Beach Rotana Abu Dhabi

Beach Rotana Abu Dhabi

 • • Høy kundetilfredshet
 • • Spa på hotellet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Beach Rotana Abu Dhabi er et lekkert hotell med topp service. Her kan feinschmeckeren se frem til et bredt utvalg av restauranter og mange herlige kulinariske opplevelser. Spaavdelingen tilbyr en rekke behandlinger og fra hotellet kan du gå rett inn i Abu Dhabi Mall. Nyt herlige dager ved bassengområdet eller opplev alt det Abu Dhabi har å by på!

Spesialtilbud til Emiratene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Clubrom for 1-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalets vennlighet og service. Vi kommer gjerne tilbake!!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flotte Beach Rotana Abu Dhabi har to bygninger – Tower wing og Beach wing. Hotellet ligger ved stranda, og likevel midt i byen. Det er adgang til Abu Dhabi Mall fra hotellet. Bassengområde med barnebasseng og poolbar. Hotellet har en liten privat strand med bar. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær både ved bassenget og på stranda.

Hotellet har hele ni restauranter med varierte menyer. I restaurant Essence tilbys internasjonal buffé. I restauranten Finz, som ligger ved stranda serverer de fisk og skalldyr. I Prego nyter du det italienske kjøkkenet. Redo Grill er en prisbelønt grillrestaurant og på Trader Vic's er det retter fra fransk Polynesia. Brauhaus har tyske retter på menyen. I restaurant indigo er det indisk som gjelder mens Beninhana får du japansk-amerikanske retter. Restauranten Bayview serverer enklere internasjonale retter. Det ligger en kaffebar i lobbyen. Det er en bro over kanalen som fører til andre hotell og deres restauranter.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis tennis (utstyr mot avgift), squash og treningsrom. Treningsprogram med ulike typer treningstimer. Gratis barneklubb. Barnevakt mot avgift. Spabehandlinger og massasje, aerobic og yoga mot avgift. Room service.

Fra hotellet er det inngang til Abu Dhabi mall. Det er ca. 50 meter til nærmeste supermarked og lokal offentlig kommunikasjon.

Måltider

 • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

Halvpensjon omfatter frokost og middag i bufférestauranten Essence.
I All Inclusive er Dine Around inkludert, det innebærer at du enten kan spise lunsj og middag i bufférestauranten eller bestille bord i en av de andre restaurantene der det serveres en fast tre retters meny.

Når de voksne legger til måltider ved bestilling av reisen spiser barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 6.00-10.30 i restaurant Essence (fredag & lørdag til kl. 11.00).
 • Lunsjbuffé kl. 12.00-15.30 i restaurant Essence (fredag & lørdag fra kl. 12.30).
 • Tre-retters lunsj fra fast meny ca. kl. 12.00–15.30 i en av restaurantene Finz, Prego's, Indigo og Brauhaus. Bordreservasjon.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-22.00 i restaurant Essence.
 • Tre-retters middag fra fast meny i en av restaurantene Finz, Prego's, Benihana, Polynesian Cuisine, Rodeo Grill, Indigo eller Brauhaus ca. kl. 17.00-23.30. Bordreservasjon.
 • Dine around – innta lunsjen og middagen enten i bufférestauranten eller i en av de andre restaurantene, reservasjon kreves.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 12.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Sesongvariasjoner

 • Pga. den rådende situasjonen serveres All Inclusive i den restauranten som til enhver tid er åpen.
 • Halvpensjon serveres i restaurant Prego's.