bølgemaskin samt utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger ved stranda. Hotellet har et stort bassengområde som frister til herlige bad og en privat, palmekledd sandstrand.

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotell som ligger på den vakre øya Yas Island. Dette er et område med sandstrender, shopping og kjente attraksjoner som Ferrari World og Yas Waterworld. Her venter en morsom familieferie i De forente emiraters største emirat og hovedstad.